Jump to content

Препоръчани коментари

Музика: Галин, Десита

Аранжимент: Никола Томов

Текст: Галин, Десита

преди 3 минути, Danger. каза:

Нагли :D 

От откъсите които бяха пускали реших, че е изцяло кавър на тази песен, а те наистина най-нагло я окрали без да си платят правата

преди 6 минути, Danger. каза:

Нагли :D 

Че и музиката я водят на Десита и Галин.
Иначе свежо, приятно, лятно, клипчето си е и то типично за лятото, просто не трябваше да пипат такъв хит като Далинда и аз за нея се сетих на секундата! 

Много свежа, лека и приятна лятна песен. Харесва ми. Клипа също се е получил, много са сладки и двете. 

За едно слушане е ок. Между другото, забелязвате ли, че пускат по 1-2 песни на месец-два. Явно толкова е животът не песните им. 

ужасна боза.

преди 8 минути, DarkChild каза:

Имахме крещяща нужда от такъв лесбийски химн!

>

преди 32 минути, Emanuela.Carey каза:

Десита е българската Бионсе

spacer.png

Бионсе е американската Десита.

Затвор за всички! Липсва ми само третата приятелка, да вика и тя за помощ.

Адамчо, Адомчо къди си? :D 

Крадено,безлично… сега и с купени гледания. Толкова флопове на едно място, Алфа най добре да намали “продукцията” или да се преориентират…

Това ли чаках повече от месец? По-тъпа песен Алфа не са имали тази година.

преди 3 часа , DarkChild каза:

Имахме крещяща нужда от такъв лесбийски химн!

Hu6mo HqMa ga MuHe

преди 28 минути, asylum каза:

Hu6mo HqMa ga MuHe

На това знам само припева от една компилация на Нов Фолк. Сега виждам клипа. Танцьорите ме разбиха 🤣

Като изключим наглата "крАаажба колку можИИ...", за първи път чувам тоя Томов да прави хубаво звучаща песен.

Влязох да прегледам какво се случва с чалгата. Десита и Симона окрали Далинда, Меди окрал Деспина Ванди. Верно ли хората се кефят на неща, които са били актуални преди 10-15 години? Деградация е чалгата.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...