Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза:

На Анелия минджата знаеш ли как мирише? Тя затова от години се опитва да е Аристократка, броячка на пари, но уви все не става!

Ани, подуши надолу!

Ами да използва вода и сапун. Анелата ми е първата любимка, имам й първият и третия албум разкостени у дома. Ала като заговори и липсата на умствен капацитет лъсва. И с годините започна да си вярва все повече, че е стожер на мисълта, а хич не й се отдава. Дано се намери някой да я приземи и върне в реалността, можещ изпълнител е, но няма никакъв нюх за нещата. 

Държа да отбележа, че се радвам, че Пресис е врътнала един свирчок на Митко 10 минути преди наградите за 2006-та, та да реши да награди нея за Певица, вместо Ана. "И когато съмне" + "Лъжа е" >>>>> Анелия от 2004 до сега.

• Haha 2
  • Отговори 5,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, Гальо каза:

1,6К коментара при толкова гледания срещу 3,7К коментара при Преслава? 
А това как била изписана песента е много глупаво оправдание, всеки може да напише Галена или Меди и първото нещо, което ще му излезе е новата песен. 

Братле, това за как е изписана песента беше шега.

А и мисля, че ти току-що хвана цялата измама. Меди явно го е било страх да купи коментари на чужди езици! Истината лъсна!

• Like 1
преди 1 минута, Гальо каза:

1,6К коментара при толкова гледания срещу 3,7К коментара при Преслава? 
А това как била изписана песента е много глупаво оправдание, всеки може да напише Галена или Меди и първото нещо, което ще му излезе е новата песен. 

u know better than this
Сега си отвори най-новите коментари и връщай колко искаш надолу. Повече от половината са фейк и спам.

• Like 1
  • Dislike 1
преди 1 минута, Willy каза:

u know better than this
Сега си отвори най-новите коментари и връщай колко искаш надолу. Повече от половината са фейк и спам.

Преслава има 2000 коментара фейк, това ли твърдиш?

• Like 1
преди 27 минути, Danger. каза:

Не знам защо са я изписали по този начин, попринцип всички песни на Галена се изписват на кирилица. Сега хората трябва да я търсят като напишат само и единствено “Scandal”. 

068ACD76-A172-486E-90BE-4969402484F7.jpeg

преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза:

Братле, това за как е изписана песента беше шега.

А и мисля, че ти току-що хвана цялата измама. Меди явно го е било страх да купи коментари на чужди езици! Истината лъсна!

Този коментар имах предвид под глупаво оправдание, не ми звучи като шега 😃

Преслава има 2000 коментара фейк, това ли твърдиш?

Да, 10-15 различни спам акаунти имат безброй коментари, пише колко пъти са коментирали като натиснеш върху снимката им. Само от един профил има 278, а к'во остава за другите.
За по-лесно, пусни си я от телефона и скролвай надолу, спам коментите са в пъти повече.

преди 2 минути, Гальо каза:

Този коментар имах предвид под глупаво оправдание, не ми звучи като шега 😃

Ааа ясно. Щото аз в премиерния ден се бях избазикал, че заради заглавието гледанията са под очакванията. Те взели, че шегата я използват насериозно. Не се спряха.

@Danger. Получаваш награда - да съм ти домшен любимец, ще ме държиш в колиба пред блока, а през деня ще излизаме да си говорим.

• Like 1
  • Haha 2
преди 4 минути, Willy каза:

Да, 10-15 различни спам акаунти имат безброй коментари, пише колко пъти са коментирали като натиснеш върху снимката им. Само от един профил има 278, а к'во остава за другите.
За по-лесно, пусни си я от телефона и скролвай надолу, спам коментите са в пъти повече.

Айде изброй колко са спам коментарите. Сигурен съм, че не са 2000.

• Like 1
преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза:

2009 май имаше един хит, но 2010 издаде албум и имаше поне 3-4 хита.

