Jump to content

Чат мания (Май, Юни, Юли, Август 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 774
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 34 минути, Emanuela.Carey каза:

@xroflx9 пак те качват по сторита, отчаяна и молеща се за вниманието му!

IMG-8875.jpg

Уви,вярно е. Същия евтинджос без самоуважение съм 😭😭😭😭

• skull 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

Уви,вярно е. Същия евтинджос без самоуважение съм 😭😭😭😭

с новия ми си пишем само след 2 вечерта,като заспи приятелката му,за която ми казва,че е бивша!!! обича ме!!!!!! 

• Like 1
  • Wow 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, fengergana каза:

с новия ми си пишем само след 2 вечерта,като заспи приятелката му,за която ми казва,че е бивша!!! обича ме!!!!!! 

А аз какъв батко видях днес,загубих ума и дума!!!!! Уви имаше някакъв проблем с едната ръка,май беше атрофирала поради някаква причина!!!!! Жалко за мен!!!

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , FikLena каза:

ГЕРБ съсипаха държавата !!! Доволни ли сте??

Да!
Други въпроси?

• Like 1
  • Love 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , xroflx9 каза:

А аз какъв батко видях днес,загубих ума и дума!!!!! Уви имаше някакъв проблем с едната ръка,май беше атрофирала поради някаква причина!!!!! Жалко за мен!!!

За какво ти е ръката му?

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , FikLena каза:

ГЕРБ съсипаха държавата !!! Доволни ли сте??

Нещо конкретно ли те накара да отвориш тази тема ?

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey браво мило,отново си напълно натурална и без никакви обработки 💞🥰

B137300-D-E3-B6-413-E-9204-39-C4-C527979

Можеше да сложиш поне един филтър, но не ми трябва така или иначе!

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, xroflx9 каза:

@fengergana @Emanuela.Carey зареждайте само от Insa Oil,за да канят по често новия ми тъпкач-Вели!!!!!!

3-C177-A57-08-D7-4-D3-F-94-D1-CF4777-C31

най-смотаната бензиностанция!!! 

искам го!!!!!!!

• Angry 1
Сподели в други сайтове

в инстаграм на настоящия ми пишеше,че не е на линия от 50 мин и без да е влизал изведнъж се смени на 5 мин??? какво означава това???? смешна и жалка съм!!!!

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, fengergana каза:

в инстаграм на настоящия ми пишеше,че не е на линия от 50 мин и без да е влизал изведнъж се смени на 5 мин??? какво означава това???? смешна и жалка съм!!!!

За първи път чувам някой,който не си е спрял онлайн статуса в инстаграм!! Много е бъгаво това,в месинджър е по голямата драма,неведнъж съм ритала и чупила след като някой е бил на линия и не ми е отговорил!!!!

• Like 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, xroflx9 каза:

За първи път чувам някой,който не си е спрял онлайн статуса в инстаграм!! Много е бъгаво това,в месинджър е по голямата драма,неведнъж съм ритала и чупила след като някой е бил на линия и не ми е отговорил!!!!

най-мразя като ме търсят и изведнъж спрат все едно аз съм досадницата!!!!

и моя в инстаграм не е спрян,за да следя пак кога съм игнорирана и отритната!!!! 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, fengergana каза:

най-мразя като ме търсят и изведнъж спрат все едно аз съм досадницата!!!!

и моя в инстаграм не е спрян,за да следя пак кога съм игнорирана и отритната!!!! 

Ако тръгна да побеснявам и от онлайн статуса в инстаграм ще трябва да си тегля ножа вече,така че по добре да не знам!!!! Достатъчни са ми драмите в останалите приложения!!!!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, xroflx9 каза:

Ако тръгна да побеснявам и от онлайн статуса в инстаграм ще трябва да си тегля ножа вече,така че по добре да не знам!!!! Достатъчни са ми драмите в останалите приложения!!!!

мило, искам вече да оставя приятелката си и да идва при мен!!!! омръзна ми да си пишем само вечер като нешастницата заспи!!!!

искам го!!!! отдавна мъж не ми е влияел така, но и се изтряскахме яко на морето!!!!!! 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, fengergana каза:

мило, искам вече да оставя приятелката си и да идва при мен!!!! омръзна ми да си пишем само вечер като нешастницата заспи!!!!

искам го!!!! отдавна мъж не ми е влияел така, но и се изтряскахме яко на морето!!!!!! 

Мило,верно ли си с този??? Тъжно за теб и ура за мен,че най сетне ми остави толкова много мъже!!!!

сърдита съм ти,че не ми го даде да му ударя един тест драйв!!!! Уви няма да се раздели с приятелката си,казвам ти го и от личен опит и от наблюденията ми над мои приятели. Аз лично не бих се занимавала щом дори се крие кога да ти пише!!! Била съм със семейни мъже със собствени бизнеси и са ми обръщали внимание целодневно,не си струва!!!! Палавница като теб заслужава нещо по добро!!!!

• Like 1
  • Love 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

последвал е още 3 женски ку рви, тогава защо пожела и мен в нощта в созопол на 16ти юли от 01:17 до 06:30 докато приятелката му ставала за работа като сервитьорка и да разходи кучето им?!?!?!?

• Sad 4
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...