SG Публикувано Неделя в 13:42 Report Share Публикувано Неделя в 13:42 преди 29 минути, Bunn каза: Симона е истински пример за разрушена кариера, чак е тъжно, а имаше супер потенциал… Десита се държи все още, но Лидия, за моя жалост, не е окей. Липсват й силни песни, а и самото качество на песните й не е хубаво. Но една Селина, дето е мега коментирана, не прави кой знае какви гледания, така че… Такива като Селина, Беба Янева и т.н. всъщност са поредното доказателство каква промяна има в цифрите към днешна дата. И двете са ТОП обсъждани заради простотия, втората даже цялата държава я знае като име, даже Камелия не си спести думите и за двете, а тя обикновено хвърля шейд главно по най-актуалните. А накрая соло не могат и 3-4 милиона да стигнат. Но пък много други и това нямат и затова вече и 1М е труден за достигане. Това са реалните цифри на днешните сензации в чалгата - всичко останало е фейк, освен в редките единични случаи, в които имаме истински голям хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Неделя в 13:46 Report Share Публикувано Неделя в 13:46 преди 2 минути, SG каза: Такива като Селина, Беба Янева и т.н. всъщност са поредното доказателство каква промяна има в цифрите към днешна дата. И двете са ТОП обсъждани заради простотия, втората даже цялата държава я знае като име, даже Камелия не си спести думите и за двете, а тя обикновено хвърля шейд главно по най-актуалните. А накрая соло не могат и 3-4 милиона да стигнат. Но пък много други и това нямат и затова вече и 1М е труден за достигане. Това са реалните цифри на днешните сензации в чалгата - всичко останало е фейк, освен в редките единични случаи, в които имаме истински голям хит. Значи според твоите погледи, хит който дори приятели и колеги които не слушат такава музика го знаят, чувал съм го от коли и разни места, а в клуба като го пуснат става тотална лудница, трябва да има не повече от един, два или три милиона? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 13:53 Report Share Публикувано Неделя в 13:53 преди 24 минути, Emanuela.Carey каза: Има много слаби песни. Ако не ги пееше тя сигурно щеше да е още по-ниска гледаемостта. Разчитат на евтини и познати трикове (фийчър на Софка, кавър на Теа) вместо да изберат наистина силна песен. Изненадващо още не са вербували Галена да я спасява с дует. Меди и Сашка са изключително слаби продуценти просто.Видяха че с провокациите на Сели донякъде се получи и сега гледам че се опитват да наковрят и Габриела,а и онази вечна дебютанка Криса също я пускат полугола по участия. Без хитове Мегастар не ги виждам да функционират още дълго,тъй като и кариерата на Меди нещо почна да зацикля. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 13:55 Report Share Публикувано Неделя в 13:55 преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза: Нещо странно се случва с гледанията в чалгата - дори Галена не пръсна с албума си, както се очакваше; Преслава и Меди също правят слаби за техния стандарт гледания, но видно от участия песните им са хитове и се приемат на ниво. това е хит, а още няма 5 милиона, а се приема като 10 милионен топ хит... Което доказва, че се връщаме 10 години назад и не гледанията определят хита. Реално това се задържа най-много след "Делта форс"...... @Willy как ще коментираш? 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Неделя в 14:01 Report Share Публикувано Неделя в 14:01 преди 4 минути, xroflx9 каза: Меди и Сашка са изключително слаби продуценти просто.Видяха че с провокациите на Сели донякъде се получи и сега гледам че се опитват да наковрят и Габриела,а и онази вечна дебютанка Криса също я пускат полугола по участия. Без хитове Мегастар не ги виждам да функционират още дълго,тъй като и кариерата на Меди нещо почна да зацикля. Да, защото Меди и Сашка си повярваха изключително много преди няколко години и решиха, че могат да продуцират всеки, защото на Меди му се получаваше с баладите. Но и тук пак стигаме до това, че не може цялата ти кариера да е едно и също без почти никакво разнообразие, но да си мислиш, че ставаш за продуцент. