Jump to content


Online: Преслава - Крадец на време /ТВ версия/


Препоръчани коментари

Боже направо ми е плашеща тук. На лайв чатове и снимки не изглежда толкова зле, но тук вече човек ясно си дава сметка как се е орезилила. То да те е яд да я гледаш. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не ми допадна за съжаление, една такава намусена е през цялото видео, няма и следа от усмивка. Дали не е била на кеф или просто не е добра идея да снимаш видео в 3 през нощта не знам, но по принцип те са длъжни да създават добро настроение на публиката и да са усмихнати - за час и половина все ще издържат да изглеждат добре. В "Пиян" където операцията е била по-прясна показва повече емоция, отколкото тук.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , GSA каза:

Боже направо ми е плашеща тук. На лайв чатове и снимки не изглежда толкова зле, но тук вече човек ясно си дава сметка как се е орезилила. То да те е яд да я гледаш. 

Същото си помислих и аз.... На снимки явно вече знае как да застане и да изглежда добре, но така като й гледаш фейса нон стоп е сууупер странна. А каква усмивка вадеше преди, сега няма нищо общо с предходното излъчване. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Как да се усмихва, като са й опънали кожата при операцията и всяка мимика и гримаса коства риск носът да се скъса и разпадне.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

На времето това бяха промоции на албуми, дори е под очакванията ми за телевизионна версия. От самото начало си мислех, че най-добре е да си направи една промоция на албума и да се въртят по този начин по Планета и в каналите е ок, обаче това да ми го води за телевизионна версия..... А иначе и на мен ми харесва, всеки има право да прави със себе си каквото сметне за добре и необходимо, но винаги ще има и недоволни. По-скоро критиката ми е към заснемането. Да вземе да направи една промоция на албума и да се приключва, то и без това от последните парчета "Пиян" си е най-хитовото и силно предложение и не, че няма други, просто тя е най-добра и взема своето. А тази песен е една от фаворитите от новите. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мен пък супер много ме кефи, изглежда прекрасно, вжиявява се в песента, за какво трябва да се смее... В текста не се пее за рожден ден все пак. Не ви разбирам с тези критерии, почти няма певица, дето да не е с операции. Аи например при Галена на необработените кадри се забелязват неравности по лицето, Яница и други определяни за секс символи и наистина прекалили, за тях се пише колко са яки едва ли не. Преслава за единия нос. Аз пък предпочитам сегашния й вид отколкото онзи от "Новата ти" или "Дяволско желание", има си красиви жени като Райна, има и други дето се тунинговат и стават топ, все едно да каже някой, че Николета примерно е грозна сега и преди е било по-добре. Няма база за сравнение. Да не говорим, че на сторита и на живо, съвсем не си личи, тук е просто гримирана, с много коса и т.н.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...