Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 54 минути, TSARvul каза:

@Western @Willy

Помните ли колко направи "Болка моя" през първия ден? В нейбъла е имало бъг и влиза в чарта на 9-ти юни с гледанията от 8-ми (втори пълен ден) = 205К.

250-280К там някъде беше

Сподели в други сайтове

Току що, zai4eto82 каза:

Изобшо. Копирала визия, която сме виждали вече. Галена е една! Тази е фалшива. 

Преслава не знам какво е копирала, но предвид че на Галена 80% от визиите и клиповете са крадени, не виждам за какви сравнения може да се говори. Вземи и се скрий.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Starboy каза:

Аз имам усещането, че този проект ще е нещо а ля ....

Паметен трак и клип! Още потрепвам като видя как илюстрира с пръсти "две", "три", "пет", как удря с юмруци в земята, как отчетливо кима с глава и как вдига рамене, премигвайки. СЮБЛИМНИ МОМЕНТИ!

• Love 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Slavi каза:

Говориш глупости. Преслава е успяла жена, а не смачкан от живота парцал. Една жена с нейните успехи и самочувствие е немислимо да позволи на един мъж да и говори така, а още по малко да свива любовно гнездо с него. Иначе точно той да говори за визия, при все че прилича на селски ерген... 

Така или иначе гласа и звучи по добре с операцията. Все някаква файдс има

Те имат дете не забравяй. Явно не иска Паола да израсне само с един родител, и е способна на всякакви жертви.

Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Те имат дете не забравяй. Явно не иска Паола да израсне само с един родител, и е способна на всякакви жертви.

Ако иска да осигури добро бъдеще за детето, да спре да поставя мъжете на първо място. А и какво значи компромиси и жертви. Детето и да става свидетел как баща му обижда или посяга на майка му ли. Така или иначе на дали ще остарее с този мутрафон. 

Няма да е лошо веднъж и ти да я разкритикуваш. Не може да оправдаваш всяка нейна глупост и приумица. Утре ти може да си унижаван по участията и🤨

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Fast каза:

Така или иначе ще се разделят преди детето да навърши 7 години, убеден съм! А и няма нищо толкова страшно да израсне с един родител. Особено ако този родител е Преслава и може да ти подсигури всичко материално за целия ти живот.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Starboy каза:

Кели, някога бяхме от добрите, днес сме от лудите..

Много зловещ монолог. Жалко, че не чухме да го рецитира на някой концерт.

Сподели в други сайтове

Току що, Cally-Pressyfan' каза:

Така или иначе ще се разделят преди детето да навърши 7 години, убеден съм! А и няма нищо толкова страшно да израсне с един родител. Особено ако този родител е Преслава и може да ти подсигури всичко материално за целия ти живот.

Колкото по бързо го разкара, толкова по голям е шанса Паола да има страхотно детство и бъдеще. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Много зловещ монолог. Жалко, че не чухме да го рецитира на някой концерт.

Все на добрите лошо се случва, Келче, все на добрите...

• Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Slavi каза:

Колкото по бързо го разкара, толкова по голям е шанса Паола да има страхотно детство и бъдеще. 

Няма да изкарат много, ще видиш. Тя връзка по-дълга от 3-4 години не е имала. Сега може и да се напъне малко заради Паола, но пак ще приключат по някое време.

Накрая само ще си скубе косите заради глупавата постъпка с лицето, ако Павел е бил инициатор на операцията.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Преслава е страшна шматка. Каква беше, каква стана, много зле. На снимките на човек не прилича, сама си го направи, хората да я критикуват. Ама няма акъл. Хванала си един престъпник за мъж дето и той на човек не прилича. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, zai4eto82 каза:
  1. Преслава е страшна шматка. Каква беше, каква стана, много зле. На снимките на човек не прилича, сама си го направи, хората да я критикуват. Ама няма акъл. Хванала си един престъпник за мъж дето и той на човек не прилича. 

Миличка, не се прави, ти и преди я обиждаше до припадък.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Willy каза:

Screenshot-20190718-211514-Facebook.jpg

Страхотни коментари и очаквания към новата песен!

Да, в страничка, която само я плюят и всеки втори пост е за Преслава, за да събират лайкове... СМЕШКИ! 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Колкото и да ми е дразнеща Галена,не може да се отрече,че дори и да не сменя авторите на песните си като преди,поне предлага разнообразие откъм тектове. Да се надяваме,че това ще е последната песен на Преслава свързана с алкохол.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Starboy каза:

Миличка, не се прави, ти и преди я обиждаше до припадък.

Тя от години си го заслужава. В началото не я знаех каква е. С годините като пораснеш, го разбираш. 

В началото колко съм я слушала с първите й албуми, турнетата. После като видях какви ги върши, вече те отблъсква, а постъпката й с Галена е върха. 

• Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Няма да изкарат много, ще видиш. Тя връзка по-дълга от 3-4 години не е имала. Сега може и да се напъне малко заради Паола, но пак ще приключат по някое време.

Накрая само ще си скубе косите заради глупавата постъпка с лицето, ако Павел е бил инициатор на операцията.

Все си мисля, че след първата операция си беше супер. Хем не се набиваше на очи остротата, хем не беше и фрапантна промяната. Но ти вярваш ли, че е толкова безхарактерна, че да се обезобрази заради друг. Тя се харесва слаба от край време, а на слабите хора много им се набиват острите черти. Според мен го е обмислялс ощд от кокаиновия период. 

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...