Jump to content

Препоръчани коментари

преди 25 минути, Jouey каза:

Как пък точно след като я даваха по новините веднага пуска нова песен... 😂

явно е било инсценирано

IMG_5335.jpeg.845d8e0b49d3dda32b43393849330e76.jpeg

Новата песен ще се казва "Скъпи, купи ми ръчка".

• Haha 2
  • Casper 1
  • Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Случайност ли е, че изведнъж след 120 години Глория реши да клипира стар ремикс на още по-стара песен със старата постановка на пеене от 90те, когато все още знаеше какво е да си закачлива и разчупена... и това е може би най-силният й бум в YouTube ерата?

• Like 1
  • Confused 1
преди 11 минути, SG каза:

Случайност ли е, че изведнъж след 120 години Глория реши да клипира стар ремикс на още по-стара песен със старата постановка на пеене от 90те, когато все още знаеше какво е да си закачлива и разчупена... и това е може би най-силният й бум в YouTube ерата?

Не знам, но не очаквах да има такива гледания. За нея са добре. Дано задържи. Иначе мисля, че беше глупаво решение да клипира Най-добрите, като то си е жива тв версия и предното видео беше незабелязано. Нямаше смисъл. Вълк не е лоша, приятна песен е и клипа ми допада. За втори път снима вълк. 😁

• Like 4
преди 7 минути, Stela каза:

Не знам, но не очаквах да има такива гледания. За нея са добре. Дано задържи. Иначе мисля, че беше глупаво решение да клипира Най-добрите, като то си е жива тв версия и предното видео беше незабелязано. Нямаше смисъл. Вълк не е лоша, приятна песен е и клипа ми допада. За втори път снима вълк. 😁

Вълк е тотално забита, трябваше да си я издаде отделно. Но пък мъже и да извади късмет ако алгоритъмът ги прихване трите и започне да ги пуска една след друга.

• Like 1
преди 1 минута, SG каза:

Вълк е тотално забита, трябваше да си я издаде отделно. Но пък мъже и да извади късмет ако алгоритъмът ги прихване трите и започне да ги пуска една след друга.

Мен ме дразни това качване в двата канала, особено при положение, че в нейния си вървят по-добре с гледанията. 

• Like 5
преди 5 минути, Stela каза:

Мен ме дразни това качване в двата канала, особено при положение, че в нейния си вървят по-добре с гледанията. 

Предполагам след 24 година ще си качва само в нейния. Мисля че тогава й изтича договора.

• Like 2
преди 2 минути, Fast каза:

Предполагам след 24 година ще си качва само в нейния. Мисля че тогава й изтича договора.

Дано, стига да не имат някакви договорки да качват и те от толерантност към фирмата примерно. 

преди 17 минути, Stela каза:

О да, това го бях забравил. Гло има някаква нездравословна привързаност към Пайнер и с това постоянно си бие автогол. Но пък разделянето на гледанията не попречи на дуета с Кеба. Ако до скоро някой ни беше казал, че Глория ще има клип с 8 милиона щяхме хубаво да му се посмеем.

• Like 5
преди 1 минута, SG каза:

О да, това го бях забравил. Гло има някаква нездравословна привързаност към Пайнер и с това постоянно си бие автогол. Но пък разделянето на гледанията не попречи на дуета с Кеба. Ако до скоро някой ни беше казал, че Глория ще има клип с 8 милиона щяхме да хубаво да му се посмеем.

Хич не е толкова привързана. Тя бе една от първите, които си направиха Ютуб канал, но явно е сметнала да остане и в Офишъла, защото в онези години малък канал се считаше за риск.

Не вярвам Пайнера да го вълнува чак толкова къде качва Глория (или изобщо нещо във фирмата). Все пак тя не носи някакви огромни гледания.

Всеки който е искал да мине в самостоятелен канал го е правил без проблем.

По-скоро тя самата има някаква идея, че ако ги качва на две места ще си промотира по-добре песента.

• Like 2
преди 2 минути, Fast каза:

Хич не е толкова привързана. Тя бе една от първите, които си направиха Ютуб канал, но явно е сметнала да остане и в Офишъла, защото в онези години малък канал се считаше за риск.

Доколкото си спомням Глория преподписа някъде около 2014-5. Или е била твърде заблудена от PlanetaOfficial, за да подпише договор за цели 10 години, или е била дори още по-наивна да преподпише към 2019-20, когато вече се виждаше, че и извън Пайнер може да се мачка с гледания. При всяко положение резултатът е свръх нелеп, никой друг не качва в два канала едно и също нещо.

• Like 3
преди 2 часа , Jouey каза:

Как пък точно след като я даваха по новините веднага пуска нова песен... 😂

явно е било инсценирано

IMG_5335.jpeg.845d8e0b49d3dda32b43393849330e76.jpeg

4e mq HoH-cmon nycka. u moBa Mq3a Ha HapogHo nak

• Like 2

А тази защо така се прееба да влезе в Пайнер и да изчезне от полезрението?

