Jump to content

Препоръчани коментари

Аранжимент: Боби Павлов

Песни, включени в Exclusive Mix 1:

1. Таня Боева - Кой е тузара?

2. Теодора - Желание за грях

3. Таня Боева - Беше обич, нека е война

4. Теодора - Пръста няма да си мръдна

5. Таня Боева - Черно на бяло

6. Теодора - Някой като мен

7. Таня Боева - Дали е любов

8. Таня Боева - Не че те обичам

9. Теодора - Сърце не ми остана

10. Таня Боева - Съдба

Толкова хубави песни са подбрали в този микс, хитове, добри певици, но аранжимента на Боби Павлов ми идва слабо. Това се е получило като Mashup, но само с припевите. Иначе самата идея е добра, едно време се правеха такива миксове от DJ Jerry, да им беше спретнал той микса. Но поздравления за самата идея, това се казва изненада!

Очаквах нова песен. Добра идея, че си пеят песните един на друг, но Теда е много отегчен и монотонен. Таня ни Боева е по-артистична и симпатична

Поздравите излязоха в почивка! За кога я пускат тая мушама :D

Предатора малко дървено подскача :D

Вокалите им жужат гадно обаче...

Тоя аранжимент като последната песен на Боева пак ли е стоял в шкафа й 3 години? Липсва Теда Александрова да изпее "В сърцето" :D 

Одобрявам! Слушам го вече за втори път... Старите песни нямат стигане... С тях си нося цял вагон спомени... 

Ммм, готино, ма и аз чаках нещо ново, не старите песни на нов глас. 

Много добре си пасват като гласове, когато Теодора запя "Кой е тузара" ми хлопна ченето на пода, 1:1 с Танчето! Супер са! Единственият минус е много дженерик инструментала и нетолкова плавния преход между песните и можеше от всяка да има повечко, не само един припев - малко на кръпки ми е така!

Това щеше да е по-интересно, ако беше на живо с оркестър. Освен това песните са прекалено много и тъкмо почне едната и вече свършила.

Леле страхотни песни са подбрали… на мен ми хареса. Браво!

Супер оригинална идея, супер подбор! Чакам Микс 2!:ba:

"Фен" смазват с отговори. :lol::1000(33):

Много добра идея да пуснат този Exclusive Mix 1
но е като незавършено демо а клипа ми идва скучен и самият микс с това минаване от темпо в темпо не е окй
двете са добра партия преливат им се гласовете и си вапсват много добре все пак им пожелавам успех с този Exclusive Mix 1.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...