PHILIPP PLEIN Публикувано на Септември 17 Report Share Публикувано на Септември 17 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Хит! Чудна песен и върховен клип! Само частта с говоренето не ме кефи достатъчно, но ще свикна сигурно. Айде, Сашкооо Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Откачена чалгория! Ха ха ха , много се смях и забавлявах. Луна си е Луда! Обаче предното парче беше добро, докато това си ми е по-скоро комично. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Tова не е песен,а проект който те оставя БЕЗ ДУМИ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Чувствам се Лунатизирана... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Басклавир, Ага! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Сашко? Клавир Ага? Сериозно, тая няма ли да я приемат вече в лудницата? И това, което говори Люси в брадъра си е точно така - искала е отново да я мажат до безобразие (ретуш), ама то се прави до едно положение. Цяла България я видя в къщата какво представлява, тръгнала да ни убеждава в съвсем друго. Тоя ретуш на лицето и то на тия години...е не си на 20. И да искаш. Иначе в началото си помислих, че ще почне Мира, а не Луна, това направо си е като за Мира. Клипа е евтин и крайно еднообразен, напомня ми за клипа на Александрова с магистралата, но нейния е къде по-добър. Тук говорим за баш евтиния, пък парадира със пари, дето да ги хвърля от хеликоптер (който също не е евтин). Откачена женица. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Виж я на живо, тогава коментирай обработки. Това да не тиэе Андреа. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Яка е президентшата. Проекта на добро ниво. Песента е с потенциал без да прилича на пайнерските. Но да, няма да се забележи. Музикантски кючек общо взето. Язък, че е платила на Планета за ротация. Да беше платила да я качат в канала им. Щеше да е по ползотворна инвестиция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.