Jump to content

Евровизия 2025 - Финал - 17 май, 22:00

Препоръчани коментари

• Отговори 46
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Швецария -214т - жури. Публика - 0

Малта - казах ви, че е балон. Швеция - същото. Никакъв победител не е. 

Жалко за черньо от Холандия. :(  Австриецът също беше добре подкрепен от журитата, както Немо.  Но съм доволен, иначе тая гнус от Ицраел щеше да е първа. Толкова е ясно, че си плащат. От Нета се научиха как.

Италия - траш. Въобще... пак имаше издънки, но смотаните са в дясната колонка. 

Умрях от смях на UK, които си знаеха, че са с 0. Швейцарците нима очакваха да имат повече от 0???

Естония май спечелиха телевота?

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Jalena каза:

Швецария -214т - жури. Публика - 0

Малта - казах ви, че е балон. Швеция - същото. Никакъв победител не е. 

Жалко за черньо от Холандия. :(  Австриецът също беше добре подкрепен от журитата, както Немо.  Но съм доволен, иначе тая гнус от Ицраел щеше да е първа. Толкова е ясно, че си плащат. От Нета се научиха как.

Италия - траш. Въобще... пак имаше издънки, но смотаните са в дясната колонка. 

Умрях от смях на UK, които си знаеха, че са с 0. Швейцарците нима очакваха да имат повече от 0???

Естония май спечелиха телевота?

Скапаните евреи спечелиха телевота с почти 300 точки, Естония взеха малко над 250. 

• Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Lelqtian каза:

Скапаните евреи спечелиха телевота с почти 300 точки, Естония взеха малко над 250. 

аз евреите не ги броя. Те са ясни. Лошото е, че техните 300 точки не знаем как биха се разпределили. 

Украйна пък с 2 пъти по-малко. Как си личи кога е съжалителен вот, кога е купен. И с тая умряла миризлива баладка.... ще ми получават 297 или там колкото имаха.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , stereoto_ каза:

Вижте кой и с колко са спечелили полуфиналите.
Скандално е спрямо финала. :D 

Първи полуфинал:

image.png.cbd02c21d4cc2e8938a774048133e9a3.png

Втори полуфинал:

image.png.50f2aa1bfa36111d3080361e15337177.png

Винаги има голямо разминаване от полу до финала, сега без жури още повече. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Нормално да се различават. На полуфиналите гласуват половината държави. Освен това е само телевот. И да, до сега май победителят никога не е бил пети в полуфинала хахаха Помня Нета беше 4та.

Сподели в други сайтове

Във ФБ на Евровизия цари някакъв страшен ентусиазъм относно Израел... Била някаква велика песен и изпълнение... WTF? Това някакви тролове ли са, бе? Гледам от ЮК и разни държави, просто недоумявам.  Или трият другите коментари, не знам.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Jalena каза:

Във ФБ на Евровизия цари някакъв страшен ентусиазъм относно Израел... Била някаква велика песен и изпълнение... WTF? Това някакви тролове ли са, бе? Гледам от ЮК и разни държави, просто недоумявам.  Или трият другите коментари, не знам.

Израел миналата година пратиха наистина хубава песен, момичето пя страхотно. Това сега беше някаква тъпа равна балада, за която обаче явно се е организирал вота.

Факта, че Естония получи повече от Швеция, е леко плашещ. "Еспресо Макиято" дори не е хумор или гротеска - просто е тъпотия.

Немо отново показа, че има глас, но абсолютно не е в час. 

Сподели в други сайтове

Много ми хареса Ханзел! Беше топ 

WWW.FACEBOOK.COM

When people say Eurovision is cheesy 🧀 Watch the second #Eurovision semi-final on @bbciplayer 📺.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
преди 34 минути, Lelqtian каза:

Интересно. За пръв път виждам победителя да не е най-гледания клип в канала в месеца на победата, както и интервален акт да чартне. 

Ами нормално Wasted love е полу-опера. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Lelqtian каза:

Интересно. За пръв път виждам победителя да не е най-гледания клип в канала в месеца на победата, както и интервален акт да чартне. 

Португалия 2017 беше ли?

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Lelqtian каза:

Не изглежда да са правили класация по това време 

POPNABLE.COM

Find charts from Eurovision (01/05/2017 - 31/05/2017) - top 40 music charts released weekly, monthly or annually. Most popular music videos of the week.

Бил е номер 1 по гледания.

Сподели в други сайтове

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...