Искаш ли

Така ми харесва

и още няква балада и една бърза бяха хитове, на турнето се приеха много добре. Албумът й се водеше за успешен.

Това са песни, които ненавиждам, а и към днешна дата нищо не се помни от тези сезонни хитове. Реално, ако трябва да сме откровени тези имат по-силна от Емили година:
1. Илиян - тотален фурор само с една самостоятелна песен и "Палатка".
2. Мария - "Най-добрият" може би най-големият самостоятелен женски хит на годината + Дай жега + Ти позна ли ме
3. Галена - Тихо ми пази беше един от хитовете на година + За пари/Запали+Аларма+На две големи 
4. Андреа - Неблагодарен беше фурор + Хайде опа, дуета с Галена, С теб да бъдем пак и една песен, дето беше хит без клип.
5. Пресис - Пица на 2009-та + Пия за тебе - еднолично дуета на годината + сезонната Дишай + Жените след мен, която успя да се съхрани за дълъг период, тъй като за Пресис годината приключи през Юли откъм продукция.
6. Елена - мачкаше дискотеките + Пия за тебе
7. Цуци Пеевска - За контакти беше хит, Влез фурор, Давай разплачи ме и На практика мачкаха
8. Константин - Палатка + Не ми пречи, която се доразвиваше в началото на годината
Анелия и Емилия имаха средна година, Джена беше изпаднала зад борда - Къде е пича, С повече от две и подобни боклуци - не, мерси.

• Like 1
преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Това са песни, които ненавиждам, а и към днешна дата нищо не се помни от тези сезонни хитове. Реално, ако трябва да сме откровени тези имат по-силна от Емили година:
1. Илиян - тотален фурор само с една самостоятелна песен и "Палатка".
2. Мария - "Най-добрият" може би най-големият самостоятелен женски хит на годината + Дай жега + Ти позна ли ме
3. Галена - Тихо ми пази беше един от хитовете на година + За пари/Запали+Аларма+На две големи 
4. Андреа - Неблагодарен беше фурор + Хайде опа, дуета с Галена, С теб да бъдем пак и една песен, дето беше хит без клип.
5. Пресис - Пица на 2009-та + Пия за тебе - еднолично дуета на годината + сезонната Дишай + Жените след мен, която успя да се съхрани за дълъг период, тъй като за Пресис годината приключи през Юли откъм продукция.
6. Елена - мачкаше дискотеките + Пия за тебе
7. Цуци Пеевска - За контакти беше хит, Влез фурор, Давай разплачи ме и На практика мачкаха
8. Константин - Палатка + Не ми пречи, която се доразвиваше в началото на годината
Анелия и Емилия имаха средна година, Джена беше изпаднала зад борда - Къде е пича, С повече от две и подобни боклуци - не, мерси.

Много добър анализ, евала!

Феновете на Емилия обаче бяха доволни. Водеше се за успешна нейна година в сравнение с предния й албум, от който хит стана само Изнервяш ме.

Станаха хитове средни песните й.

По-късно през 2011 и 2012 й бяха по-силни с "Моята половина", "Свързано е с теб", "Ще чакам да ми звъннеш", "Смелите си имат всичко", "Да бях от гадните".

• Like 1

Айде изброй колко са спам коментарите. Сигурен съм, че не са 2000.

Точно с пепа да се занимавам да смятам, не мерси.

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Джена беше изпаднала зад борда - Къде е пича

Джена ту хев а консерт ин да ню йорк? Ама това не е ли 2007 някъде....ужас!

• Love 1
  • Sad 1
преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Джена беше изпаднала зад борда - Къде е пича, С повече от две и подобни боклуци - не, мерси.

Извод - Везирката е късметлийката на попфолка. Горкото момиче, което винаги съумява да се завърне!

Коментирал ли си този хит?

