Jump to content

Препоръчани коментари

преди 12 минути, asylum каза:

Много е комична по непринуден начин, наистина забавлява и това й печели фенове, не толкова песните, колкото интервюта и скечове. Винаги има положителни коментари. 

Не съществува сценарист, който да успее да сътвори и на йота толкова вълнуващо грабващ и забавен сценарий. А Ванчето се раздава на 120 % с презентацията със толкова заспал водещ, че повече няма на къде. Две торби оскари и минумум 60 минути всяка вечер по национална телевизия заслужава. 

А тука ми обясняват как умрялата кукумявка Гюрга и подобните и, дето интервюта уж дават от 30 години, водещите да се били подготвили спрямо гостите ..... 

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Не съществува сценарист, който да успее да сътвори и на йота толкова вълнуващо грабващ и забавен сценарий. А Ванчето се раздава на 120 % с презентацията със толкова заспал водещ, че повече няма на къде. Две торби оскари и минумум 60 минути всяка вечер по национална телевизия заслужава. 

А тука ми обясняват как умрялата кукумявка Гюрга и подобните и, дето интервюта уж дават от 30 години, водещите да се били подготвили спрямо гостите ..... 

Леля, пий някакво чайче за успокоение на нервите. Напрегната си нещо.

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Леля, пий някакво чайче за успокоение на нервите. Напрегната си нещо.

Пие си го нaй-редовно.

• Love 1
преди 3 минути, asylum каза:

Пие си го нaй-редовно.

Миличък, не се намесвай в диалога ми с тази озлобена към мен особа. Не ти е мястото там, по-позитивен човек си.

• Wow 1
преди 9 минути, asylum каза:

Пие си го нaй-редовно.

Мдам, гугутката ;) 

• Haha 1
преди 1 час , pacho каза:

Аз го чувах като СПАСКА и се чудих за каква Спаска пее....

Верно е пила вода от "мъртъв извор" и за това така ги изговаря. :D 

Всекиму по една Спаска на лицето, па макар и лъжовна.

• Haha 1
преди 1 час, Balkandji1 каза:

Тя обаче с времето се надъхва още повече да продължава да копае нови дъна. Увличат се шепа хора, сипят й комплименти, тя нагъва кюфтаците и се чуди още каква простотия да сътвори.

Песните й не стават, но самата тя става да весели народа с нрава си по интервюта. Да почнат да я канят по предавания, сигурен съм, че ще шоу.

Покай се за думите си грешнико! 

• Haha 1
  • Love 1

Сега наистина никой не е длъжен да харесва Ванчето, но едно не може да й се отрече. Доста по веща е в интервютата дори без опит от половината А група като Глора, Ема, Стораро, и Галош.

Глора, Сторарови и Галош са като бавноразвиващи по интервютата. Едно не могат да кажат две думи, друго, че като кажат едно, то искат да кажат съвсем друго.

А Ема, и Сие съскат по фейса, а по интервюта се правят на майка Тереза. Ванчето си пере квот й на душата.

Нека всеки се забавлява, тва е чалга все пак. 

• Like 2
  • Love 2

Галин да не се оля мааалко да скочи от 40к(ден 11) на 440к(ден 12) 😭😭😭

• Haha 5
  • Wow 1
  • Confused 1
  • Ooo 1
преди 3 часа , Willy каза:

Емануела 2 

• Haha 1

По-скъпо от Велинград за ЧНГ – Доминикана с Галена, Краси Радков и Фики

Лавина от коментари и колажи заля социалните мрежи през последните седмици за цената на апартамент от 11 500 лв. за Нова година във Велинград. Това, обаче, далеч не е най-скъпото предложение където платежоспособните българи ще могат да посрещнат 2023-а година.

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/750137?fbclid=IwAR0urnxTRWt6tL0fXH2tkruIX_NMA4L9NY4Jw7YcCR3fF1328fV11I-fY-A

BArcelo-Bavaro-Punta-Cana2.jpeg

• Love 1
преди 5 часа , Willy каза:

Еее ... на тази яка песен чак ми е тъпо, че купува гледания... 😥

преди 3 минути, Stela каза:

Еее ... на тази яка песен чак ми е тъпо, че купува гледания... 😥

Цялата му кариера е купена, къде с гъза, къде с устата, къде с пари.

