Jump to content

Pop, K-Pop, Hip-Hop & Rap, R&B, Latin, Dance & House, Retro скандали

Препоръчани коментари

Реално вече не е мода да се издават много сингли след излизането на албум. За жалост почти всички мислят за комерсиалния успех. Не знам каква стратегия е необходима, за да се наложи качествено нещо, което в първите дни вече е изслушано от основните интересуващи се. Пък и малко са имената, които да грабват веднага вниманието като се заговори, че са пуснали нов сингъл от наскоро излязъл албум. За мен Гага категорично вече не е сред тях. С Абракадабра й се получи зверски късмет (какъвто в соло музиката не беше имала от 12 години, няма какво да се лъжем), но дори и той не е от онези смаш хитове, които едно време се очакваха от нея. Disease - тотален флоп. Макар и няколко песни от албума да бяха потенциални фаворити, дори и третирани като сингли щяха да си останат слабо оценени от масата, тъй като при нея всичките козове (както винаги) бяха изстреляни преди и около издаването на албума, също като при Бионсе - за да се внуши изкуствено какви звезди са.

Пък и DWAS й беше отвсякъде Dark Horse на ерата и на практика я прекрати още преди започването й - това просто трудно би си го надскочила скоро.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SG каза:

Реално вече не е мода да се издават много сингли след излизането на албум. За жалост почти всички мислят за комерсиалния успех. Не знам каква стратегия е необходима, за да се наложи качествено нещо, което в първите дни вече е изслушано от основните интересуващи се. Пък и малко са имената, които да грабват веднага вниманието като се заговори, че са пуснали нов сингъл от наскоро излязъл албум. За мен Гага категорично вече не е сред тях. С Абракадабра й се получи зверски късмет (какъвто е соло музиката не беше имала от 12 години, няма какво да се лъжем), но дори и той не е от онези смаш хитове, които едно време се очакваха от нея. Disease - тотален флоп. Макар и няколко песни от албума да бяха потенциални фаворити, дори и третирани като сингли щяха да си останат слабо оценени от масата, тъй като при нея всичките козове (както винаги) бяха изстреляни преди и около издаването на албума, също като при Бионсе - за да се внуши какви звезди са.

Пък и DWAS й беше отвсякъде Dark Horse на ерата и на практика я прекрати още преди започването й - това просто трудно би си го надскочила скоро.

Представи си ако не беше добавила дуета с Бруно към албума. Флоп с по-малко от 1.5B стрийма(дори Тейт и корейките имат по-слушани албуми) и със сигурност вече щеше да е изчезнал от чарта, без подкрепата на dwas. 

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Willy каза:

Представи си ако не беше добавила дуета с Бруно към албума. Флоп с по-малко от 1.5B стрийма(дори Тейт и корейките имат по-слушани албуми) и със сигурност вече щеше да е изчезнал от чарта, без подкрепата на dwas. 

Такива номера обикновено помагат при инак поизчерпани от страна на естествен публичен интерес като нея, и все пак не може да отречем, че изненада много с Абракадабра. Отплатиха й се толкова години на непрестанни мъки да докаже на публиката, че 2013 не е била фатална за нея и че още може да направи соло хит поне на 1/4 от ранга на Roar. :D

Гага поначало изобщо няма какво да я мислим, тя дори и с приключила ера вече намери как пак да се набута в очите/ушите на хората и до дни ще я гледаме/слушаме в Wednesday, а за клип този път й уредиха самият Тим Бъртън. 🤐

Сподели в други сайтове

Само за протокола да кажа, че Абракадабра е най-стриймваната женска песен издадена през 2025 в Spotify. 

В никакъв случай не може да определим ерата като провал дори и без DWS. 

Disease е топ трак дето остана в сянката на дуета. Може би след години ще си преживее някакъв ренесанс като Judas или Bloody Mery. 

Гага никога няма да повтори успехите си от 2009-2011, но 15 години по-късно продължава да има хитове и да предизвиква интерес. Виждаме, че и Бруно пусна няколко сингли след дуета им, но не успя да ги надмине, значи и тя си допринася за успеха им! За Брадли Купър няма да коментирам щото винаги ми е смешна тази тема.

