Jump to content

Препоръчани коментари

преди 53 минути, Vancho каза:

2013, 2014, 2015 и 2016 нашата е била много зле. Не знам какви спорове са се водили тук. Аз бях страшно разочарован от нея и почти не слушах чалга. 

2019-та определено й е най-силната година през това десетилетие. Ти какво мислиш?

Да, така е, но спорове пак имаше заради наградите на Планета, на които взимаше Песен на годината и Певица на годината, в години които очевидно не са били нейните.

Иначе не е била чак много зле. Във всяка една от тези години е имала по един голям хит и по един-два сезонни хита. Просто Галена тогава изкарваше едни от емблематичните си песни в кариерата и властваше осезаемо.

Осезаемо една от любимите ми песни на Пенче и един от големите хитове на лято '16. Дълги седмици сравнявахме гледанията й с тези на "Пей сърце", имаше драмиии.

преди 1 час , VulkoIsTheBest каза:

Според официалния сайт на Спотифай за миналата седмица "Пиян" е на 11-то с 12.8К, "Паника" на 23-то място с 10.2К. Нищожна разлика, но то и като цяло цифрите са нищожни.

Не те забравям - 9100

Болка моя - 7300

Добре ли си - 7100

Аре, дърпай - 6500

Изтрезняваш ли - 6300

Дарби - Дара 6200 :3fdb8960598fa63e:

Акула - 5500

Това е по-интересното в ТОП 100, което виждам на пръв поглед

https://spotifycharts.com/regional/bg/weekly/latest

Какви цифри правим за световните песни, а на нашите идвам 11-12k на най-слушаното... Да, западната музика определено властва у нас...:1000(29):

преди 1 час, Vancho каза:

2013, 2014, 2015 и 2016 нашата е била много зле. Не знам какви спорове са се водили тук. Аз бях страшно разочарован от нея и почти не слушах чалга. 

2019-та определено й е най-силната година през това десетилетие. Ти какво мислиш?

За мен 2014 й е най-силната от десетилетието. Колкото и зле да е била издаде един от най-големите хитове в него. МСМ е в пъти по-успешна песен от тазгодишните в жанра изобщо. А и към края участваше във все още най-слушаното парче в канала на Планета.

Просто жанра тогава още беше сила.

преди 2 часа , Vancho каза:

Чалгите в Deezer са доста повече:

#86 Bogovi zemljom hode:roll1:

Интересно ми е как стана това, имайки предвид малките гледания и факта че песента е от преди повече от 1 година

преди 36 минути, Kriminal каза:

Интересно ми е как стана това, имайки предвид малките гледания и факта че песента е от преди повече от 1 година

Простата причина че хората слушат новия албум на Преслава, а тя е включена в него.

След малко дуета на Емрах и Тони Стораро - На твое място.

Заради него отмениха премиерата на нов дебют - Ивета Костова.

преди 1 минута, Willy каза:

След малко дуета на Емрах и Тони Стораро - На твое място.

Те го качиха вече, но го изтриха. 

преди 2 минути, Beat. каза:

Те го качиха вече, но го изтриха. 

"Искам искам" - Андреа?

Току що, Willy каза:

"Искам искам" - Андреа?

И Тони Стораро и Емрах 😂

Плачете, припомняйки си уникалните песни, появили се през октомври 2007 г.

- Сиана - Защо
- Димана - Невъзможно
- Анелия - Единствен ти
- Джена - Химия
- Преслава - Моят нов любовник
- Райна - Двама
- Магда - Пусни ме
- Полина - Не си отивай
- Андреа - Красива лъжа
- Вероника - Адреналин
- Мария - Изпепелена

Вижте какво е било само в рамките на месец, а сега .. :( 

• Like 2

Галена е пръснала снощи в Колодрума,Пловдив. На предизборна кампания е пяла там. Залата е била пълна. А “Паника” и на голяма сцена има супер прием и се пее от всички. После ще кача клипчета. Жалко,че успях да запазя само на част от “Паника” и “Добре ли си” . Късно видях сторитата.
Очаквам да пръсне пак там и на концерта на Планета, ако присъства. 

• Like 1

Е как бе, според форумните философи Паника е ПРОВАЛ

• Haha 1
преди 1 минута, Senhor каза:

giphy.gif

• Haha 1
преди 19 минути, Senhor каза:

Никой не е казал, че е провал. Но не е и хитът на лятото, нито сме изпадали в Паника от появата й. Занапред не се изхвърляйте преди премиера, че ставате за смях.

• Love 1
преди 49 минути, petya1 каза:

Галена е пръснала снощи в Колодрума,Пловдив. На предизборна кампания е пяла там. Залата е била пълна. А “Паника” и на голяма сцена има супер прием и се пее от всички. После ще кача клипчета. Жалко,че успях да запазя само на част от “Паника” и “Добре ли си” . Късно видях сторитата.
Очаквам да пръсне пак там и на концерта на Планета, ако присъства. 

За коя партия?

преди 5 часа , Vancho каза:

Използва се предимно от потребители на айфон. 

Така и така сме почнали да гледаме класациите на стрийминг платформите, сега проверих топ 100 на Deezer за България. В топ 10 единствените бг песни са ... Пиян и Не те забравям. Каква изненада. :1000(29):

http://prikachi.com/images.php?images/665/9671665S.jpg

Ами нещата се припокриват с ютуб общо взето. Хитовете на есента. Очакваме и дуета с Галин, за да бъде Преслава с трите най големи хита на есен 2019. Направо чупи бариери, мачка териери! 

преди 23 минути, Senhor каза:

преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза:

Плачете, припомняйки си уникалните песни, появили се през октомври 2007 г.

- Сиана - Защо
- Димана - Невъзможно
- Анелия - Единствен ти
- Джена - Химия
- Преслава - Моят нов любовник
- Райна - Двама
- Магда - Пусни ме
- Полина - Не си отивай
- Андреа - Красива лъжа
- Вероника - Адреналин
- Мария - Изпепелена

Вижте какво е било само в рамките на месец, а сега .. :( 

Направо са жалки. Хубави песни, да, но нищо не се помни от тях. Моят нов любовник и Единствен ти бяха хитове някалви, но точно тогава беше възхода на Фен Тв. А в следващите години съвсем ги разбиха от към хитове. Дори треторазрядните правиха по големи хитове от пайнерките в онзи период... 

@Senhorаз не мисля, че има някой за който Паника да е флоп. Просто е далеч от успеха на Пиян или на предната на Галена с Китич. А и при липсата на други хитове, то успеха и е повече от приличен. 

• Like 2

Не ми се рови да търся, но на един потребител това му бяха точните думи. Но дори и да не е, виждаме, че това е втория най-голям хит на лятото след Пиян.

преди 26 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Никой не е казал, че е провал. Но не е и хитът на лятото, нито сме изпадали в Паника от появата й. Занапред не се изхвърляйте преди премиера, че ставате за смях.

Аз такова нещо не съм казвал, не ме причислявай към изхвърлянията на Галенови.

@Cally-Pressyfan', сравни изброените от теб с:

Бони и Шевчет Магия

Джина Стоева Докога

Джина Стоева 100 жени

Теодора Смешна цена

Теодора Гаси тока

Софи Маринова Остани

Пепа и Кости Най добрия

Виолета Зона за любов

ДесиСлава Някой ден(разви се 2007)

Бони Всичко с теб

Азис Едно ми

Румина жестоко

Гаранция, че пропускам нещо, но най малкия хит от тези е по голям от посочените от теб. 

• Like 1
преди 1 минута, Senhor каза:

Не ми се рови да търся, но на един потребител това му бяха точните думи. Но дори и да не е, виждаме, че това е втория най-голям хит на лятото след Пиян.

Имаше 1-2 индивида, да. 

Не бих казал, че Паника е по голям хит от Кома, която е и с повече гледания и с повече ротация по клубовете. И Най боли ме на Ломска е една идея по успешна. Тръгвай си излезе в началото на лятото, така че и тя се води за лятна. След Пиян не е, но в топ 5 със сигурност. И тъй като и Пиян и Паника изшязоха в втората част от лятото, продължават да се развиват и есента. 

Не съм в България за да имам наблюдения, но от това което виждам по сторита и други клипове "Най-боли ме" определено ги мачка и двете по дискотеките, но извън тях като цяло "Пиян" и "Паника" са топ 2 на лятото. 2016 обаче и двете нямаше да са и в топ 5.

преди 34 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Vancho каза, че е провал и повдигна въпроса, че имала купени гледания. Дарби била мегахит, а имала по-малко. Вижда се, че и в Спотифай Галена е по-предпочитана от Дара.

Иначе се радвам, че Галена е създала очаквания в теб непременно всяка издадена от нея песен да е хита на дадения сезон и да мачка любимката ти. Шоубизнесът обаче не работи винаги така, всеки има по-слаби моменти. А в случая дори не може да се говори за слаб момент. Песента ще направи 10 млн.

О да, забравих Кома!! Просто защото като излезе я спрях на 1ва мин. И тя е в битката за хит на лятото.

Току що, Willy каза:

О да, забравих Кома!! Просто защото като излезе я спрях на 1ва мин. И тя е в битката за хит на лятото.

Тя всъщност все още ли има повече от "Пиян"? :D Помня, че лятото официално завърши с "Кома" като най-гледана песен. Спокойно можем да заключим, че Преси пропусна първото място и този път, ако искаме да сме долни мастии, каквито ежедневно ни подтикват да бъдем.

Току що, Willy каза:

Не съм в България за да имам наблюдения, но от това което виждам по сторита и други клипове "Най-боли ме" определено ги мачка и двете по дискотеките, но извън тях като цяло "Пиян" и "Паника" са топ 2 на лятото. 2016 обаче и двете нямаше да са и в топ 5.

Не мисля, че Пиян отстъпва на Най боли ме по клубен прием и интерес. Това във форума се прокрадва от хейтъри на Преса само и самп да не е тя с хита на лятото. Но е по всички показатели. Дано излезе онази диджейска класация на Фолк Плюс, въпреки че я пуснаха само няколко пъти, а беше доста интересна и достоверна. 

И Тръгвай си не отстъпва на Пиян. Едно от най въртяните парчета за 2019. Че и мегахит сред пуберите, с което никоя не може да се похвали. Не знам дали видя, но писах гледанията и за последния месец във връзка със съмнението ти, че вече не трупала гледания. 1,5 мил. не е никак зле. В момента толкояа трупат нови песни за по месец. 

преди 6 минути, Willy каза:

Ужасна е. Като всички кючеци на Стораро, но на дискотека между другото яко влиза. 

Толкова е търсена в тубата, че ютуб и направил топик клип. Но Тонката почти всяка година има по един мега хитов кючек. Трябваше Галена да се включи в Шефката, за да почне да се отчита този факт. 

Screenshot_20191018_202331_com.google.android.youtube.jpg

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...