Emanuela.Carey Публикувано на Април 12 Report Share Публикувано на Април 12 Музика: Десита Текст: Десита Аранжимент: Никола Томов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Изпяването на припева не ми харесва как е миксирано с аранжимента. Текста малко куца в сравнение на предните текстове на Десита. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Супер слаба песен и силен клип. Явно това им е норма при алфа. 1:1 с всичките им остали песни. Не се ли усещат. “Духай супата” няма и да го коментирам… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Ами най-накрая нещо добро от "Първият" насам, защото с онова куче не се получи ама хич! Допада ми песента, музиката.... Но това "братче" можеше да го замени с нещо друго, някак си грубовато ми звучи, обаче като цяло песента е добра. Видеото до някъде ми допада освен финала, трябваше да го застреля. Има някакви общи неща с "Дай ми" на Галена и "Излъжи ме" на Андреа, но не е съвсем като тях, такъв тип е клипът. Като за Десита е добре целия проект. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Добре де, не им ли омръзва да пеят едно и също върху еднакви мелодии. Всичките до един - Алфи, Мегастарки и такива. Направо този бийт вече е банално изтъркан. Точно заради това и Десита ще си реди флоп след флоп, Лидия също. Сега тази Габриела мегастар ще предложи същото нещо, с малко по-различен текст. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Сууупер слабо Пее сякаш се опитва да е тиха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Мне тази песен е доста слаба като за Десита но това е нормално докато се напаснат с Никола Томов. И ще им се получат нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Какво е това? Потресаващо е! харесвам алфите, но напоследък пускат само бози... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Дори няма да го пусна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 На Иво Аръков му разказаха играта тия чалгарки. Отново са вложили повече в клипа, отколкото в песента. А припева можеше да е зарибяващ с един мощен аранжимент. Галин започна да продуцира още 100 имена накуп и съвсем остави Лидия и Десита да го карат на инерция и платена реклама. Да напускат вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 2 минути, SG каза: На Иво Аръков му разказаха играта тия чалгарки. Отново са вложили повече в клипа, отколкото в песента. А припева можеше да е зарибяващ с един мощен аранжимент. Галин започна да продуцира още 100 имена накуп и съвсем остави Лидия и Десита да го карат на инерция и платена реклама. Да напускат вече. Че то и тия новите горките хит не виждат, Доника още по-зле и от преди, Алпай - опит за Емрах, тези Ивайла и Мирела коя от коя по-безлична. Симона с по една самостоятелна на година, Десита и Лидия се сетиха за самостоятелни, чак когато хората спряха да ги слушат. Адам нямам представа действащ изпълнител ли е, той си остана без хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 преди 1 час, lucellent каза: Сууупер слабо Пее сякаш се опитва да е тиха Ами нормално с тия “студия” където записват - някакви жилищни апартаменти с микрофони за 50 лева. Сигурно е шептяла да не събуди съседите на композитора. Язък да не отидат при някой професионален композитор с хубаво качество на звука. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Много слабо, разочароващо за Десита. Наистина са вложили повече в клипа отколкото в песента. Изпяването и мелодията не вървят ръка за ръка през цялото време. Сериозни забележки и към текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Изпяване, текст, музика, сюжет - боза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Монотонно изпяване. Куцащ текст... братче, духай супата, ... опит за оригиналност, но зле изпълнен. Клипът е ок, макар че не е реалистичен. Очаквах да са вампири хахах 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Много слабо, също като при всички алфи тая година… не знам не им ли писна от тия еднотипни песни без никаква концепция. Галин ще ги затрие всички освен Симона, в нея сякаш има най-много хляб… 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Видеото е на много високо ниво за Алфа,ако ми погледнете скорошните,няма кой знае какви видеа,ама Стенли няма слаби видеа,нормално. Ако почнат да работят с него ще е супер. Песента ми харесва,има игра в нея. Десита е много красива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Нещо не мога да възприема песента. Текста не подобава на Десита и ми идва прекалено вулгарен и простоват. Прекалили са с това "духай супата" "гълтай" и "селска пръчка". Музиката иначе не е лоша. Поздравления за клипа, той е добър определено 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Гласа й като от ИИ 2:03 Толкова ли нямаше други звуци от рикошети ами взеха mp3-ката от CS 1.6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.