Jump to content

Препоръчани коментари

Музика: Галин
Текст: Галин, Диона, Станислава Василева 
Аранжимент: Павел Казаков

Голяма какафония, не ми харесва ни музика, ни текст, ни клип 🙄 Галин от няколко песни насам пее някво все едно се напъва и е започнал да се облича много странно. А едно време какви песни пускаше..

Дилдона не заслужава коментар, освен че е излишна.

Много скучно. Даже не мога да измисля коментар.

както казах,ако бяхме 2015 щеше да е Хит,но му мина модата както и привличането от мен!!! 

сега искам тройка с Емрах и Адам!!!

Текстът е ок, но останалото е слабо. А и как реши да прави колаборация с най-канселираната личност в чалгата. Освен флоп не очаквам друго.

Гале,3 човека сте писали този текст и въпреки това сте си откраднали фраза от един от най-големите хитове на Емануела :( 

От парчето това, което разбрах е, че Диона е гараж, а на Галин галено му викат Гале.

haha-smile.gif

и КВО ще става? Научете да говорите и пеете правилно!
ФЛОП! Набий на някой една МАГИЯ да ти олекне! 

Аман от тия двамата извратеняци. След като Дилдото напусна Алфа, Гъбин му правеше сума ти мръсотии, то говореше против Гъбин, и после нещо им прищрака и 1000 нови дуета изкараха заедно. Не знам що за хора са това.

Изключително ми харесва като изключим музиката. Мелодията (отсвирите) е рециклирана от ,,Нямаше нужда’’ и за да не е 1 към 1 са променяли тук-там някой тон, но неадекватно. 

Кат за тия сополи си е направо Уау. 
няма да го слушам, разбира се.

Много е полезно за разсейване на слуховете за Галин факта, че споделя едно галено име с Галена. 

- "Добро утро, Гале" 

- "Добро утро, Гори" 

Много е,яка. Галин е топ. Винаги интересни песни и клипове. 

А тука все негативни и недоволни. 

преди 5 часа , FikLena каза:

Какво е това?

Хит във всички домове за лежащо болни - като чуят и веднага се оправят за да спрат това от радиоточките и да си спасят ушите. 

преди 58 минути, Sunlight каза:

Много е,яка. Галин е топ. Винаги интересни песни и клипове. 

А тука все негативни и недоволни. 

Галина може да е всичко друго, но не и топ ;) 

преди 4 часа , Gerganafen каза:

Аман от тия двамата извратеняци. След като Дилдото напусна Алфа, Гъбин му правеше сума ти мръсотии, то говореше против Гъбин, и после нещо им прищрака и 1000 нови дуета изкараха заедно. Не знам що за хора са това.

Точно тия двамцата откога са хора????? Защо обиждаш хората на Дион и Доня Гъбина? 

как ще римуват пита с Десита🤐

иначе отсвира и частта с късам ти нервите е яка

искам и мен да ме направят на пита!!!

Дано Галин скоро се оттегли и спре за ни мъчи с еднаквите си песни… Дилдона дори не искам да я коментирам.. време е да се откажат и преориентират. 

преди 15 часа , fengergana каза:

как ще римуват пита с Десита🤐

иначе отсвира и частта с късам ти нервите е яка

искам и мен да ме направят на пита!!!

Прав си, по-добре щеше да е рита Десита колита рита ли рита десита сита яла пита гони цистита десита мита ли е пита десита.

Прочетох текста преди да чуя "творението" - от какъв зор Дион "пее", че го обичат Лидия и Десита? Пука им на тях за тоя. И колко аутотюн са лепнали на това "луд ли си бе, Гале", че почти звучи като жена.

Явно си мислят, че са изкарали егати хита, но всъщност е едно голямо нищо.

За пръв път гласа на Гъбин да не ме дразни. Браво на Микс и мастъра който и да е той.

Инструментала малко бие на този на AMG Истерия все едно е гепен готов :D 

Тая що му вика Гале все едно се обръща към Галош? :D Гальо му кажи поне да прикриете пед3растията му :D 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...