Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 боже, тук я обявяват за "сексапилната Ивана" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 1 час , Thecranfan каза: Къде и какво обърка не ми е ясно, но му е време за почивка и премисляне на това как да продължи. Удариха го комплексите. В началото на кариерата му беше сам като архетип - другите популярни мъже в жанра или бяха открито женствени, или вече застаряваха и не будеха особен интерес. Всички се кефеха на Галин заради излъчването му на плейбой и по-модерния прочит на чалгата. После се появи Фики и моментално го засенчи във всяко отношение - имаше тялото, излъчването + връзките да направи много по-успешни проекти от раз без да полага особени усилия. И най-вече дуетите с Галена, които Галин с години се опитваше да докопа. Общо взето Галин по default си стана подгласник на Фики в рамките на година. След това интереса към Фики започна да пада, но пък се появиха други дебютанти, които не позволиха на Галин да си върне позицията. Теофиков стана звезда за една нощ и също получи всички тези връзки и колаборации от ден първи. На Меди му трябваше малко повече време, но в момента в който се популяризира директно го интегрираха в “клуба на първите” където Галин не можеше да се вреди. Емрах също обра тийнейджърките и децата, на които Галин разчиташе като фен база. И някъде по време на тези събития, явно от натежали комплекси и чудене какво не му достига в сравнение с другите, започна да се модифицира визуално и да надува имиджа си с фалшив трафик, за да не изглежда че изостава по някакъв начин. Всъщност с Алфа имаше огромен шанс да му се получи всичко, което иска. Но и там егото му надделя и не успя да превъзмогне, че Лидия и Десита могат да бъдат по-известни от него. Затова и упорито ги превърна в негови подгласнички като ги спъваше всеки път като се нашуми около тях. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 30 минути, Emanuela.Carey каза: Удариха го комплексите. В началото на кариерата му беше сам като архетип - другите популярни мъже в жанра или бяха открито женствени, или вече застаряваха и не будеха особен интерес. Всички се кефеха на Галин заради излъчването му на плейбой и по-модерния прочит на чалгата. После се появи Фики и моментално го засенчи във всяко отношение - имаше тялото, излъчването + връзките да направи много по-успешни проекти от раз без да полага особени усилия. И най-вече дуетите с Галена, които Галин с години се опитваше да докопа. Общо взето Галин по default си стана подгласник на Фики в рамките на година. След това интереса към Фики започна да пада, но пък се появиха други дебютанти, които не позволиха на Галин да си върне позицията. Теофиков стана звезда за една нощ и също получи всички тези връзки и колаборации от ден първи. На Меди му трябваше малко повече време, но в момента в който се популяризира директно го интегрираха в “клуба на първите” където Галин не можеше да се вреди. Емрах също обра тийнейджърките и децата, на които Галин разчиташе като фен база. И някъде по време на тези събития, явно от натежали комплекси и чудене какво не му достига в сравнение с другите, започна да се модифицира визуално и да надува имиджа си с фалшив трафик, за да не изглежда че изостава по някакъв начин. Всъщност с Алфа имаше огромен шанс да му се получи всичко, което иска. Но и там егото му надделя и не успя да превъзмогне, че Лидия и Десита могат да бъдат по-известни от него. Затова и упорито ги превърна в негови подгласнички като ги спъваше всеки път като се нашуми около тях. Твърде задълбочен анализ,мило. Чисто и просто Галин беше един Оцков продукт,който със залеза на македонеца съвсем очаквано потъна и той. Колко хита има Галин,които не са от Оцко? Аз се сещам само за 2- Ме густа и Парата ако хвана. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 1 минута, xroflx9 каза: Твърде задълбочен анализ,мило. Чисто и просто Галин беше един Оцков продукт,който със залеза на македонеца съвсем очаквано потъна и той. Колко хита има Галин,които не са от Оцко? Аз се сещам само за 2- Ме густа и Парата ако хвана. Че той и Фики донякъде беше Оцков продукт, както и повече от половината жанр по онова време. Да имаше гигахит като "Кой" от Ганев, но повечето му масови хитове които го изстреляха тогава бяха Оцкови - Горе-Долу, Бум, Боже Прости. Реално факта че Галин отказа да работи с Ганев след Оцко вероятно също е повлиял, но ако имаше някакъв водещ фактор над другите мъжки имена в жанра щеше да изпъкне така или иначе. Тук въпросът е, че в момента в който се появиха други мъже в неговата възрастова група той изпадна от всякъде. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: боже, тук я обявяват за "сексапилната Ивана" Е? Красива е тука и има по-сексапилно излъчване от много надуваеми кукли без никога да се е разголвала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Че той и Фики донякъде беше Оцков продукт, както и повече от половината жанр по онова време. Да имаше гигахит като "Кой" от Ганев, но повечето му масови хитове които го изстреляха тогава бяха Оцкови - Горе-Долу, Бум, Боже Прости. Реално факта че Галин отказа да работи с Ганев след Оцко вероятно също е повлиял, но ако имаше някакъв водещ фактор над другите мъжки имена в жанра щеше да изпъкне така или иначе. Тук въпросът е, че в момента в който се появиха други мъже в неговата възрастова група той изпадна от всякъде. Не съм съгласен,че Фики е бил Оцков продукт. Хайпа по него започна още с дуета с баща му,който е кавър,а след това имаше и дует с Галена,който го изтреля сред топ имената. При Фики песните от Оцко по-скоро поддържаха интереса към него отколкото да е станал известен заради тях като Галин. Като цяло Фики и Галин бяха временни явления,които приключиха за 4-5 години. Към днешна дата и двамата редят флоп след флоп. Меди отдавна ги размаза по всички параграфи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 2 минути, xroflx9 каза: Не съм съгласен,че Фики е бил Оцков продукт. Хайпа по него започна още с дуета с баща му,който е кавър,а след това имаше и дует с Галена,който го изтреля сред топ имената. При Фики песните от Оцко по-скоро поддържаха интереса към него отколкото да е станал известен заради тях като Галин. Като цяло Фики и Галин бяха временни явления,които приключиха за 4-5 години. Към днешна дата и двамата редят флоп след флоп. Меди отдавна ги размаза по всички параграфи. “Кой” по онова време си беше главно песен на Галена, тя я направи такъв хит. Ако Фики беше направил песента с някоя от по-ниска категория изобщо нямаше да му обърнат толкова голямо внимание. А и Фики само с “Кой” нямаше да прокопса и да стане такава сензация. Същото като Саби и “Не си ме давай”. Аз лично помня най-вече Бум и Горе-Долу като песните, с които започнаха да се въртят мемета и да се говори самостоятелно за името “Фики” без да го навързват с някой. (също Джале) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: “Кой” по онова време си беше главно песен на Галена, тя я направи такъв хит. Ако Фики беше направил песента с някоя от по-ниска категория изобщо нямаше да му обърнат толкова голямо внимание. А и Фики само с “Кой” нямаше да прокопса и да стане такава сензация. Същото като Саби и “Не си ме давай”. Аз лично помня най-вече Бум и Горе-Долу като песните, с които започнаха да се въртят мемета и да се говори самостоятелно за името “Фики” без да го навързват с някой. (също Джале) Ама Фики доста добре съчетаваше песни от топ композиторите за онова време - Оцко и Ганев. От Кости и Пашев също. А Галин, с целта си да се прави на рапър и да минава евтино, се заби тотално. И когато се сети за Ганев, вече беше късно 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 32 минути, Emanuela.Carey каза: “Кой” по онова време си беше главно песен на Галена, тя я направи такъв хит. Ако Фики беше направил песента с някоя от по-ниска категория изобщо нямаше да му обърнат толкова голямо внимание. А и Фики само с “Кой” нямаше да прокопса и да стане такава сензация. Същото като Саби и “Не си ме давай”. Аз лично помня най-вече Бум и Горе-Долу като песните, с които започнаха да се въртят мемета и да се говори самостоятелно за името “Фики” без да го навързват с някой. (също Джале) Аморе,и Кики и Гъбин са ми крайно противни,за да се караме заради тях!! Иначе аз лично имам спомени,че шегите за краката на Фики започнаха точно от дуета с баща му. По-добре ми прати пари,за да си взема като роклАта на Николета!