Jump to content

Препоръчани коментари

Таня Боева толкова операции си направи, пък една проста процедура не можа на детето си да подари. Така и не разбрах последната сцена от видеото със сина й.

Имала е доста по-хубави песни. 6 години те няма и се връщаш с това.... 

Очаквах да се завърне с тотален хит Таня Боева но като видях с кой е работила за да направи тази песен - Д.Асенов и  Петър Петров и Александър Петров и ми стана ясно че ще е скучна и семпла песента йм... Дано да има и други песни и проекти и да е работила с Ганев или Кишев за да може отново да я забележат... 

С тази песен няма да се получи. Хубаво е, че се завръща, но не очаквах толкова скучна и монотонна песен.. искам си старата Таня..

преди 3 часа , pacho каза:

Таня Боева толкова операции си направи, пък една проста процедура не можа на детето си да подари.

Да ѝ напомня за младините.

Не е нещо особено, но ми харесва, че Таня колкото и години пауза да си даде, накрая пак ще се завърне с нещо в тон с настоящото време. Жалко, че нито един изпълнител не вижда, че звученето отдавна има нужда от промяна.

Язък, толкова пари хвърли за операции да си направи фейса на Счети, сега що се харчи за песен, при това тъпа? 

Има нещо хубаво в песента ,явно е гласът и по начинът по,който пее ме връща в ретро хитовете й.Мисля ,че има потенцял,няма да стане хит,но е приятна.

преди 2 часа , hrsata каза:

Има нещо хубаво в песента ,явно е гласът и по начинът по,който пее ме връща в ретро хитовете й.Мисля ,че има потенцял,няма да стане хит,но е приятна.

Точно. Приятна песен заради носталгията по Танче ни Боева. ако го пееше друга, нямаше изобщо да коментираме, а можеше и хейт да изяде. 

Бие ми на "Да гори в любов" копие... типично за тенекията

Просто незапеваемо , нямам дори интерес да я чуя до края. Определено слаба заявка за каквото и да е било. Промените по нея са просто кошмарни , тотално се е преобразила. 

Айде и Бойката мина през Тенекията...

Евтин вариант на аранжиментите на Ганев :) Остави я тая работа на който го може бе момче, като не можеш недей да копираш готови подложки и да вземаш от тук от там и да си пишеш името под тях...

И от тия тенекиени отсвири взети от индийски семпли ми се повръща и дриска едновременно.

Да беше вложила малко повечко за песента на Ганев, че това няма нищо общо с тия хитове:

УжасТ, вече ще почна да сънувам кошмари с тенекията, Супер Са6 и Петър Петров. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...