Jump to content

Pop, K-Pop, Hip-Hop & Rap, R&B, Latin, Dance & House, Retro скандали

Препоръчани коментари

Cowboy carter, албум на Бионсе от 2024 с 27 песни в него, една от които и Texas hold em(#1 hot 100), прави само по 1.5М на ден и ако беше албум на Риана, нямаше да влиза и в топ 5. 🥲

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , FikLena каза:

WTF !?!? Какво е това? 😂😂😂

Айде пак на 10 та глуха! Просто с Абракадабра изкара късмет!

Сериозно ли? За мен това е един от цялостно най-добрите проекти на Гага от години насам. Но пък признавам, че ми е забавно за пореден път да наблюдавам meltdown-и задето пак се потвърждават твърденията на някои от нас, че дори и след тонове дългогодишно налагане, Гага сама по себе си като име въобще не предизвиква онзи интерес, който феновете и искат да втълпят.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Denismayob каза:

Наш автосервис в Санкт-Петербурге https://auto-5-box.ru предлагает полный спектр услуг по ремонту и обслуживанию автомобилей любых марок. Мы выполняем диагностику двигателя, ходовой части, электроники, а также ремонт тормозной системы, замену сцепления, шиномонтаж и балансировку. Для точной диагностики используем современное оборудование, позволяющее выявить проблему на ранней стадии и избежать дорогостоящего ремонта в будущем. Все работы выполняются опытными автомеханиками с большим стажем. Мы используем только качественные запчасти и расходные материалы, предоставляем гарантию на ремонт. В нашем автосервисе всегда доступные цены, прозрачный прайс и фиксированная стоимость. У нас можно пройти как плановое ТО, так и срочный ремонт. Запишитесь заранее по телефону или приезжайте сразу — примем в удобное время. Ваш автомобиль будет в надежных руках!

Наш ТРАВЕРС искаш да кажеш? 
Хайде на Бананите....... аман от вас, бе!

Сподели в други сайтове

преди 18 часа , SG каза:

Сериозно ли? За мен това е един от цялостно най-добрите проекти на Гага от години насам. Но пък признавам, че ми е забавно за пореден път да наблюдавам meltdown-и задето пак се потвърждават твърденията на някои от нас, че дори и след тонове дългогодишно налагане, Гага сама по себе си като име въобще не предизвиква онзи интерес, който феновете и искат да втълпят.

image.png.5723cd1a1dab96641dd42ad564a0e7e8.png

внимавай.

Сподели в други сайтове

Днес е големия ден. Рики Мартин ще получи награда от MTV за Латино Икона, която се дава за първи път и ще пее. Рики отново ще влезе в историята на MTV както през 1999. 😍 Нямам търпение да го видя как всички ще го аплодират отново на крака както през 1999. Рики е един единствен! ❤😍🔥 Първият латино изпълнител, който ще вземе награда за Латино икона oт MTV, първият латино изпълнител, който е взел за поп клип от MTV, първият латино изпълнител с най- много награди от MTV за една вечер. Първият латино изпълнител, който проби с англоезичен албум директно на номер 1 в Билборд и до днес никой не успя да го повтори. Той е този, който проправи път на латино музиката на световния пазар и на изпълнители като Джей Ло, Марк Антъни , Шакира, Енрике Иглесиас да издадат и те албуми на английски. Рики запозна хората с латино културата. Днес той е Латино Икона и не само , и тази вечер ще го докаже на Видеомузиалните награди на MTV в Ню Йорк. 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

image.png.5723cd1a1dab96641dd42ad564a0e7e8.png

внимавай.

Без обиди, моля. <_<Ако бях хейтър щеше да ми се налага да влагам доста повече енергия, за да си измислям поводи (дори и без да завършвам в затвора). За радост просто съм реалист и е нужно да посоча единствено болезната за феновете истина - като например това, че Гага най-накрая пробва дългогодишния грешен метод, който прецака сумати песни на Катя (премиера преди петък, без TTH и без голям плейлист exposure, но пък в случая поне с бонус реклама от хитов сериал и супер клип от ТОП режисьор) и резултатът беше сходен - като към не чак толкова интересни на публиката дългогодишни певици. :whistling:

Сподели в други сайтове

@Balkandji1
Марая спечели Best r&b video & video vanguard award

пак е изкарала диван на сцената. Гюр да се учи! ❤️ 

Сподели в други сайтове

Възмутен съм от VMA - значи на никаквици като катерин перис и жей ло дават по 10-13 минути да подскачат  на сцената, докато размят изкуствените си екстейшъни и липсинкват покъртително тъпите си песни, а на Марая само 6 минути мидли.

