stereoto_ Публикувано на Юни 27 Report Share Публикувано на Юни 27 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 1 1 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Таня Боева толкова операции си направи, пък една проста процедура не можа на детето си да подари. Така и не разбрах последната сцена от видеото със сина й. Имала е доста по-хубави песни. 6 години те няма и се връщаш с това.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Очаквах да се завърне с тотален хит Таня Боева но като видях с кой е работила за да направи тази песен - Д.Асенов и Петър Петров и Александър Петров и ми стана ясно че ще е скучна и семпла песента йм... Дано да има и други песни и проекти и да е работила с Ганев или Кишев за да може отново да я забележат... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 С тази песен няма да се получи. Хубаво е, че се завръща, но не очаквах толкова скучна и монотонна песен.. искам си старата Таня.. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 3 часа , pacho каза: Таня Боева толкова операции си направи, пък една проста процедура не можа на детето си да подари. Да ѝ напомня за младините. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не е нещо особено, но ми харесва, че Таня колкото и години пауза да си даде, накрая пак ще се завърне с нещо в тон с настоящото време. Жалко, че нито един изпълнител не вижда, че звученето отдавна има нужда от промяна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Язък, толкова пари хвърли за операции да си направи фейса на Счети, сега що се харчи за песен, при това тъпа? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Има нещо хубаво в песента ,явно е гласът и по начинът по,който пее ме връща в ретро хитовете й.Мисля ,че има потенцял,няма да стане хит,но е приятна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 2 часа , hrsata каза: Има нещо хубаво в песента ,явно е гласът и по начинът по,който пее ме връща в ретро хитовете й.Мисля ,че има потенцял,няма да стане хит,но е приятна. Точно. Приятна песен заради носталгията по Танче ни Боева. ако го пееше друга, нямаше изобщо да коментираме, а можеше и хейт да изяде. 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Бие ми на "Да гори в любов" копие... типично за тенекията 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Просто незапеваемо , нямам дори интерес да я чуя до края. Определено слаба заявка за каквото и да е било. Промените по нея са просто кошмарни , тотално се е преобразила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Айде и Бойката мина през Тенекията... Евтин вариант на аранжиментите на Ганев Остави я тая работа на който го може бе момче, като не можеш недей да копираш готови подложки и да вземаш от тук от там и да си пишеш името под тях... И от тия тенекиени отсвири взети от индийски семпли ми се повръща и дриска едновременно. Да беше вложила малко повечко за песента на Ганев, че това няма нищо общо с тия хитове: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 УжасТ, вече ще почна да сънувам кошмари с тенекията, Супер Са6 и Петър Петров. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.