Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Gadinata каза:

Тъкмо щях да го споделям. Истинска drama queen! Само да пооправи малко пунктуацията и правописните грешки и няма да има равна! 

• Like 2

Горката Андри. Не е лесно цял живот с човек, който не те уважава и цени.

• Like 3

Андри започна да ми става приятна, откакто призна че е интровертна. Надявам се този път раздялата им е категорична, и си намери по-подходяща половинка от този бабаитен селски женкар. Даже твърде много време го търпя.

• Like 3

Ако до този момент някои имаше съмнения, че Андреа е добре с акъла и само се прави на луда, то вече всеки който я следи знае че не е така и е пълно куку. Ние я виждаме само в нета представете си я в живота колко е мръднала и какви ги върши. По-скоро съм на страната на Кубрат, но ми е жал за Андреа някой трябва да й помегне и под някой имам в предвид лекар, защото тя очевидно има сериозни проблеми. 

• Like 3
преди 5 часа , Амброжка. каза:

Тъкмо щях да го споделям. Истинска drama queen! Само да пооправи малко пунктуацията и правописните грешки и няма да има равна! 

Изтрито е. За какво става въпрос?

преди 23 минути, penakavalli каза:

Изтрито е. За какво става въпрос?

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8590559

П.С. поста си е там. Да не би да те е блокирала? :D 

• Thanks 1
  • Haha 1

Сега видях как Петя се заканва да удари Палома. Тая жена ако от сега започва да си бие детето не знам след няколко години какво ще е. Поне дано не я млати на стори в Инстаграм, че ще сигнализирам Закрила на детето. 

• Like 1
  • Haha 3
преди 29 минути, Fast каза:

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8590559

П.С. поста си е там. Да не би да те е блокирала? :D 

Наистина известно време не ми излизаше този пост. Сега го виждам. Иначе учудващо все още не ме е блокирала, въпреки че на няколко пъти съм и казвал, че отговаря на феновете си като кисела лелка.😁

• Haha 2
преди 6 минути, GSA каза:

Сега видях как Петя се заканва да удари Палома. Тая жена ако от сега започва да си бие детето не знам след няколко години какво ще е. Поне дано не я млати на стори в Инстаграм, че ще сигнализирам Закрила на детето. 

Паола е, но както и да е.

Другото което е, че я подучва да чисти, с което й набива подсъзнателни стереотипи. Много са й старомодни методите за възпитание, но явно толкова си и знае.

• Like 3
преди 1 час, penakavalli каза:

Наистина известно време не ми излизаше този пост. Сега го виждам. Иначе учудващо все още не ме е блокирала, въпреки че на няколко пъти съм и казвал, че отговаря на феновете си като кисела лелка.😁

Мен ме блокира от както я насрах за "Повей повей". Беше паметно!

• Haha 4
преди 2 часа , fearless` каза:

Ако до този момент някои имаше съмнения, че Андреа е добре с акъла и само се прави на луда, то вече всеки който я следи знае че не е така и е пълно куку. Ние я виждаме само в нета представете си я в живота колко е мръднала и какви ги върши. По-скоро съм на страната на Кубрат, но ми е жал за Андреа някой трябва да й помегне и под някой имам в предвид лекар, защото тя очевидно има сериозни проблеми. 

Куку е, защото казва истината? Кубрат никога не е бил до нея, а както е писала тя го подкрепяше в най-силните си години, когато той беше никой. Нито си е хванала богаташ, да си развива кариерата, да си прави скъпите клипове и т.н. Предния път когато пишеше подобни неща, бяха за Пайнера. Всички знаем как си прави каквото иска с певиците. Скъсват си гъза, хвърлят си парите, а накрая някой  обира плодовете от труда им.  

Мен много ме кефи, как си казва всичко директно. Именно тези двама души са повлияли най-много тя да е в това състояние. Новата песен сигурно е посветена на Кубрат. Дано да е клетва тип Емануела. :D 

• Haha 4
  • Love 1
преди 2 часа , fearless` каза:

Депресирана е и емоционално нестабилна покрай подигравките за да теглото й и Фотошопа. А онзи манипулативен нарцис Кубрат, който години я е притискал да спре да пее и да му роди, явно допълнително е влошавал картинката. Та той я унизи пред цяла България и тя извън всякаква логика му прости и дори псуваше и заплашваше потърпевшата. А той в замяна я е обиждал пред познати и изневерявал с няколко. Боклука си е боклук. Нека бъде благодарен, че боксовите му връзки го измъкнаха от лежане и глоба. Единствения достоен българин в бойните спортове зад граница е Русев. 

• Like 9
преди 5 минути, Роско каза:

И този ли е аут? Да не би да е имало чистка в Пайнер заради короната?

@mitak_94 случайно да знаеш нещо?

• Wow 1
преди 9 минути, Fast каза:

Дано, дано. Само да не вземе короната да не очисти Митко, че вече не е първа младост. 😁

• Haha 3
преди 1 минута, penakavalli каза:

Дано, дано. Само да не вземе короната да не очисти Митко, че вече не е първа младост. 😁

Не го мисли много 

• Haha 2
преди 8 часа , Fast каза:

Андри започна да ми става приятна, откакто призна че е интровертна. Надявам се този път раздялата им е категорична, и си намери по-подходяща половинка от този бабаитен селски женкар. Даже твърде много време го търпя.

