Willy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 44 минути, stereoto_ каза: No one moved 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Ариа, не става, моето момиче, в песента фъфлиш. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза: KyneHu 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 7 минути, asylum каза: KyneHu Ден 2: 20к @Balkandji1 как върви Яница? Продължава ли да спада? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза: СТРЕЛЯЙ ОТ СЪРЦЕ И КРЪВТА ДА ИЗТЕЧЕ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 4 минути, meleto каза: Ден 2: 20к @Balkandji1 как върви Яница? Продължава ли да спада? Систематично. Няма и помен от миналоседмичните 35К, вчера е наполовина надолу с 18К. Яница да спада е добро новина за българския шоубизнес, въпросът е, че ако зависеше от мен тази песен нямаше да направи повече от 5К за ден. Не знам кой им ги слуша тия песни-отрепки. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 ХИТ! Лунен! ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 1 час, Balkandji1 каза: Систематично. Няма и помен от миналоседмичните 35К, вчера е наполовина надолу с 18К. Яница да спада е добро новина за българския шоубизнес, въпросът е, че ако зависеше от мен тази песен нямаше да направи повече от 5К за ден. Не знам кой им ги слуша тия песни-отрепки. АЗ! мелодията на сърцето ми, саундтракът на живота ми... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 12 минути, asylum каза: Тотя ще измести Райна от топ името в народния фолк. Толкова й е празна главата, че е готова на участията си да ака пред хората, за да им направи сеир, да си тръгнат по-доволни от представлението й. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Тотя ще измести Райна от топ името в народния фолк. Толкова й е празна главата, че е готова на участията си да ака пред хората, за да им направи сеир, да си тръгнат по-доволни от представлението й. Някои платежоспособни господа плащат да гледат как някой се изхожда в тенджера, защото това ги възбужда. Тоти Тяло е напипала доходоносен бизнес маньовър. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 №1 в българския Билборд Хот 100 от 1998: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 29 минути, Balkandji1 каза: Тотя ще измести Райна от топ името в народния фолк. Толкова й е празна главата, че е готова на участията си да ака пред хората, за да им направи сеир, да си тръгнат по-доволни от представлението й. “България е най-красивата страна в света. Българският фолклор е лекувал нашите предци от войни, давал е и дава усмивки, гордост и признание по целия свят, щом чуят нашата музика. Представям ви песента ”Зайди зайди”, която изпях така, както я усети сърцето и душата ми! Направихме най-красивия ми клип, описвайки красотата на гората и това, което Господ е сътворил за нас, българите! Това е Татяна и ще съм най-щастлива, ако успея да ви докосна” – написа певицата по повод премиерата на сингъла. QcHo e ge aka💕 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 16 минути, asylum каза: “България е най-красивата страна в света. Българският фолклор е лекувал нашите предци от войни, давал е и дава усмивки, гордост и признание по целия свят, щом чуят нашата музика. Представям ви песента ”Зайди зайди”, която изпях така, както я усети сърцето и душата ми! Направихме най-красивия ми клип, описвайки красотата на гората и това, което Господ е сътворил за нас, българите! Това е Татяна и ще съм най-щастлива, ако успея да ви докосна” – написа певицата по повод премиерата на сингъла. QcHo e ge aka💕 Ми не, Татяна, не успяваш да ни докоснеш. Дори в народния фолк си личи как се пънеш да пееш сякаш си Уитни Хюстън или Тони Бракстън в "Unbreak My Heart". Просто си даваш прекалено много зор, а това е от липса на достатъчно качества. Визията на лицето също е без коментар, погрози се и ти, изглеждаш сякаш имаш импланти в бузите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 TaHq Hu boeBa u boHu 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 34 минути, Emanuela.Carey каза: nogocmpu/\a e y6ume 🧝♀️🧝 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Току що, asylum каза: TaHq Hu boeBa u boHu Юнона с черна коса и Юнона с конска усмивка 🤩 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Юнона с черна коса и Юнона с конска усмивка 🤩 Nur djihan & Luna! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Много cheap проекти. Тотален слей от кога не е правила, сигурно Устните мръсни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 3 минути, Willy каза: Много cheap проекти. Тотален слей от кога не е правила, сигурно Устните мръсни? Omge 3Hae6 cheap /\u e, meap /\u e. Hu6mo He e noka3aHo Bce o6me 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 2 минути, asylum каза: Omge 3Hae6 cheap /\u e, meap /\u e. Hu6mo He e noka3aHo Bce o6me ДОховно Осетих 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Галена на концерта на Тони освен Шефката, ще пее и Кой с Фики. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 4 минути, Willy каза: ДОховно Осетих Виж й ушите на клипчето. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари