Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 11 минути, Starboy каза:

Насладете се на фрагмент "ПИЯН" на живо! Публиката се ДЕРЕ.. целувки! 

Хита на лято 2019! Очаквайте още по-брутален запис от участието ѝ на 06.08 в Порте!

Сподели в други сайтове

Коментирайте факта, че за 1 седмица "Паника" ще има към 1,7 млн. гледания, а "Пиян" направи 2,3 млн. за същото време.

@Donatella @pechenko @Stela @WindWalkerMonk Чувствайте се призовани! ❤️

@Starboy - Разкършваме ли се блажено в чест на тези резултати?

0:44 - аха, оха, упа, ВИЕ СТЕ!
1:25 - нищо не чувам?
1:29 - СУПЕР СТЕ! 

:3fdb8960598fa63e:

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ANGEL каза:

Защо ли ми се струва, че Теди Александрова направи по-бързо 4 милиона отколкото Пиян и Паника ще генерират? 

Александрова направи 4 милиона за почти месец,а Преслава ще ги направи най-късно в понеделник.

Сподели в други сайтове

Класация за изпълнители с най-много гледания през 2019. update

1. Азис 28.1М (2 песни)                                                   =
2. Лидия 23.3М (3 песни)                                                =
3. Галена 23.2М (3 песни)                                               =
4/5. Емилия и Денис Теофиков 18.5М (2 песни)      =
6. Галин 18.4М (2 песни)                                                 =
7. Тони Стораро 16.3М (8 песни)                                  +3
8. Преслава 16М (2 песни)                                             =
9. Анелия 12.6 (4 песни)                                                 -2
10. Десита 12.1 (2 песни)                                               -1

Топ 10 си остава с същите имена. Емануела още да бълва! :))

• Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Класация за изпълнители с най-много гледания през 2019. update

1. Азис 28.1М (2 песни)                                                   =
2. Лидия 23.3М (3 песни)                                                =
3. Галена 23.2М (3 песни)                                               =
4/5. Емилия и Денис Теофиков 18.5М (2 песни)      =
6. Галин 18.4М (2 песни)                                                 =
7. Тони Стораро 16.3М (8 песни)                                  +3
8. Преслава 16М (2 песни)                                             =
9. Анелия 12.6 (4 песни)                                                 -2
10. Десита 12.1 (2 песни)                                               -1

Топ 10 си остава с същите имена. Емануела още да бълва! :))

Това изглежда толкова смешно и жалко....

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Willy каза:

Кое точно?🙄

Лидия, за която никой не е чувал и дори няма самостоятелна песен, е пред Галена, Емилия, Денис Теофиков и Преслава, които са с два хита тази година.

По-реалистично ще изглежда, ако гледанията на дуетите и триата се делят на 2 и на 3 според броя на изпълнителите. Така въпросната ще се смъкне в дъното на класацията. И други промени ще настъпят, с които нещата ще станат по-нормални.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Лидия, за която никой не е чувал и дори няма самостоятелна песен, е пред Галена, Емилия, Денис Теофиков и Преслава, които са с два хита тази година.

По-реалистично ще изглежда, ако гледанията на дуетите и триата се делят на 2 и на 3 според броя на изпълнителите. Така въпросната ще се смъкне в дъното на класацията. И други промени ще настъпят, с които нещата ще станат по-нормални.

Напълно съгласен. Нека гледанията на дуетите се делят на две, а на триотата на три!

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Cally-Pressyfan' каза:

Коментирайте факта, че за 1 седмица "Паника" ще има към 1,7 млн. гледания, а "Пиян" направи 2,3 млн. за същото време.

@Donatella @pechenko @Stela @WindWalkerMonk Чувствайте се призовани! ❤️

@Starboy - Разкършваме ли се блажено в чест на тези резултати?

0:44 - аха, оха, упа, ВИЕ СТЕ!
1:25 - нищо не чувам?
1:29 - СУПЕР СТЕ! 