Аз ще се изкефя сега да стане ковра като Моника и да ги менка като миндили мъжете, да си намери спонсор и да стане на нивото на Счети с яки проекти :D Майтап да става. Дано си намери готина половинка, защото ми изглежда като човек, който обича да е във връзка. Може като Рени да е известно време, лутаща се...

Нооо това щеше да е приложимо, ако постът беше истина - поредният опит за евтин ПР. Сашка Васева дори по-обмислено пускаше фишеци. Тая супер импулсивно психо. Сигурно са се скарали за капака на кенефа и е решила да излее натрупаното си огорчение в инста - скоро ще го изтрие. Ама и ПР е нужен, нали нова песен щяла да пуска :D 

• Like 2
преди 2 часа , GSA каза:

Иска да скандализира в стил Калканджиева. :D 

преди 2 часа , Fast каза:

Паола е, но както и да е.

Другото което е, че я подучва да чисти, с което й набива подсъзнателни стереотипи. Много са й старомодни методите за възпитание, но явно толкова си и знае.

Едва ли и една книг е прочела някога, камо ли на възпитателна тематика.

преди 1 час, Fast каза:

Той от две години си пуска клипове извън Планета. 

преди 1 час , Fast каза:

е отдавна,

заедно с Фари пускат песни

https://www.youtube.com/user/karmaproductionsRZ/videos

• Like 1
преди 30 минути, Donatella каза:

е отдавна,

заедно с Фари пускат песни

https://www.youtube.com/user/karmaproductionsRZ/videos

Нямаше ли съвсем скоро участие в рубриката с любимите песни?

• Like 2
преди 2 минути, penakavalli каза:

Нямаше ли съвсем скоро участие в рубриката с любимите песни?

Имаше, да. Нека да хвърчи, нищо не става от него и компания. За 9 години кариера в Пайнер пусна само 2-3 добри парчета, всичко друго за коша. 
Днес сме на вълна Смядово! ❤️

• Love 3
преди 2 часа , Denis каза:

Куку е, защото казва истината? Кубрат никога не е бил до нея, а както е писала тя го подкрепяше в най-силните си години, когато той беше никой. Нито си е хванала богаташ, да си развива кариерата, да си прави скъпите клипове и т.н. Предния път когато пишеше подобни неща, бяха за Пайнера. Всички знаем как си прави каквото иска с певиците. Скъсват си гъза, хвърлят си парите, а накрая някой  обира плодовете от труда им.  

Мен много ме кефи, как си казва всичко директно. Именно тези двама души са повлияли най-много тя да е в това състояние. Новата песен сигурно е посветена на Кубрат. Дано да е клетва тип Емануела. :D 

Според мен е поредния опит за ПР. Лошото е, че не й се получават и отдавна хората я вземат за мезе. 

Мен ми стана смешна и наиситна осъзнах, че не е добре, когато разказа историята за Пайнера, а после си качи снимка и едва ли не написа, че всичко е минало. Говорим за 2-3 месеца разлика и смяна на мнението. 

Тук ще е същата работа. А и няма да се очудя тези "разкрития" да са свързани с уж новата и песньовка..

Жалко за Андреа, беше доста адекватна до преди 5 годинки, сега почва да ми бие на Луна, Сашка Васева и Рени в едно. 

• Like 1
преди 2 часа , Denis каза:

преди 2 часа , Fast каза:

Депресирана е и емоционално нестабилна покрай подигравките за да теглото й и Фотошопа. А онзи манипулативен нарцис Кубрат, който години я е притискал да спре да пее и да му роди, явно допълнително е влошавал картинката. Та той я унизи пред цяла България и тя извън всякаква логика му прости и дори псуваше и заплашваше потърпевшата. А той в замяна я е обиждал пред познати и изневерявал с няколко. Боклука си е боклук. Нека бъде благодарен, че боксовите му връзки го измъкнаха от лежане и глоба. Единствения достоен българин в бойните спортове зад граница е Русев. 

Не защитавам и не обвинявам никого, не живея с тях и не знам какво се случва в живота им. Изказвам мнение само за това, което можем да видим. 

Не мисля, че след 13 години мъжът с който живееш на семейни начала няма право да ти поиска дете или пък ако го направи те притиска. Ако причината да нямат наследник е в нежеланието на Андреа, а не в здравословен проблем Кубрат има пълното право да я прати на майната си, защото и той вероятно годи 40, та неговите набори стягат балове на децата си, а наща 13 години се прави на звезда, а последните 3-4 даже и за кариерата не си дава много зор. 

Относно това как я е посрамил със Сушито в Америка, първо беше ясно че това си е с цел реклама, и второ да не забравяме изцепките на Андреа през годините, то не бяха цицки вънка, то не бяха голи снимчици, то какво ли не направи да пишат за нея. Кобрата в едно интервю дори говори колко му е неприятно всичко това, но Теодора и до ден днешен не се е спряла.  А за това че я бил нарекъл ненормална не сме го чули за да знаем в какъв контекст и как е казано за да съдим.

• Like 2

кралица❤️ На всеки профил е корица

• Haha 4
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...