Jump to content

Препоръчани коментари

Оцет. Бързите му песни ме кефят. Гръцките балади - не,

Отново нищо УаУ от Меди...
Оригинал: Giorgos Mazonakis - Savvato

преди 9 минути, PHILIPP PLEIN каза:

По-добрата версия! 🙃

На Теодора повече ми харесва със сигурност!
Ама нека видят, че сегашните версии не струват пред предишните! Нека се спре с тези кавъри на вече пяти песни. Можеше да вземе друга балада, която вече не е пята.

На мен ми е скучнао, но сигурно ще си стане популярна.

Хубава е, харесва доста оригинала Меди, но тембъра му е на светлинни години от този на Мазонакис. 

4/6.

Мазонакис има 2 огромни хита в България - "Gucci Forema" и "Savvato". Не трябваше да ги пипат, защото копията на такива утвърдени хитове винаги бледнеят и звучат смешно. Все едно Преслава да направи кавър на "Кukavica", а Галена на "Dudu" на Таркан. Като искат кавъри да вземат по-неизвестни песни.

Иначе видеото е хубаво. Моделът, който е избрал да снима също. Такива лица искаме да виждаме в клиповете, не джукести простакеси.

преди 13 минути, amor_mio каза:

Мазонакис има 2 огромни хита в България - "Gucci Forema" и "Savvato". Не трябваше да ги пипат, защото копията на такива утвърдени хитове винаги бледнеят и звучат смешно. Все едно Преслава да направи кавър на "Кukavica", а Галена на "Dudu" на Таркан. Като искат кавъри да вземат по-неизвестни песни.

Иначе видеото е хубаво. Моделът, който е избрал да снима също. Такива лица искаме да виждаме в клиповете, не джукести простакеси.

Нелина вече е направила.

преди 21 минути, amor_mio каза:

Мазонакис има 2 огромни хита в България - "Gucci Forema" и "Savvato". Не трябваше да ги пипат, защото копията на такива утвърдени хитове винаги бледнеят и звучат смешно.

+ "Ela na deis", ама то оригиналът е турски и вече му направиха българска версия.

Ми страхотно изпяване, ама идва слабичка в сравнение с предишни хитове на Меди... леко мързелива работа

Скука, докога ще се пробутва слушани вече песни.

Слушат ми се нови песни,не кавъри на 30 годишни песни които отгоре на всичко са правени и на български.... В случая на Теодора повече ми допада. Меди реши да се прави на гръцки изпълнител, но номера няма да мине., Явно им дават евтино старите песни и се започна някакво масово правене на претоплени манджи..  Нямам нищо против кавъри, но вземи основната идея и направи нова песен, както се прави в чужбина, но тук се прави 1:1 и не се влага нищо повече.

На мен пък повече ми харесва версията на Меди от тази на Теодора. Текста е много по-добър, да не говорим, че като глас не може да се сравняват изобщо. С този тембър Меди прави песента и я изпял с много чувство. Няма равен в баладите. 

преди 5 часа , Stela каза:

На мен пък повече ми харесва версията на Меди от тази на Теодора. Текста е много по-добър, да не говорим, че като глас не може да се сравняват изобщо. С този тембър Меди прави песента и я изпял с много чувство. Няма равен в баладите. 

Юда! 🤣

Тоя кавър от 2 и шейсе колкото да си платят тока, прави версията на Теодора да изглежда като хитово хитов хит на няколко от предните десетилетия! 

преди 14 часа , amor_mio каза:

Мазонакис има 2 огромни хита в България - "Gucci Forema" и "Savvato".

Първият му голям хит тук е:

Не мисля, че тази балада някога е била известна в България. Звучи като нещо средно между "Бяла съм", "Погледни ме в очите" и "Втори дубъл". 

преди 8 часа , Stela каза:

На мен пък повече ми харесва версията на Меди от тази на Теодора. Текста е много по-добър

В някоя алтернативна вселена на клишетата - вероятно. 

преди 2 часа , Mr. Greshen каза:

@fengergana @xroflx9

Меди е гол в последните кадри.

чудех се защо песента е само 15 секунди🤪

Категорично не бих я пуснал втори път. Толкова мудно пеене, че ме отегчава. 

преди 9 часа , Mr. Greshen каза:

@fengergana @xroflx9

Меди е гол в последните кадри.

image.png.2645174fc50f1330befdd2deb18f1f61.png

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

image.png.2645174fc50f1330befdd2deb18f1f61.png

WWW.INSTAGRAM.COM

3,071 likes, 12 comments - mediigo on January 31, 2025: "Всеки край е ново начало…".

От 31.01.2025 г. от 6:49, asylum каза:

Юда! 🤣

Не съм Юда, просто Меди ми е слабост. Пак нацели хит, нищо, че е със стара песен. Получават му се баладите. Ако беше изпята от друг нямаше да се забележи чак така.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...