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 20 часа , xroflx9 каза: Вече си записах час за преглед на простатата!!! Ще му покажа откъде изгрява слънцето!!! Тая боза не моа да я трая. Има само една песен за доктора която признавам: че и хомофобката Даниела Илиева е в клипа, точно по тематиката. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Тая боза не моа да я трая. Има само една песен за доктора която признавам: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 1 час, xroflx9 каза: Аморе,и Кики и Гъбин са ми крайно противни,за да се караме заради тях!! Иначе аз лично имам спомени,че шегите за краката на Фики започнаха точно от дуета с баща му. По-добре ми прати пари,за да си взема като роклАта на Николета!!!! оня ден отидох в офиса в една бяла блуза на дупки и зръчнотата ми прозираха по същия начин, вечерта адашката се показа така. Някой да ѝ каже да спре да ме копира ❤️ Знам, че съм ѝ идол, тя на мен също ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Че той и Фики донякъде беше Оцков продукт, както и повече от половината жанр по онова време. Да имаше гигахит като "Кой" от Ганев, но повечето му масови хитове които го изстреляха тогава бяха Оцкови - Горе-Долу, Бум, Боже Прости. Реално факта че Галин отказа да работи с Ганев след Оцко вероятно също е повлиял, но ако имаше някакъв водещ фактор над другите мъжки имена в жанра щеше да изпъкне така или иначе. Тук въпросът е, че в момента в който се появиха други мъже в неговата възрастова група той изпадна от всякъде. Този хит на Фики опреди 2 години е по-успешен от цялата кариера на Джофран: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 1 час, xroflx9 каза: По-добре ми прати пари,за да си взема като роклАта на Николета!!!! Тя тая рокля е от Shein! Николета последните години го е закъсала от към пари! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 Айдеееееееееееееее! Айдееееееееееееее! Кости Форцааааааааааааааааааааааааааа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 По време на снимките на “Последна вечер“ Гергана открива находища на платина и римска гробница. Банският й в телесен цвят пък е бил толкова близо до цвета на кожата й, че много хора осъзнават, че са с диоптри, тъй като първоначално си мислят, че Гери е чисто гола на черното легло. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Тая боза не моа да я трая. Има само една песен за доктора която признавам: че и хомофобката Даниела Илиева е в клипа, точно по тематиката. ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Този хит на Фики опреди 2 години е по-успешен от цялата кариера на Джофран: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 19 минути, Karma93 каза: По време на снимките на “Последна вечер“ Гергана открива находища на платина и римска гробница. Банският й в телесен цвят пък е бил толкова близо до цвета на кожата й, че много хора осъзнават, че са с диоптри, тъй като първоначално си мислят, че Гери е чисто гола на черното легло. Златист е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 Фики е машина. Няма нищо общо с Галин. Фики отиде и победи в национална телевизия. Отделно цепи с хитове. Галин дори кючек няма който да е бил мегахит. Всъщност кой е последния голям хит на Галин - на египет фараона? Но Гина е по - успешна защото пчеличките носят пари. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Всъщност кой е последния голям хит на Галин - на египет фараона? Този кавър със Счета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 Току що, Emanuela.Carey каза: Този кавър със Счета Тук 1/4 от гледанията са купени. 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 Току що, Emanuela.Carey каза: Този кавър със Счета А да, както и мегахита Алкохол. Ми значи са наравно. Гинето ползва счета като ракетен носител. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Фики е машина. Няма нищо общо с Галин. Фики отиде и победи в национална телевизия. Отделно цепи с хитове. Галин дори кючек няма който да е бил мегахит. Всъщност кой е последния голям хит на Галин - на египет фараона? Но Гина е по - успешна защото пчеличките носят пари. По-точно му я подариха, защото мрънкаше зад сцената всеки път когато не печелеше.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 Фики пък имаше мегахит с Галош наскоро 😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари