Jump to content

Препоръчани коментари

Музика: Diamond Beat Production
Текст: Diamond Beat Production
Аранжимент: Diamond Beat Production, Martin Biolchev

Е защо я прецакаха така да го качат в канала на Константин, а не в нейния?

преди 12 минути, Emanuela.Carey каза:

Е защо я прецакаха така да го качат в канала на Константин, а не в нейния?

Може и в нейния да решат да го качат, но така ще разводнят гледанията.
Песента е по-добра от последната боза със Софка, но пак някаква еднодневка която ще я забравим със сигурност. Това ако го беше изпяла Мира преди 24-25 години щеше да е хит! В коя година се опитват да я върнат тая музика?

Каква е тази простотия, какафония и тъпотия?! В последно време се отказвам да слушам на Константин песните... Неслушаем ми е...

Има нещо приятно в цялата история, но... 

Излишен Коцио. Досаден и безинтересен! Голямо врене във всички песни. И да кажеш, че допринася, а то все същото клатене на главата и хиперактивно подскачане.

Никаква връзка между кадрите в супермаркета и там дето танцува. 

Не знам. 

преди 24 минути, i810 каза:

Каква е тази простотия, какафония и тъпотия?! В последно време се отказвам да слушам на Константин песните... Неслушаем ми е...

Правят песни чисто с цел да гръмнат в Тикток. Личи си супер много и е досадно

не са само те де

Отвратителният Кокаин явно е настоял да е в неговия наркомански канал. Горката Дърта. Цялата концепция с акустичен микс и после нова песен отиде на вятъра. Ще си стои само с един миш-маш в канала. Ама и Пашев е един "продуцент"...

да й бяха сложили по-добре русата перука, нейната се вижда отдолу

отделно Константин още по противен е станал - напълнял,с някакви тънки вежди..заприличал е на Драго Чая,a oще няма 50

Има идея и много ме кефи танцът на оназ сцена. Дъртата е много секси там, но в супермаркета е като циганка с русото…

Биолчев прави най-яките кючеци.

Грешка, че е качена в кокаиновия канал…

Да го хващат влака, съвсем подходящо за пенсии като тия двамата. И да побързат защото този от София за Индия потегля по разписание от първи коловоз, Централна гара, да не го изпуснат! 

На стоп кадъра на  корицата, Ванеса ми заприлича на  Жени маратонката, не знам защо :roll1:

Песента е абсолютна какафония и не ми харесва.  Не я виждам като хит, който ще се задържи.

преди 5 часа , SantaCloud каза:

Има нещо приятно в цялата история, но... 

Излишен Коцио. Досаден и безинтересен! Голямо врене във всички песни. И да кажеш, че допринася, а то все същото клатене на главата и хиперактивно подскачане.

Никаква връзка между кадрите в супермаркета и там дето танцува. 

Не знам. 

Коце и Пашев са приятели. Няма как да му откаже. 

Това "Хей миличко" ми е като "Мило обичаш ли ме още" от Азис - Хоп. 

Тъкмо викам Пашката изкопирал музиката на Биолката ама и той участвал в аранжимента :D

Пашката още разчита на кофти мастеринг.... И продължават да му звучат зле нещата.

"И ето тръгваме гааз на пАААрва" :D :D :D

Само като чух как цвили Кокаин в началото и я спрях ... 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...