:3fdb8960598fa63e:

Е Преслава е с по -силната песен този път. Просто е факт, какво има да се коментира. Нека да коментираме нещо друго. 

Аз не смятам, че Преслава и Галена са най - успешните изпълнители. Самият факт, че нито една от двете няма хит от ранга на "Плачещо сърце" или "Стари рани" говори достатъчно. Не броим Шушана.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, WindWalkerMonk каза:

Е Преслава е с по -силната песен този път. Просто е факт, какво има да се коментира. Нека да коментираме нещо друго. 

Аз не смятам, че Преслава и Галена са най - успешните изпълнители. Самият факт, че нито една от двете няма хит от ранга на "Плачещо сърце" или "Стари рани" говори достатъчно. Не броим Шушана.

Не съм съгласен с втората част от поста ти. Не е само до най-големия хит. Те може да нямат хит от ранга на "Радка пиратка", "Ох, банана" и други, но това не означава че днес някой си спомня и дори знае със сигурност кои са изпълнителите на тези песни. Докато Галена и Преслава над 10 години са в топа (Преслава дори 14 вече), с ясно изразен интерес на публиката към тях самите като личности. Това е по-важно. Просто стартираха в други условия и не са хванали от 90-те години или 2000 г., когато всички имаха хитове. Естествено голяма част от тогавашните певици сега са забравени.

Сподели в други сайтове

Преслава има Дяволско желание, Лъжа е, Нямаш сърце, Нямаш право... споррд мен са стабилни хитове и до днес в жанра. Галена има Тихо ми пази, Кой с Фики и В твоите очи и Пей сърце, които доста се откроиха и смятам, че са стабилни хитове във времето. Разбира се не могат да се сравняват с изброените класики, но тогава времената са били други и музиката е звучала различно.

• Love 2
Сподели в други сайтове

Току що, Cally-Pressyfan' каза:

Не съм съгласен с втората част от поста ти. Не е само до най-големия хит. Те може да нямат хит от ранга на "Радка пиратка", "Ох, банана" и други, но това не означава че днес някой си спомня и дори знае със сигурност кои са изпълнителите на тези песни. Докато Галена и Преслава над 10 години са в топа (Преслава дори 14 вече), с ясно изразен интерес на публиката към тях самите като личности. Това е по-важно. Просто стартираха в други условия и не са хванали от 90-те години или 2000 г., когато всички имаха хитове. Естествено голяма част от тогавашните певици сега са забравени.

Е да бе, ама пропускаш нещо важно. Софа и Стораро са все още тук и все още актуални. Аз това се замислих. Колко пъти по национални ефири чухме "Бурята в сърцето ти", която отново според мен е по - голям хит от всичко на Преслава и Галена и е след 2000 година. Колко пъти чухме Преславеа - 1 път от Поли Генова.

Софа направи концерт в Арената. Слави и даде трибуна за 10 години на сцена. Стораро е винаги актуален, всяка включително Преслава/Галена тичат при него за дует. Коцака и той е 10 години на върха, със сигурност не по - малко от Галена/Преслава. Всяка година е с един от топ топ хитовете, макар и дует. Много е относително да кажеш, че те двете са.

Сподели в други сайтове

@NazzkO на мен това ми направи впечатление. Последния път като бях на ретро, Преслава се пуска със 5 песни и изброените от теб (някои) звучаха. Имаха си прием но далеч от Слави Трифонов и Софа например. Че дори и някои други. Една както споменах Бурята в сърцето ми беше по - добре приета от Лъжа е, Дяволско желание, Душата ми крещи и не знам си още какво.

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, -A. каза:

Имам чувството, че ''Пиян'' ще задмине дори ''Да гори е любов''.  Това ще е скритата лимонка. Просто няма омръзване. 

Пиян изпрати ми орхидея,
на всички разкажи че съм твоята фея.

- из мемоарите на -А. ❤️

• Haha 2
Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...