Кой има по-голям принос в музиката - кралицата на вокалната акробатика, вкарала рапа в поп музиката, притежаваща най-успешната песен за всички времена, три диамантенти албума по продажби в САЩ и 19 №1 хита или оная, дето дори в студийните версии на песните си не пее тя? Или Катерина, дето не може и да пее?! А-е малко по-сериозно!

Само нокета на кутрето на Марая е по-айконик от горе-споменатите простачки.

Сподели в други сайтове

Хорааааа, баси якото шоу е направила Марая!!!!!!! Тази жена ми е дала в музиката всичко онова, което никой не успя, откакто ме има на този свят... И изглежда зашеметяващо, а вокалите и къртят. Даже тези смотаняци през годините трябваше да и дадат толкова много статуетки, които незаслужено са връчвали на всякакви парцалеси. 

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, i810 каза:

Хорааааа, баси якото шоу е направила Марая!!!!!!! Тази жена ми е дала в музиката всичко онова, което никой не успя, откакто ме има на този свят... И изглежда зашеметяващо, а вокалите и къртят. Даже тези смотаняци през годините трябваше да и дадат толкова много статуетки, които незаслужено са връчвали на всякакви парцалеси. 

мнение за този трак?

Сподели в други сайтове

Какво изпълнение снощи на Рики. Целият Тик Ток е гръмнал с изпълнението му и как го искат на Superbowl отново. Публиката е луда по Рики:

Джесика Симпсън му даде наградата:

Няма друг като Рики и няма и да има! 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

Възмутен съм от VMA - значи на никаквици като катерин перис и жей ло дават по 10-13 минути да подскачат  на сцената, докато размят изкуствените си екстейшъни и липсинкват покъртително тъпите си песни, а на Марая само 6 минути мидли.

Кой има по-голям принос в музиката - кралицата на вокалната акробатика, вкарала рапа в поп музиката, притежаваща най-успешната песен за всички времена, три диамантенти албума по продажби в САЩ и 19 №1 хита или оная, дето дори в студийните версии на песните си не пее тя? Или Катерина, дето не може и да пее?! А-е малко по-сериозно!

Само нокета на кутрето на Марая е по-айконик от горе-споменатите простачки.

Съобразили са се с възрастта на наградените пенсионери, виж и на леля Рики са и дали 5-6 минути. Някой да рипортнет емтиви за гавра с възрастни хора, отгоре на всичко са я размразили.

разбира се че Катя е по-айконик - Мара Кримаса с единия хит нека си пее, но кога е изтрелвала фойерверки от ци ците? Точно никога.

Сподели в други сайтове

От 8.09.2025 г. от 15:14, Lelqtian каза:

Съобразили са се с възрастта на наградените пенсионери, виж и на леля Рики са и дали 5-6 минути. Някой да рипортнет емтиви за гавра с възрастни хора, отгоре на всичко са я размразили.

разбира се че Катя е по-айконик - Мара Кримаса с единия хит нека си пее, но кога е изтрелвала фойерверки от ци ците? Точно никога.

Да и на баба Гага са 6 минути, ама са прави . Нека младите имат повече време аман от тия дърти памперси. Тейт Макрей е ИЗЯЛА

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, swiftiebe каза:

Да и на баба Гага са 6 минути, ама са прави . Нека младите имат повече време аман от тия дърти памперси. Тейт Макрей е ИЗЯЛА

Не я знам тая, но и аз така чух. 

Междудругото, Катя вече била взела точно същата награда миналата година. А на Мара хем е първата награда от VMA награда изобщо, но пак е 100% незаслужена. Мара кога е имало някакво интересно и запомнящо се видео заснемане на песен?????  Освен да се ожали как няма Оскар и пуканки за Глитър, само Златна малинка ... 

Сподели в други сайтове

Включена в един от най-рейтинговите сериали, голямо промо от/в Нетфликс, видео снимано в Мексико и директнато от легендарен професионалист, масово промо в плейлисти във всички платформи, радио сделки, лайф изпълнение на награди, тикток танци и въпреки всичко флопва, що е то ? 

DO THE DEAD DANCE BABA GAGA

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...