asylum Публикувано на Август 17 Report Share Публикувано на Август 17 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Отвратителен циганин! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 7 минути, DevilWish каза: Отвратителен циганин! Но готина песен 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Като чух мелодията и си запях "Баровец си тиии, бизнеса ти вървиии", нищо ново под слънцето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 8 минути, Lelqtian каза: Но готина песен Много ми напомня на една песен на Азис? Но не мога да се сетя в момента? ММА? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 7 минути, DevilWish каза: Много ми напомня на една песен на Азис? Но не мога да се сетя в момента? ММА? На мен ми бие на Татуировка и подобните на Емилиано. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Цецо си го слага в дупиту Музиката - Наско Ментата Въобще нито "певец/цата" е на място въобще много сбъркан продукт. Манго-педи (незнам кой вече) ааайде у Карлуково беги от Поп-фолк бранша, писна ми от такива подметки, които продават на пазара най-долния продукт произведен евър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Това ли е този, дето на едно участие Галена му даде микрафона да и изпее песен, която слушала понякога? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Музиката е добра и до там... Но много ми прилича на песента на Наско Ментата - Жулиета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.