pacho Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 48 минути, DevilWish каза: Емилия го каза ПУТ.. Или Ивана каза, че на Преслава и _ _ _ката й пеела. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 По-яккккккккккккк от Българина има - АМА НЯМААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!! ❤️ И без алкохол може да се забавляваме! ❤️ Много е танцувална, само за въртене на дупе е!!! Тоти ТЯЛО знае как да действа на моето тяло! ❤️ Гръмна Доминикана с ЧАЛГА ОТ БАЛКАНА! Дай, дай, дай - яко се раздааааааааааай ! По - як от Българина "има" ама няма! Тук по този край - ние сме си нааааааааааааааааааааааааааай!!!!!!!!!!! ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 минута, pacho каза: Или Ивана каза, че на Преслава и _ _ _ката й пеела. Много й станаха на Ивана тези думи - Чикия, сега и на Преслава пу*ката й пеела! Тя Преслава си го каза директно ахахахахаххаа. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 От 6.07.2023 г. от 16:00, Emanuela.Carey каза: Ами няма само на Преслава п*тката да пее. Време е и Андреа да покаже полови гласови данни. Не спря да се излага по сторита с простотиите си ... Хич не подбира какво пуска. Какво цели сега с това? Да се изтъкне или просто си е тъпо парче? 😂😂😂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 От 6.07.2023 г. от 17:08, Andrew Cunanan. каза: Не завиждай, че пу*ката на Глория е бездарна. Дали младото и гадже мисли същото? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Лоша съм - зная това! Лоша съм - днес към теб! Само ти имаш вина, тази нощ да съм лед!!! Мога ли да съм добра? Мога ли ми кажи? Лоша съм, зная това, но такъв си и ти!!! Ти не разбра колко добра точно към теб съм била! Нежност и страст, давах ти аз в името на любовта! Ти не разбра колко добра точно към теб съм била! Виж ме сега - лоша съм, да!!! Ти ме превърна в това!!! ГЛЕДАШ МЕ с интерес!!! Гледаш ме и МЪЛЧИШ!!! ДРУГА СЪМ - ЛОША СЪМ ДНЕС!!! Този път не грешиш!!! Мога ли да съм добра? Мога ли ми кажи? Лоша съм, зная това, но такъв си и ти! ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 3 минути, DevilWish каза: Лоша съм - зная това! Лоша съм - днес към теб! Само ти имаш вина, тази нощ да съм лед!!! Мога ли да съм добра? Мога ли ми кажи? Лоша съм, зная това, но такъв си и ти!!! Ти не разбра колко добра точно към теб съм била! Нежност и страст, давах ти аз в името на любовта! Ти не разбра колко добра точно към теб съм била! Виж ме сега - лоша съм, да!!! Ти ме превърна в това!!! ГЛЕДАШ МЕ с интерес!!! Гледаш ме и МЪЛЧИШ!!! ДРУГА СЪМ - ЛОША СЪМ ДНЕС!!! Този път не грешиш!!! Мога ли да съм добра? Мога ли ми кажи? Лоша съм, зная това, но такъв си и ти! ❤️ K/\acuka: 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Под нощницата на Преслава в 3 сутринта: 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 7 минути, asylum каза: K/\acuka: Много ме кефи Татяна всъщност. Винаги когато пуска песен съм забелязал, че ми е на късмет и ми се случва нещо хубаво. ❤️ Иначе обожавам това и обявявам TatyanaNight - 07.07 и по случай Рождения ден на 17.07 - целия ден ще е ТАТЯНИН! ❤️ Най-яката й неклипирана песен! Това плачеше за клип, беше си потенциален хит! DJ вземииииииии и завърти, това парче - купона яко да течееееееее! DJ не спи - сега си ти, за час понеееее накарай времето за нас сега да спреееееееееее ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 6 минути, DevilWish каза: Много ме кефи Татяна всъщност. Винаги когато пуска песен съм забелязал, че ми е на късмет и ми се случва нещо хубаво. ❤️ Иначе обожавам това и обявявам TatyanaNight - 07.07 и по случай Рождения ден на 17.07 - целия ден ще е ТАТЯНИН! ❤️ Най-яката й неклипирана песен! Това плачеше за клип, беше си потенциален хит! DJ вземииииииии и завърти, това парче - купона яко да течееееееее! DJ не спи - сега си ти, за час понеееее накарай времето за нас сега да спреееееееееее ❤️ Tyū e o6me no-qko 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, asylum каза: Tyū e o6me no-qko Обожавам я! Имам и двата албума на Татяна и има някои пропуски от към клипове за Страстта ми провокирай, Дай ми знак, Една история, Не ми задавай отговори и Каква жена. Ти си на скандала протежеееееееее, ти си от опасните мъжеееее ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 минута, DevilWish каза: Обожавам я! Имам и двата албума на Татяна и има някои пропуски от към клипове за Страстта ми провокирай, Дай ми знак, Една история, Не ми задавай отговори и Каква жена. Ти си на скандала протежеееееееее, ти си от опасните мъжеееее ❤️ + 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, asylum каза: + И аз щях да я пусна. Много е яка тая песен, тя си е качила и албумите в канала си. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 минута, asylum каза: Клипът на ФАТАЛНА ЖЕНА който в youtube не мога да го намеря, а е толкова готин! Tatqna - Fatalna jena WWW.VBOX7.COM 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Току що, DevilWish каза: Клипът на ФАТАЛНА ЖЕНА който в youtube не мога да го намеря, а е толкова готин! Tatqna - Fatalna jena WWW.VBOX7.COM no3gpaB 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 минута, asylum каза: no3gpaB Ау, от тоя период "Излез от филма" и "Ако съм чужда" са й много добри. Благодаря. Връщам поздрава 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 час , asylum каза: @Kriminal new hit! Ох пикаяяяя тотално забравих за тях и си помислих абе ква е тая и що се облякла кат туркиня🤣 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Най-жестоката песен на Гергана! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 @WindWalkerMonkBcu4ko npaBu6 mu 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 минута, Stela каза: uMa 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 2 минути, asylum каза: uMa Една от любимите ми песни на Татянка Тук е толкова готина! ❤️ Има тя страст в очите ... почакай да прочете - пак ще има нов пост как имигрира! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 8 минути, DevilWish каза: Една от любимите ми песни на Татянка Тук е толкова готина! ❤️ Ha MeH u ma3u 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари