Jump to content

Галена - "Еуфория" - Концерт - спектакъл - 08.11.2025г. | Арена "8888" София

Препоръчани коментари

И аз да потвърдя. Беше страхотен концерт. Без някакви фрапантни и куриозни случки. Ходил съм на много концерти. Не знам дали нивото беше световно, но го сравнявам с концерта на Лейди Гага, който беше с много яка хореография преди десетина години в Арената. Галена изглеждаше супер, готини тоалети, точно за сцена и хем различни хем интересни. И песните представянето им беше чудесно. Единствено подгряването на диджей Мартен ми беше една идея смотанос Тея световни хитове, но факт, че малко подгряха. Този концерт си имаше всичко. Поздравления за Галена, поздравления и за Преслава. Поздравления и за публиката, че посрещнаха Цветелина Янева много силно и не се изложиха да я освиркат заради Делян Пеевски. Всичко беше чудесно и дълго. Изобщо не съжалявам, че не си чувствам краката, останах и до епичния край на концерта и парите за билет категорично си струваха. Тоя път правостоящите бяха наредени супер и цялата публика много се забавляваше.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, boy_07 каза:

Поздравления и за публиката, че посрещнаха Цветелина Янева много силно и не се изложиха да я освиркат заради Делян Пеевски. 

Значи тя не се е изложила, че е била с най-големия престъпник в държавата, но публиката щеше да се изложи, ако я освирка? Прост народ, слаба държава с главно Д, това е положението. 

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, DenFevgo каза:

Значи тя не се е изложила, че е била с най-големия престъпник в държавата, но публиката щеше да се изложи, ако я освирка? Прост народ, слаба държава с главно Д, това е положението. 

е, кво очакваш от чалга фенове, то им е в кръвта да са кухи и да мислят само за купони, алкохол, с*кс и кючеци

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Administrator каза:

Супер, с кои концерти на световно ниво сравняваш?

Този на Мите Китич в Габрово оня ден 

преди 3 часа , Olay каза:

Аман с това метро. Метро до Арена София построено няма още. 

Фиклена е толкова ВИП, че е с директно включване от 2027 когато евентуално вече е построено 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , boy_07 каза:

И аз да потвърдя. Беше страхотен концерт. Без някакви фрапантни и куриозни случки. Ходил съм на много концерти. Не знам дали нивото беше световно, но го сравнявам с концерта на Лейди Гага, който беше с много яка хореография преди десетина години в Арената. Галена изглеждаше супер, готини тоалети, точно за сцена и хем различни хем интересни. И песните представянето им беше чудесно. Единствено подгряването на диджей Мартен ми беше една идея смотанос Тея световни хитове, но факт, че малко подгряха. Този концерт си имаше всичко. Поздравления за Галена, поздравления и за Преслава. Поздравления и за публиката, че посрещнаха Цветелина Янева много силно и не се изложиха да я освиркат заради Делян Пеевски. Всичко беше чудесно и дълго. Изобщо не съжалявам, че не си чувствам краката, останах и до епичния край на концерта и парите за билет категорично си струваха. Тоя път правостоящите бяха наредени супер и цялата публика много се забавляваше.

Жалко, много жалко. 

преди 5 часа , DarkChild каза:

И наистина ли е взела Мартен за Диджей. Който отказа да пусне Луда по тебе на Джокович? Егати изтривалката си, Вано.

Изтривалка е и той да се съгласи срещу единия хонорар. Трябваше Дамян да направи микс от актуални чалга хитове и някои на Галена, които няма да изпее после. 

преди 4 часа , Lelqtian каза:

Този на Мите Китич в Габрово оня ден 

Фиклена е толкова ВИП, че е с директно включване от 2027 когато евентуално вече е построено 

Тя вече се вози тайно по нови линии! 

преди 54 минути, Mr. Greshen каза:

Изглежда е било яко шоу.

НО да избереш Играй, Мама ураган и тн пред Спри ме???

Мома Ураган си беше хит, Играй прави купон и пасва на концепцията. Спри ме беше хит, но не издържа на времето. Не е като Пак ли. 

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Administrator каза:

Супер, с кои концерти на световно ниво сравняваш?

Аз бих направил сравнението на базата на концертите, на които бях тази година. По нищо Euphoria не отстъпва на The Lifetimes на Кейти Пери или на Radical Optimism на Дуа Липа — ама по нищо.

За пореден път показа и доказа, че е най-голямата в музикалния бранш в България. Евала.

Сподели в други сайтове

Визуално нещата изглеждат повече от страхотно, като пеене - не толкова добре. 

Може ли информация кои са били музикантите, както и за сетлиста? 🙂

Сподели в други сайтове

Уникален спектакъл!!! ❤️

Отново доказа, че е най-добрата! Бг сцената вече си има еталон за грандиозен концерт! Наистина предложи нещо невиждано за бг артист. Гордея се, че толкова години съм фен само и единствено на тази жена-ураган! 

Как може някой да напише,че публиката не била много екзалтирана? Всички скандирахме името и през цялото време. Жената се преоблича, сменят се декори, свършва песента, а хората крещят ГАЛЕНА по 10 пъти. Та всички около мен ревяхме на по-емоционалните моменти, особено, когато изпя песни за майка си и Галин, или когато вървеше стената със семейни снимки.  Посмяхме се на моментите с Дж Дамян, Стефан и признанието и, че обича да говори прекалено много. Толкова много емоции изпитахме, че и след 4 часа концерт викахме за още. Това беше празник за феновете, за жанра и за бг сцената! С ръка на сърцето мога да кажа, че на по-хубав и емоционален концерт не съм присъствала. Благодаря!!!

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , DarkChild каза:

И наистина ли е взела Мартен за Диджей. Който отказа да пусне Луда по тебе на Джокович? Егати изтривалката си, Вано.

Не, Мартен не е бил в залата.

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Mr. Greshen каза:

Дуетите с Цура са били на лайв запис?

Ти някога чувал ли си рекламното лице на Мадам Тюсо Цветелина Янева да пее на живо? 

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , DenFevgo каза:

Не се изненадвай, хората които стават и лягат с чалга са малоумни.

Наистина концерта дава Дуа Липа, ама преди коментара “go girl give us nothing”.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DenFevgo каза:

Ти някога чувал ли си рекламното лице на Мадам Тюсо Цветелина Янева да пее на живо? 

Еми тя каквато е скована отвън, едва ли ще върже и два тона като хората на живо. На първото турне дали не е била на живо? Не помня изобщо.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DenFevgo каза:

За съжаление доста често по концерти е виела на умряло.

Сподели в други сайтове

От това което видяг в социалните мрежи, изглежда много добре всичко. Минус е лошото пеене, но тя явно има сериозни проблеми с гласа и забелязах, че доста песни бяха на лайв записи. Но до някъде е разбираемо. Дълъг концерт и нейния глас можеше да не издържи. Не ми хареса хейта който изливаха в коментарите. И аз не съм фен на Галена, но ако няма такива концерти...чалгата остава в кръчмите в провинцията. 

Малина ми беше излизашна, тази зла бабичка, няма място на такива сцени. 

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Jake каза:

От това което видяг в социалните мрежи, изглежда много добре всичко. Минус е лошото пеене, но тя явно има сериозни проблеми с гласа и забелязах, че доста песни бяха на лайв записи. Но до някъде е разбираемо. Дълъг концерт и нейния глас можеше да не издържи. Не ми хареса хейта който изливаха в коментарите. И аз не съм фен на Галена, но ако няма такива концерти...чалгата остава в кръчмите в провинцията. 

Малина ми беше излизашна, тази зла бабичка, няма място на такива сцени. 

Какво ти е направила Маля, че все я плюеш?

Сподели в други сайтове

От 23.02.2025 г. от 10:04, Grinch каза:

От сега залагам, че Преслава ще присъства и или ще представят нов дует там, или ще го пуснат още преди концерта.

Други сигурни участници ще са Деса, Азис, Меди и Фики. 

Надявам се да пропусне Криско, Теа Тайрович, Миле Китич, Емрах, Доника, Тони Сторато и всякакви други подобни неприятници.

Не вярвам да се появи и Андреа. 

Силно се надявам Малина да е там и да взривят залата с този златен хит

Като изключим Меди, всичко друго се случи :D 

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Danger. каза:

Като изключим Меди, всичко друго се случи :D 

Което доказва за пореден път, че Галена и екипът ѝ просто са на друго ниво и могат да преценят как е най-добре да се случат нещата.

Даже и за Меди решението да го няма е приятна изненада 😄

Сподели в други сайтове

От 9.11.2025 г. от 2:19, boy_07 каза:

Единствено подгряването на диджей Мартен ми беше една идея смотанос Тея световни хитове, но факт, че малко подгряха.

От 9.11.2025 г. от 3:25, DarkChild каза:

Dj Ross и NASO, не Мартен :D 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...