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Неделя в 14:22 Report Share Публикувано Неделя в 14:22 преди 31 минути, Willy каза: Значи според твоите погледи, хит който дори приятели и колеги които не слушат такава музика го знаят, чувал съм го от коли и разни места, а в клуба като го пуснат става тотална лудница, трябва да има не повече от един, два или три милиона? Хит е това, но милионите му вероятно не са само от Бг. Оригинала има 50М. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 14:25 Report Share Публикувано Неделя в 14:25 Джордан - coming soon 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 14:35 Report Share Публикувано Неделя в 14:35 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Джордан - coming soon Никога не е изглеждал по-добре! Браво за това! Харесва ми! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 14:37 Report Share Публикувано Неделя в 14:37 преди 13 минути, SG каза: Хит е това, но милионите му вероятно не са само от Бг. Оригинала има 50М. Е, да.... ама ние тук сме малка държава.... Малко са песните, които ще ти направят 50М. И пак ни е супер песничката! Нашата версия ми харесва повече от на Теа. Отсвира накрая е номер 1! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 14:51 Report Share Публикувано Неделя в 14:51 преди 1 час , SG каза: И по-силни песни да бяха - влиянието от страна на стари звезди, подкрепяни от мафията, е твърде голямо. Но да, и Гальо с тази компания показа, че е лимитиран като изпълнител и продуцент - върхът при него е комерс успех за 2-3 години, а после зацикляне. Старите звезди не са виновни, нито пък мафията. Не сме 90-те. Публиката НЕ желае кур.вo.фолк, но само това се предлага от години и затова и нищо от тези боклуци не става хит. Хората искат съдържателни песни. Това не значи само балади или приспивни песни, но неща, които да им говорят по някакъв начин. Един Меди, например, държи една линия и се развива добре, независимо дали го харесвате или не. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 14:52 Report Share Публикувано Неделя в 14:52 преди 1 час, SG каза: Такива като Селина, Беба Янева и т.н. всъщност са поредното доказателство каква промяна има в цифрите към днешна дата. И двете са ТОП обсъждани заради простотия, втората даже цялата държава я знае като име, даже Камелия не си спести думите и за двете, а тя обикновено хвърля шейд главно по най-актуалните. А накрая соло не могат и 3-4 милиона да стигнат. Но пък много други и това нямат и затова вече и 1М е труден за достигане. Това са реалните цифри на днешните сензации в чалгата - всичко останало е фейк, освен в редките единични случаи, в които имаме истински голям хит. Може да са обсъждани, но нямат хит. Налагат се леки жени, но не песни. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 15:13 Report Share Публикувано Неделя в 15:13 преди 46 минути, Emanuela.Carey каза: Джордан - coming soon Галин има същата гривна, само че златиста. И аз мислех да си взимам такава, но след като Джуджи (кралицата на френския маникюр още през 2011-та) има такава, се опасявам да не ме помислят за пасивка още щом я сложа. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Неделя в 15:20 Report Share Публикувано Неделя в 15:20 преди 45 минути, DevilWish каза: Е, да.... ама ние тук сме малка държава.... Малко са песните, които ще ти направят 50М. И пак ни е супер песничката! Нашата версия ми харесва повече от на Теа. Отсвира накрая е номер 1! Аз още като я чух Делта форс си знаех, че тя ще е върха от албума, макар и в първите дни да не тръгна добре. Но лично мен ме грабва много повече една Докторе. преди 31 минути, DarkChild каза: Старите звезди не са виновни, нито пък мафията. Не сме 90-те. Публиката НЕ желае кур.вo.фолк, но само това се предлага от години и затова и нищо от тези боклуци не става хит. Хората искат съдържателни песни. Това не значи само балади или приспивни песни, но неща, които да им говорят по някакъв начин. Един Меди, например, държи една линия и се развива добре, независимо дали го харесвате или не. Процесът, за който говоря не е от вчера или днес и не се отнася само за буквалната мафия (Бойко, Пеевски и т.н). От около 2005-2010 мафията в музиката реално си стана Пайнер, даже и самият Бойко си дойде да подпечата новите правила като връчи насилствена, пенсионерска награда на ТОП певицата им. Тъкмо тогава започна и налагането на изпълнителите с многото пари и връзки с буквалната мафия, като Цветелина Янева и Галена, и на далеч по-естествено харесвана, но също нечестно натрапвана певица като Преслава. После около 2020 бизнеса (и средствата за контрол) постепенно преминаха към други хора, заради които и Меди днес е това, което е. Реално погледнато в тази среда никога е нямало как да се изпъкне лесно. Дори самият Галин директно си беше казал, че му пречат за участията на Алфите, допускам че това е и причината той, с лимитираните си способности на продуцент и изпълнител, да реши да вкара всички в клишето, само и само да се задържат в клубовете и кръчмите - което постепенно се оказва автогола им. преди 29 минути, DarkChild каза: Може да са обсъждани, но нямат хит. Налагат се леки жени, но не песни. Леките жени и скандалното поведение са магнит и към песните. През 90те беше Сашка, после Камелия, Андреа, Ариа. Та така и на днешната далеч по-ниска и долнопробна сцена и песните на Селина и Беба се знаят в чалга средите, а конкретно на втората си е най-големия хит за годината до момента - и нима е изненада, че чалгата е такова дъно към 2025, след като в нея всичко се обезличи и вече няма никакви очаквания? Но и извън тия среди в случая вероятно бг мамите са си я пускали и споделяли, за да се подиграват.🤪 Много повече вайръл от почти всичко, което се издава - а в YouTube едва 3.6М + 2.3М на оригинала на оркестъра. Enough said. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 15:28 Report Share Публикувано Неделя в 15:28 преди 4 минути, SG каза: Аз още като я чух Делта форс си знаех, че тя ще е върха от албума, макар и в първите дни да не тръгна добре. Но лично мен ме грабва много повече една Докторе. Процесът, за който говоря не е от вчера или днес и не се отнася само за буквалната мафия (Бойко, Пеевски и т.н). От около 2005-2010 мафията в музиката реално си стана Пайнер, даже и самият Бойко си дойде да подпечата новите правила като връчи насилствена, пенсионерска награда на ТОП певицата им. Тъкмо тогава започна и налагането на изпълнителите с многото пари и връзки с буквалната мафия, като Цветелина Янева и Галена, и на далеч по-естествено харесвана, но също нечестно натрапвана певица като Преслава. После около 2020 бизнеса (и средствата за контрол) постепенно преминаха към други хора, заради които и Меди днес е това, което е. Реално погледнато в тази среда никога е нямало как да се изпъкне лесно. Дори самият Галин директно си беше казал, че му пречат за участията на Алфите, допускам че това е и причината той, с лимитираните си способности на продуцент и изпълнител, да реши да вкара всички в клишето, само и само да се задържат в клубовете и кръчмите - което постепенно се оказва автогола им. Леките жени и скандалното поведение са магнит и към песните. През 90те беше Сашка, после Камелия, Андреа, Ариа. Та така и на днешната далеч по-ниска и долнопробна сцена и песните на Селина и Беба се знаят в чалга средите, а конкретно на втората си е най-големия хит за годината до момента - и нима е изненада, че чалгата е такова дъно към 2025, след като в нея всичко се обезличи и вече няма никакви очаквания? Но и извън тия среди в случая вероятно бг мамите са си я пускали и споделяли, за да се подиграват.🤪 Много повече вайръл от почти всичко, което се издава - а в YouTube едва 3.6М + 2.3М на оригинала на оркестъра. Enough said. Когато излезе албумът или по-скоро новите 10 песни фаворити ми бяха "Запалката" и "Зиг-заг", но може би месец и малко по-късно категорично "Делта форс" започнах да я слушам най-много. След нея "Играй" и "Зиг-заг" са ми горе-долу на равно. "Докторе", "Убий ме" и "Запалката" също ги слушам често. Но фаворита ми в албума определено си остава на първо място "Ти не си за мен". За мен е една от най-добрите песни на Галена. Като дует обаче "Делта форс" ми е най. "По, по, по" започнах да я харесвам на по-късен етап, докато другия им дует с Азис бързо ми омръзна.... Друга песен която ще ми остане любима от него е и "Феноменален", "Еуфория" и "Горчиво". Даже смея да твърдя, че познатите песни като тези четирите са ми любими в този албум + "Делта форс". За всеки вкус има по нещо. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 15:39 Report Share Публикувано Неделя в 15:39 Кви са тея глупости?! Запалката, Играй и Делта Форс ми бяха фавове на първо слушане още. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 15:49 Report Share Публикувано Неделя в 15:49 преди 19 минути, DevilWish каза: Когато излезе албумът или по-скоро новите 10 песни фаворити ми бяха "Запалката" и "Зиг-заг", но може би месец и малко по-късно категорично "Делта форс" започнах да я слушам най-много. След нея "Играй" и "Зиг-заг" са ми горе-долу на равно. "Докторе", "Убий ме" и "Запалката" също ги слушам често. Но фаворита ми в албума определено си остава на първо място "Ти не си за мен". За мен е една от най-добрите песни на Галена. Като дует обаче "Делта форс" ми е най. "По, по, по" започнах да я харесвам на по-късен етап, докато другия им дует с Азис бързо ми омръзна.... Друга песен която ще ми остане любима от него е и "Феноменален", "Еуфория" и "Горчиво". Даже смея да твърдя, че познатите песни като тези четирите са ми любими в този албум + "Делта форс". За всеки вкус има по нещо. Според мен най-големите хитове са Делта форс и Докторе. После Неговата жена и Ток по тялото. След тях са Играй и Зиг-заг. Другите не се забелязаха, но и това е супер. Жалко, че Жалко е Убий ме потънаха. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Неделя в 16:06 Report Share Публикувано Неделя в 16:06 преди 37 минути, DevilWish каза: Когато излезе албумът или по-скоро новите 10 песни фаворити ми бяха "Запалката" и "Зиг-заг", но може би месец и малко по-късно категорично "Делта форс" започнах да я слушам най-много. След нея "Играй" и "Зиг-заг" са ми горе-долу на равно. "Докторе", "Убий ме" и "Запалката" също ги слушам често. Но фаворита ми в албума определено си остава на първо място "Ти не си за мен". За мен е една от най-добрите песни на Галена. Като дует обаче "Делта форс" ми е най. "По, по, по" започнах да я харесвам на по-късен етап, докато другия им дует с Азис бързо ми омръзна.... Друга песен която ще ми остане любима от него е и "Феноменален", "Еуфория" и "Горчиво". Даже смея да твърдя, че познатите песни като тези четирите са ми любими в този албум + "Делта форс". За всеки вкус има по нещо. Като цяло се е опитала да има по нещо за съвременния чалга слушател, не че критериите са много високи. Но на такива като мен, които все повече странят от тази музика, в случая по-скоро им се налага да се мъчат да харесат нещо - и все пак поне е сложила и една "Убий ме" за подобни взискателни персони. Най-различното - и, разбира се, най-недооцененото, предложение. Албумът на Преслава обаче беше една идея по-силен и близък до народа, макар и тя както винаги да не даде и 5 стотинки за имидж. Добра идея беше "Улицата" в края на 2023 и после заедно с излизането "Писмо" и "С нервите съм зле". Ако не беше изсипала и още няколко комерса около тези трите, щеше да е още по-добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 16:36 Report Share Публикувано Неделя в 16:36 преди 1 час, SG каза: Аз още като я чух Делта форс си знаех, че тя ще е върха от албума, макар и в първите дни да не тръгна добре. Но лично мен ме грабва много повече една Докторе. Процесът, за който говоря не е от вчера или днес и не се отнася само за буквалната мафия (Бойко, Пеевски и т.н). От около 2005-2010 мафията в музиката реално си стана Пайнер, даже и самият Бойко си дойде да подпечата новите правила като връчи насилствена, пенсионерска награда на ТОП певицата им. Тъкмо тогава започна и налагането на изпълнителите с многото пари и връзки с буквалната мафия, като Цветелина Янева и Галена, и на далеч по-естествено харесвана, но също нечестно натрапвана певица като Преслава. После около 2020 бизнеса (и средствата за контрол) постепенно преминаха към други хора, заради които и Меди днес е това, което е. Реално погледнато в тази среда никога е нямало как да се изпъкне лесно. Дори самият Галин директно си беше казал, че му пречат за участията на Алфите, допускам че това е и причината той, с лимитираните си способности на продуцент и изпълнител, да реши да вкара всички в клишето, само и само да се задържат в клубовете и кръчмите - което постепенно се оказва автогола им. Леките жени и скандалното поведение са магнит и към песните. През 90те беше Сашка, после Камелия, Андреа, Ариа. Та така и на днешната далеч по-ниска и долнопробна сцена и песните на Селина и Беба се знаят в чалга средите, а конкретно на втората си е най-големия хит за годината до момента - и нима е изненада, че чалгата е такова дъно към 2025, след като в нея всичко се обезличи и вече няма никакви очаквания? Но и извън тия среди в случая вероятно бг мамите са си я пускали и споделяли, за да се подиграват.🤪 Много повече вайръл от почти всичко, което се издава - а в YouTube едва 3.6М + 2.3М на оригинала на оркестъра. Enough said. Това са еднодневки. Ти ми говореше, че вече не ставали звезди. Изброените също не са и ще бъдат забравени при появата на следващата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 16:50 Report Share Публикувано Неделя в 16:50 преди 59 минути, asylum каза: Според мен най-големите хитове са Делта форс и Докторе. После Неговата жена и Ток по тялото. След тях са Играй и Зиг-заг. Другите не се забелязаха, но и това е супер. Жалко, че Жалко е Убий ме потънаха. А първоначално "Жалко" гръмна, но и на мен не ми е сред фаворитите. "Убий ме" ми харесва повече. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Неделя в 16:51 Report Share Публикувано Неделя в 16:51 преди 15 минути, DarkChild каза: Това са еднодневки. Ти ми говореше, че вече не ставали звезди. Изброените също не са и ще бъдат забравени при появата на следващата. Е, много ясно. Но ако в момента е логично някой да има големи цифри, това са моментните сензации от този тип. Около старите съвсем не се шуми толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 16:51 Report Share Публикувано Неделя в 16:51 преди 44 минути, SG каза: Като цяло се е опитала да има по нещо за съвременния чалга слушател, не че критериите са много високи. Но на такива като мен, които все повече странят от тази музика, в случая по-скоро им се налага да се мъчат да харесат нещо - и все пак поне е сложила и една "Убий ме" за подобни взискателни персони. Най-различното - и, разбира се, най-недооцененото, предложение. Албумът на Преслава обаче беше една идея по-силен и близък до народа, макар и тя както винаги да не даде и 5 стотинки за имидж. Добра идея беше "Улицата" в края на 2023 и после заедно с излизането "Писмо" и "С нервите съм зле". Ако не беше изсипала и още няколко комерса около тези трите, щеше да е още по-добре. На мен "Не вдигай" също ми е любима. Може би е искала да издаде по някакъв начин тези песни от Велислав, а и самата тя си ги харесва. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 16:56 Report Share Публикувано Неделя в 16:56 Даже и ЖАБИТЕ от блатото знаят и признават, коя е най-хубавата песен в последните няколко години в поп-фолка! Браво на Ивайла! Пожелаваме й същия хит сред земноводните и на нея! 110 хил. гледания · 908 реакции | Фолк Звездата Ивайла | By Меринджей... WWW.FACEBOOK.COM Фолк Звездата Ивайла 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 17:12 Report Share Публикувано Неделя в 17:12 Емрах заплашва Янков с уличен бой 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 17:34 Report Share Публикувано Неделя в 17:34 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 18:31 Report Share Публикувано Неделя в 18:31 преди 1 час , DevilWish каза: Даже и ЖАБИТЕ от блатото знаят и признават, коя е най-хубавата песен в последните няколко години в поп-фолка! Браво на Ивайла! Пожелаваме й същия хит сред земноводните и на нея! 110 хил. гледания · 908 реакции | Фолк Звездата Ивайла | By Меринджей... WWW.FACEBOOK.COM Фолк Звездата Ивайла Боже, какви дебели и къси крака. Колко психичнонестабилен трябва да си, за да се появиш в този вид, когато видно Господ те е ощетил с подобна визия. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.