Jump to content

LeBron

Ramaniac
  • Коментари

    60
  • Регистриран

  • Последно посещение

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

LeBron's Achievements

Чирак

Чирак (3/14)

  • Dedicated Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

79

Репутация

  1. LeBron

    Jelena Karleuša - “OMEGA” | Album 2023

    Евала! 2 албума наведнъж, всякакви стилове на песните, ТОП клип и модерни обложки на останалите песни. Която наша чалгарка направи подобно нещо й ставам фен веднага!
  2. Честито на Андрю. За 20 годишнина ще има нова песен.
  3. Не съм запознат. Нали тя я вкара в чалгата?
  4. LeBron

    ГЕРИ-НИКОЛ - ЗОДИЯ ПСИХО

    Абе като за нея е доста добре даже. Музиката е мн яка.
  5. Аз не знам Цветелина, Галена или и двете държат конците на поп фолка, но всички им се подмазват, налагат се изпълнителите които те искат и са им близки приятели(не случайно дори Дж Дамян който не беше на сцена от миналия век почна да се налага), Сашка с участията, Мегастар и Меди като цяло, отделно имат и участие да се знае всичко при Оцко от Лорена и т.н т.н То няма лошо да се борят за власт в крайна сметка. Не ми се говорят неща, които не са подкрепи с факти, но цялата работа е много странна.
  6. Като нищо да е направиля нещо, защото те се сближиха с Галена след като се скара с Преслава. А ти не знаеше ли, че Янева иска да притежава Пайнер? Това с турнето и Лафка беше само началото на самата идея. Цветелина никога няма да бъде звезда, защото няма капка харизма. Тя Деса в името на това да се завърне отново, се сдружи точно с тия двете. Наивна е много.
  7. ТОП поста за деня! Аз се замислих, според теб случайно ли Андреа изведнъж спира да работи с Кости, точно след появата на Цвета? Бяха най-доброто дуо, хит след хит и изведнъж тя просто спира да работи с него за 2-3 години. Все едно в момента Галена да заебе Ганев. Всичко ще се разбере рано или късно, но аз винаги съм усещал че Янева не влияе добре на чалгата, а медиите ги държи Пеевски и няма думичка за нея. Ако отвориш обаче някой сайт, веднага един тон помия за Андреа. Като беше напълняла направо я разкостиха.
  8. Нали говорим за официални премиери? Половината които изреди са някакви поп песни изобщо не насочени за Бг, а другото са неклипирани или фийтове.
  9. В тоя клип с травестита дето днес някой пусна. Може и да не съм разбрал правилно.
  10. Това да не е от биографията, която Андреа каза че щяла да пише?😁
  11. Е, това което изреди е 70% от песните които е пуснала. 😂 От 2017 до 2023 има три песни.
  12. Тя сама се отказа. Хората си я чакаха и имаха интерес към нея, но тя просто превъртя на макс. Ако от "Егоист" беше почнала да е по-активна и да си стабилизира малко психиката, щяха да станат нещата. Това в дискотеката обаче стана много вайръл и вече на всеки мнението е, че е тотална пияница и психично болна. Тя Теа тепърва започва да мачка. Времето ще покаже дали и тя няма да изперка.
  13. Явно с теб нямаме една певица, която да ни е по вкуса. 😂 Дебелогъза, ама я слушат на целите Балкани, пръска с участия, направи мега концерт още на 4-5 си година от кариерата, нашата най-голяма звезда стоеше като дебютантка до нея и просто до каквото и да се докосне - става хит.
  14. Не е само Цура виновната. То при на Андреа кариерата се случи абсолютно всичко възможно за да пропадне - загуба на пари, раздяла, алкохол, наркотици, инжекции, излагации и като добавиш и някакви скандали с колежките...Направо е приключила завинаги. Ако ще и дует с Мадона да направи, фалирала е.
×
×
  • Create New...