• Like 2
преди 5 минути, SG каза:

Доколкото си спомням Глория преподписа някъде около 2014-5. Или е била твърде заблудена от PlanetaOfficial, за да подпише договор за цели 10 години, или е била дори още по-наивна да преподпише към 2019-20, когато вече се виждаше, че и извън Пайнер може да се мачка с гледания. При всяко положение резултатът е свръх нелеп, никой друг не качва в два канала едно и също нещо.

Носталгията между двете страни е голяма.

• Like 1
преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Наскоро по някакво нелогично стечение на обстоятелствата се озовах в магазина на Пайнер за първи път от стотици години. Бяха пуснали календарчета на нея и на всякаквите там нови, явно това и до ден днешен е представата за налагане. Тази фирма живее в 2005 повече и от мен лол🤪

• Like 1
  • Haha 2
преди 7 минути, SG каза:

Тази фирма живее в 2005 повече и от мен лол
🤪

Нормално след като екипа им не се състои от по-млади хора, които да разбират как се движи музикалната консумация в момента.

Теда имаше някакво желание да развива Пайнер, но видяхме какво стана. 
Пропаднаха ѝ сума клипове, участия и интервюта понеже не може да се появи навреме - камо ли да движи фирма.

• Like 2
преди 23 минути, Emanuela.Carey каза:

И Дилдона така точно в Пайнер удари най-голямото кариерно дъно.

• Like 3
преди 16 минути, SG каза:

Наскоро по някакво нелогично стечение на обстоятелствата се озовах в магазина на Пайнер за първи път от стотици години. Бяха пуснали календарчета на нея и на всякаквите там нови, явно това и до ден днешен е представата за налагане. Тази фирма живее в 2005 повече и от мен лол🤪

Да, това е една от хубавите страни на Пайнер, че винаги са се придържали към 00s вайба. Дори логотипите и дизайните които използват в ТВ все още са в frutiger aero/glossy стил които си е win-win, защото пак влиза на мода.

• Like 1
преди 28 минути, Emanuela.Carey каза:

Нормално след като екипа им не се състои от по-млади хора, които да разбират как се движи музикалната консумация в момента.

Теда имаше някакво желание да развива Пайнер, но видяхме какво стана. 
Пропаднаха ѝ сума клипове, участия и интервюта понеже не може да се появи навреме - камо ли да движи фирма.

Както съм казвал и преди Митака според мен отдавна я е зарязал тази фирма и затова просто си вървят по дифолта.

преди 15 минути, Fast каза:

Да, това е една от хубавите страни на Пайнер, че винаги са се придържали към 00s вайба. Дори логотипите и дизайните които използват в ТВ все още са в frutiger aero/glossy стил които си е win-win, защото пак влиза на мода.

То няма лошо да държат и на традицията, но при тях не се забелязва никакъв синхрон между старото и новото. И мърчът попринцип е супер нещо, но само когато има публика, която да ги купува тези неща. Гальо примерно ако се беше сетил навреме можеше да смачка с неговите.

• Like 1
преди 1 минута, SG каза:

И мърчът попринцип е супер нещо, но само когато има публика, която да ги купува тези неща. Гальо примерно ако се беше сетил навреме можеше да смачка с неговите.

Алфа имаха мърч докато работеха с Мегз - но тя май ги излъга нещо с парите и се отказаха.

• Like 1
преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Алфа имаха мърч докато работеха с Мегз - но тя май ги излъга нещо с парите и се отказаха.

Е да, имаха някакъв, но аз имах предвид детски (Пайнерски :D ) мърч - календарчета, тетрадки, чаши и тем подобни. Ама не само да ги пуснат в магазина на Пайнер и никой да не разбере за тях, а да ги промотират като хората. И някой и друг фен клуб нямаше да им дойде зле, то дори Глория като гледам out of a sudden си е направила успешен такъв през 2023.

преди 2 минути, SG каза:

Е да, имаха някакъв, но аз имах предвид детски (Пайнерски :D ) мърч - календарчета, тетрадки, чаши и тем подобни. Ама не само да ги пуснат в магазина на Пайнер и никой да не разбере за тях, а да ги промотират като хората. И някой и друг фен клуб нямаше да им дойде зле, то дори Глория като гледам out of a sudden си е направила успешен такъв през 2023.

Не смятам, че към днешна дата би било успешно мърчът да се състои от чаши, календарчета и тн… По-малките се кефят най-масово на дрехи, обувки и тем подобни. 

• Like 1

Да направят мърч на Десислава - тройка кебапчета и двойна порция картофи или на Татяна - балони за клизма..

• Haha 7
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...