Jump to content

Галин х EMIL TRF x V:RGO – Да са Знай

Препоръчани коментари

Пълен криндж ми е като се прави на рапър. Изобщо не му идва естествено и изглежда като някой чичак, който го тресе кризата на средната възраст.

Сподели в други сайтове

За мен това е най-слабата песен от всички, които пусна! Предната е супер, тази е дъното....
И ето от този имам предвид, че се е вдъхновил Devito

И той като сърбите иска да прави подобни песни, но тази не се е получила. Браво за експеримента, то не може всичко да е хит и да става, но все пак..... от заглавието бях сигурен, че това ще е най-тъпата песен. Така се и оказа. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Толкова пари е налял в този албум и всичко без първата песен Е АБСОЛЮТЕН ПРОВАЛ! Жал ми е за него. :( 

И аз имам същото усещане. Само първата песен беше добра. Другото не е за неговия глас. Но пък добра стратегия да си засили канала.

Сподели в други сайтове

От желание да изкопира Галена и Преслава с много песни и видеа, накрая нито една от тия песни няма да се помни. Аз харесвам Емил и Вирго, но ако може без Галин. Като се опитва да танцува като рапър е някак много нелепо и не негово. Той си живее с мисълта, че рапа много му се отдава.. хаха :Д

Сподели в други сайтове

Олииии, толкова е готин и адскииии. Swag има в излишък 🤪

И с тази маска е толкова мистериозееееен и заинтригуваааащ 

Сигурно кара скейт и пие хелчета 

Сподели в други сайтове

Милият, разбра, че Криско и Вирго пробиват с някакъв чалга-рап на диалект и почна и него да "ни го вълну'а", "знай са" и "махай са". 

Предлагам да зареже и буквалната маска, и маската на "експериментатор" и да се върне към тупалките отпреди 7-8 години, за да не стигаме до участия "Старият Галин". 

Сподели в други сайтове

Да вземеш Вирго и Трф и целия хайп покрай тях и да изпляскаш такава тъпотия. Присъщо само и единствено на Галин. 😃 Това най-вероятно е някое тяхно демо захвърлено от 2020. Галин може дори тяхната хитова поредица да развали с флоп

Сподели в други сайтове

Събраха се тримата селски педала и направиха тая шитня! Особено това Педърго нежното педи.

Отврат звук и вокали!

Гъбин все едно вие за пишки...

Това пак ли е кавър, че припева ми е супер познат

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Сцената обичам лудо каза:

Не е лоша песента, но очаквам последния клип вече да е без глава! :D 

Долна или Горна? Щото според слуховете долната така и така не я ползва по предназначение....

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза:

Долна или Горна? Щото според слуховете долната така и така не я ползва по предназначение....

Не се надявай .. :Д Няма от къде да дойдат тия слухве, той се перка в чужбина само. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...