@SG, много ми е забавно как винаги се опитваш да изкараш, че Гага соло хит няма от Applause защото Always remember us this way съществува. :) 

Сподели в други сайтове

Не й е провал ерата, не съм твърдял такова нещо, но освен Абракадабра (среден хит) няма друг наистина силен момент в тази ера. Сабрина, Тейлър и новата k-pop хитачка Golden до края на годината ще са й минали стриймовете, втората даже с повече от една песен вероятно. А ARUTW е песен, развила се във времето, никога не е била чак такъв хит.

Не се очаква от Гага да е съвсем като от пика си, но аз лично си мисля, че след толкова масивно налагане по всевъзможни начини за последните десетина години нямаше да е зле в соло отношение да има и нещо повече от една Абракадабра. Не говорим само за някоя и друга статия колко е велика, а за тонове продукция и уредени засилки, каквито почти никой друг не е получавал за този период.

Сподели в други сайтове

Абракадабра може да е най-слушаната песен от жена, ама към днешна дата е под всяка една от конкуренцията й в класацията. А в Епъл мюзик дори не се чартва . Това ако е хит… честито предполагам.

В сряда пуска нова песен, да видим

Сподели в други сайтове

Албумът на Сабрина на мен ми е приятен, има някои добри моменти. И да го реализират добре се опитаха, затова и жъне някакъв успех, но си има и минусите. Голяма щета му нанася скандальт с обложката, който не знам дали беше плануван, но и да е бил съм изненадан до каква степен хората не разбират какво значи сарказъм...

Сподели в други сайтове

преди 16 часа , swiftiebe каза:

Абракадабра може да е най-слушаната песен от жена, ама към днешна дата е под всяка една от конкуренцията й в класацията. А в Епъл мюзик дори не се чартва . Това ако е хит… честито предполагам.

В сряда пуска нова песен, да видим

До края на годината няма да е топ 5. Golden, Like Jennie, Manchild, Taylor...they are all coming for her ass

Сподели в други сайтове

Гага си е екстра - има албум като Бодигард който е мега успешен и има поне джа соло мегахита от там: баладата и always remember us this way, държи най - големия хит на годината и един голям хит, който дори да не е това което вие искате си е топ хит(Абрата). Отделно сега да, ще избухне покрай Wednesday, направи отлична филмова кариера и има канонични образи. Какво повече се иска? Bloody Marry беше вайръл също преди няколко години koято й е соло хит.  

Сподели в други сайтове

Според мен Гага направи две грешки тази ера -

1. не пусна Vanish into you като сингъл заедно с албума, вярно тогава искаше да заложи на Абракадабра, обаче не мисля че щеше да и провали наклона по какъвто и да е начин в дългосрочен план. Напротив в много случаи да имаш два актуални сингъла едновременно е печелившо.

2. не избра/размени Zombieboy вместо Мъртъв танц, защото от поне това което сме чули не е много хубава песен, напомня на нещо гадно електронно, ама ще се потвърди и види като се чуе цялата. Ама при всички положения не мисля че ще е по-добра от Зомбибой която си е готов хит

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , WindWalkerMonk каза:

Гага си е екстра - има албум като Бодигард който е мега успешен и има поне джа соло мегахита от там: баладата и always remember us this way, държи най - големия хит на годината и един голям хит, който дори да не е това което вие искате си е топ хит(Абрата). Отделно сега да, ще избухне покрай Wednesday, направи отлична филмова кариера и има канонични образи. Какво повече се иска? Bloody Marry беше вайръл също преди няколко години koято й е соло хит.  

Само да вметна, че Бодигард е с над 40 млн. продадени копия. На Гага най-успешния с колко е? Той беше популярен преди стрийминг ерата, още вървяха продажбите на компакт диск и даунлоуд.

Също така Уитни спечели всички поколения с Бодигард, а Гага беше популярна предимно сред младите.