• Like 4
  • Love 1

Брутален е Галин. Тотален непукист! 😂

Значи вижте сега. Имаше бъг в youtube и не се отчитаха всички гледания на Галин. Сега броячът отчете пропуснатите в предните дни и му ги сложи в един ден. Проблемът е решен!

За решаване на още проблеми ме потърсете на 089 140 14.

Тъкмо се канех да напиша същъто. Наистина ли мислите, че е купил 400k за един ден с надеждата, че никой няма да забележи?

• Haha 1
преди 1 минута, SG каза:

Тъкмо се канех да напиша същъто. Наистина ли мислите, че е купил 400k за един ден с надеждата, че никой няма да забележи?

Да? Ние тук не сме и 1% от аудиторията, никой друг няма да забележи. Виж лайковете.

• Like 4
преди 3 минути, SG каза:

Ако бях на негово място, щях да взема отношение по случая в някоя социална мрежа и да дам разяснения. Че е купувал преди е ясно, но този ход на събитията с последната му песен изглежда напълно нелогичен.

• Thanks 1
преди 1 минута, SG каза:

Не. Това предполага мисловна дейност от страна на Доня, на каквато едноклетъчните не са способни. Все пак ходи да се жалва как не я били пуснали на самолета за Дубай, защото не си е подновила паспорта навреме.

Просто е заредила картата там от където купува и хич не е гледала дали ще ги тръснат накуп или по-плавничко.  

• Like 2
преди 2 минути, Willy каза:

Да? Ние тук не сме и 1% от аудиторията, никой друг няма да забележи. Виж лайковете.

Не е баш така. И попнейбъл се посещава от немалко хора. А самите му фенове ги следят тези неща. На тях какво ще отговори?

• Like 1
преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Не е баш така. И попнейбъл се посещава от немалко хора. А самите му фенове ги следят тези неща. На тях какво ще отговори?

Какво им отговори за купените лайкове на Нашата? 15к за 2-3 минути бяха дошли. 

Ама айде нека проверим до утре и директно в ютуб. В момента са 1,985,000

преди 20 минути, Lelqtian каза:

Не. Това предполага мисловна дейност от страна на Доня, на каквато едноклетъчните не са способни. Все пак ходи да се жалва как не я били пуснали на самолета за Дубай, защото не си е подновила паспорта навреме.

Просто е заредила картата там от където купува и хич не е гледала дали ще ги тръснат накуп или по-плавничко.  

Много иска да е тарикатка милата, ама няма капацитета за тази дейност.

• Like 2
преди 15 минути, Willy каза:

преди 14 минути, Lelqtian каза:

Гальо достатъчно е врял и кипял по тия среди точно в YouTube ерата и за толкова години все е разбрал как точно вървят нещата. Затова огромните цифри на него и на Алфите винаги са само в началото, а после дори и да спаднат рязко - води се заради намаляване на интереса, а в някои случаи наистина е точно заради това. Също като при други изпълнители, за чиито нереално високи цифри си затваряме очите.

Но след няколко дена с 40k да купи изведнъж 400k... това никога не е било. Ясно е, че нещо друго не е наред този път.

преди 19 минути, Balkandji1 каза:

Ако бях на негово място, щях да взема отношение по случая в някоя социална мрежа и да дам разяснения. Че е купувал преди е ясно, но този ход на събитията с последната му песен изглежда напълно нелогичен.

Да се занимава да се обяснява може да му направи някаква реклама, но няма да е много Ок за самия него, тъй като ще изглежда жалък задето се мъчи да защитава някакви цифри. Виждали сме, че YouTube добре подпомага кариери, но е време изпълнителите да разберат, че има и други важни фактори, които като липсват няма значение дали си направил/купил 10 милиона гледания за отрицателно време.

Като говорим за реклама... не знам нарочно ли го направиха или не, но Лорена и Джордан като имена никога не са били по-известни.

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

Цялата му кариера е купена, къде с гъза, къде с устата, къде с пари.

Ами не мисля така. От години е в бранша, знаеш какъв фурор е предизвиквал, как песните му ставаха тотални хитове.. Сега се справя добре като продуцент, композира музика, продължава да твори, а участията му са винаги фул. Държи си ниво и то стабилно. При всички, даже и в световен мащаб има спад в гледанията, така че нормално и той да не прави колкото е имал преди. Кариерата му ако беше купена нямаше да оцелее толкова години. 

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...