Fast Публикувано на Май 23 Report Share Публикувано на Май 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Не е зле трака, мангото е леко излишно, Андрюша като запя нардно и Костьо баш там е вкарал готини баси, кефи ме. Музиката звучи както винаги качествено все пак КАсти Фосса 1 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Доста скучно се е получило. Липсва ми повече орнаментика от народното звучене. Голите кадри са излишни, но това е Андра.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Скучно. Дали да ги дам? Кое? Циците ли? Андро, стегни се и започни да правиш поп-фолк песни! Стига си се правила на различна и интересна! Това с циците сме го виждали. А сега се чуди дали да ги даде! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 От 24.05.2023 г. от 12:45, Stela каза: Доста скучно се е получило. Липсва ми повече орнаментика от народното звучене. Голите кадри са излишни, но това е Андра.. Каква орнаментика, тя не знае какво е това.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Счети може само да си мечтае за качеството и бюджета на този проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 От 25.05.2023 г. от 7:47, Andrew Cunanan. каза: Счети може само да си мечтае за качеството и бюджета на този проект! Сега набързо ще спретне одит на Андреа. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.