Сподели в други сайтове

Ма Гага нова песен ли ще издава? Що за глупост, да си зареже пълен албум с песни, който можеше да доразвие? Сега стана положение на леко неприятен вкус в устата. Силен дебют на първо място, а след това потъна. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Ма Гага нова песен ли ще издава? Що за глупост, да си зареже пълен албум с песни, който можеше да доразвие? Сега стана положение на леко неприятен вкус в устата. Силен дебют на първо място, а след това потъна. 

Да в сряда

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Balkandji1 каза:

Само да вметна, че Бодигард е с над 40 млн. продадени копия. На Гага най-успешния с колко е? Той беше популярен преди стрийминг ерата, още вървяха продажбите на компакт диск и даунлоуд.

Също така Уитни спечели всички поколения с Бодигард, а Гага беше популярна предимно сред младите.

image.png.92ce5b9aeb5080fc9bc4a558db1306b3.png

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , swiftiebe каза:

Според мен Гага направи две грешки тази ера -

1. не пусна Vanish into you като сингъл заедно с албума, вярно тогава искаше да заложи на Абракадабра, обаче не мисля че щеше да и провали наклона по какъвто и да е начин в дългосрочен план. Напротив в много случаи да имаш два актуални сингъла едновременно е печелившо.

2. не избра/размени Zombieboy вместо Мъртъв танц, защото от поне това което сме чули не е много хубава песен, напомня на нещо гадно електронно, ама ще се потвърди и види като се чуе цялата. Ама при всички положения не мисля че ще е по-добра от Зомбибой която си е готов хит

Ти откакто следиш поп музиката, да си виждал ера на гага, която да е максимално развита?! Аз не съм.

Всеки албум го заеба с потенциалните мегахитове вътре. Дреме й на шундравелата.

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , WindWalkerMonk каза:

Проблемът до голяма степен е провокиран от дял от нейната фен база, който още от време оно гледа от високо на всички останали изпълнители и феновете им. В първите 3-4 години от кариерата си тя беше титан, факт, с което създаде и стабилизира това им възприятие, затова след спада й през 2013, и тя, и сектантите й търсят всевъзможни начини за пробутването й в очите и ушите на хората, за да не излезе, че Гага вече е загубила онази звездност от началото. Основната цел се получи, признавам - тя и публиката й си го върнаха на неадекватната изчаткала Кейти и на нейните фенове, задето тогава си позволихме да изтъкваме другия факт - че към онзи момент едната показваше завидно задържане над другата, която просто беше омръзнала. Но дали реалната война е спечелена и дали наистина след толкова усилия Гага е на нивото на онези, с които си личи, че иска да я сравняват? Не. Голяма е, но не е там. Въпреки нопровержимия талант в много области, хората никога няма да я приемат чак толкова сериозно, затова и миналогодишния й опит да се бутне в сериозен, психологически франчайз като Жокера се прие с насмешка и срина както филма, така и жестокия саундтрак. Да си победила Кейти Пери не означава да си победител.

ПП: Много е хубава в кадъра от новата роля. А от работата им с Тим Бъртън имам високи очаквания - макар и това да е поредният начин, по който Холивуд се опитва да натрапи на попиващата всякакви пропаганди публика колко по-велика е Гага от всички, ако трябва да сме честни идеята за колаборация "Гага+Бъртън" звучи брутално и като нещо, което трябваше да се е случило още в пиковите й години.

Сподели в други сайтове

Само 3 дена до наградите на MTV в неделя Нямам търпение за Рики как ще разбие както през 1999. Ще рева сигурно с него от кеф. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Sunlight каза:

Само 3 дена до наградите на MTV в неделя Нямам търпение за Рики как ще разбие както през 1999. Ще рева сигурно с него от кеф. 

Кои са ти любимите песни на Рики?

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Karma93 каза:

Кои са ти любимите песни на Рики?

Много са. Имам много негови любими песни, които не са известни- Stop time tonight, Jezabel, One night man, I count the minutes, The Touch, Besos de fuego, El amor de mi Vida и много други. 

Сега пък Фонси ще идва в Бургас догодина на Spice Music. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...