• Love 2

АА Спам били, ама на Уилито не му се брои. Нали се брояха лесно. Нали имаше 250 фалшиви само от един профил. Накрая ще се окаже, че Преслава наистина е с чувствителен брой повече коментари от цели две имена заедно!

• Like 3

преди 3 минути, Willy каза:

Точно с пепа да се занимавам да смятам, не мерси.

Джена ту хев а консерт ин да ню йорк? Ама това не е ли 2007 някъде....ужас!

2010-та е, барабар с това:

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • Confused 1
Току що, Andrew Cunanan. каза:

2010-та е, барабар с това:

Стойки не чупи! Оле, Дженче, колко ти е акъла. Не си на пазара в Разград, но и там ще се завърнеш някой ден. Тогава ще ти пускаме тази песен.

• Like 1
  • Haha 3

Не знам колко това можем да го броим за Джена за хит през 2010-та, тъй като излезе няколко дни преди края на годината и не се наложи от раз. Но именно тази песен започна хитовата й тенденция.

След серия от бози - еднодневки - това е глътка свеж въздух.

• Like 1

АА Спам били, ама на Уилито не му се брои. Нали се брояха лесно. Нали имаше 250 фалшиви само от един профил. Накрая ще се окаже, че Преслава наистина е с чувствителен брой повече коментари от цели две имена заедно!

Screenshot-20210515-143241-Gallery.jpg

Screenshot-20210515-143252-Gallery.jpg

Screenshot-20210515-143246-Gallery.jpg

Screenshot-20210515-143255-Gallery.jpg

Това са само първите които ми излизат, няма да се занимавам да връщам две седмици назад, а спам коментарите почнаха още в началото, даже и се коментираше тука. 

За пореден път доказвам с факти, а вашето? Теории!

• Like 2
преди 6 минути, asylum каза:

Извод - Везирката е късметлийката на попфолка. Горкото момиче, което винаги съумява да се завърне!

Коментирал ли си този хит?

Изобщо не става въпрос за късмет при Джеронимо, просто жената се намести в нишата, която направи Преслава, което е - любовните песни с лирични текстове и хитови мелодии. Ако беше продължила с пълнежите - днес дори нямаше да я обсъждаме.

Не знам колко това можем да го броим за Джена за хит през 2010-та, тъй като излезе няколко дни преди края на годината и не се наложи от раз. Но именно тази песен започна хитовата й тенденция.

И оригиналът беше хит. 

• Like 3

Стана, успя да стане някакъв хит, умерен дори, като за балада беше супер.

• Like 4
Току що, Andrew Cunanan. каза:

Изобщо не става въпрос за късмет при Джеронимо, просто жената се намести в нишата, която направи Преслава, което е - любовните песни с лирични текстове и хитови мелодии. Ако беше продължила с пълнежите - днес дори нямаше да я обсъждаме.

Не мисля. На Джена запазената марка е кючек с драматичен текст! Но направи и модерни хитове като Яко ми е, Хулиган, Спри да ми досаждаш, ГОРКОТО МОМИЧЕ, а сега и ДА СИ ТРАЯТ.

Какво мислиш за Татяна? Владее целия Близък Изток с

• Like 1
  • Love 1
преди 1 минута, Willy каза:

Screenshot-20210515-143241-Gallery.jpg

Screenshot-20210515-143252-Gallery.jpg

Screenshot-20210515-143246-Gallery.jpg

Screenshot-20210515-143255-Gallery.jpg

Това са само първите които ми излизат, няма да се занимавам да връщам две седмици назад, а спам коментарите почнаха още в началото, даже и се коментираше тука. 

За пореден път доказвам с факти, а вашето? Теории!

Абе факти, ама фактите говорят, че тук виждам под 700 фейк коментара. До 2000 има още баячко.

• Like 1

Помним ли този сезонен хит, който в продължение на петилетка Кели Пресифен се опитваше да пробутва на едно ниво по магнитуд на хитовост с "Как ти стои":

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...