asylum Публикувано на Петък в 20:15 Report Share Публикувано на Петък в 20:15 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано вчера в 07:18 Report Share Публикувано вчера в 07:18 Сетих се за този пост. Манифестирах я! Песента е приятна, но се надявам се да не се занимава стриктно с фолклор. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано преди 23 часа Report Share Публикувано преди 23 часа преди 1 час, Fast каза: Сетих се за този пост. Манифестирах я! Песента е приятна, но се надявам се да не се занимава стриктно с фолклор. Наистина все едно го предизвика от 13 години не е пускала нищо и не вярвах да се завърне изобщо. За нова поп-фолк песен обаче ме съмнява. Но ме съмняваше и това да се завърне, така че нищо не се знае. Но не е мръднала Въпреки че миналата година направи 3 участия, може би си е припомнила емоцията и и се е дощяло да направи нещо ново. Има клипчета в сайта и: danielafans.alle.bg DANIELAFANS.ALLE.BG Фен сайта на Даниела ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 22 часа Report Share Публикувано преди 22 часа преди 1 час , Fast каза: Сетих се за този пост. Манифестирах я! Песента е приятна, но се надявам се да не се занимава стриктно с фолклор. Когато вярваш в манифестацията си, тя става факт, пък било то и с фолклорна песен! А сега друго да я манифестираме с поп-фолк хита на 2026 година, да видим какво ще излезе 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 13 часа , Runevski каза: Наистина все едно го предизвика от 13 години не е пускала нищо и не вярвах да се завърне изобщо. За нова поп-фолк песен обаче ме съмнява. Но ме съмняваше и това да се завърне, така че нищо не се знае. Но не е мръднала Въпреки че миналата година направи 3 участия, може би си е припомнила емоцията и и се е дощяло да направи нещо ново. Има клипчета в сайта и: danielafans.alle.bg DANIELAFANS.ALLE.BG Фен сайта на Даниела ! Мисля че съвсем спокойно може да си прави песни тип Десита. Вярно че е доста запазена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.