Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Willy каза:

Както и Ивелина Колева. 30к последователи и 250 харесвания на последната снимка.🙂

За 5 часа. Не мисля че е купувала, Ивелина я знаят заради Преслава и може да не се интересуват толкова от самата Ивелина, снимките и с Преслава са й най-лайкваните. Есил не я знаят въобще.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Само да кажа че Зек зек дадумле беше хит и в Сърбия, май някакви цигани бяха направили кавър и на Цура оригинала стана популярен.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, retr0 каза:

Айде да вдигнем левъла на спора до съвсем друго измерение!

Според вас кой е най-големият чалга хит в Пайнер? 

Според мен е “Луда по тебе”. 

Много труден въпрос. Може би да ги разделим на десетилетия?

90-те - Глория "Носталгия"

00 - или Камелия, или Ивана

10 - "Кой"

Сподели в други сайтове

Току що, TSARvul каза:

10 - "Кой"

Защо пък "Носталгия"? Спокойно може да е и "Бедни и богати", примерно. Ония турбо фолк глупости като "Радка пиратка" и "Камъните падат" бяха супер известни и извън чалгата.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Когато леля тресеше държавата с 4 летни мегахита, пуснати в интервал от 2 седмици!

Уникалница!

Най тъпата от четирите даде за пример. Толкова ми е противна тая песен. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Kriminal каза:

Тази песен вече няколко седмици не я спирам, топ trash от първия албум на Башурана❤

Клипът е биташка версия на Brandy and Monica - The boy is mine. Ема какво плашило беше в началото...

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Kriminal каза:

Бях саркастичен😂

Бтв има 30к+ посл. и верифициран профил в инстаграм с по 200 лайка на снимките й

От планински ловци, стрелят по вълци, койоти. Кефят се на снимките й. :D

Сподели в други сайтове

Току що, WindWalkerMonk каза:

Най тъпата от четирите даде за пример. Толкова ми е противна тая песен. 

На мен "Празник всеки ден" ми е по-противна. Тогава Драго Чая (пардон Гея) се увърташе като лакей покрай нея и се правеше че я пеят в дует.Ужасен!

Тогава разкърши снага на този ултра хит!

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

На мен "Празник всеки ден" ми е по-противна. Тогава Драго Чая (пардон Гея) се увърташе като лакей покрай нея и се правеше че я пеят в дует.Ужасен!

Тогава разкърши снага на този ултра хит!

И на мене тоя ми е много противен. Абе отврат, добре че го разкара. Ако беше леля обаче, Ивана можеше и да го остави вместо гулчето Стояна:D

Иначе празника е мега яка без Драго.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Защо пък "Носталгия"? Спокойно може да е и "Бедни и богати", примерно. Ония турбо фолк глупости като "Радка пиратка" и "Камъните падат" бяха супер известни и извън чалгата.

преди 3 минути, TSARvul каза:

10 - "Кой"

Абсурд “Кой”... “Кой” беше хит в момента на излизането си и година след това, защото Галя и Фикретчо не можаха да си я отгледат, както направи Преслава с “Моето слабо място”-Това е хита на последните 10 години!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

И на мене тоя ми е много противен. Абе отврат, добре че го разкара. Ако беше леля обаче, Ивана можеше и да го остави вместо гулчето Стояна:D

Иначе празника е мега яка без Драго.

А имаш ли мнение относно този летен трак на леля ти? Тръпна да чуем продължението му.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Питаш, защото не си бил свидетел на тези времена.

Аз бях малък, дори не слушах чалга, но тази песен беше истински химн. Всички концерти се закриваха с нея, всички я пееха дружно, хванати за ръце. Тематиката беше супер актуална, защото в десетилетието след падането на комунизма държавата беше напусната от около 800 000 българи - цифра, невиждана до тогава. Майки, баби, бащи плачеха на тази песен.

Самата Глория получи множество суперлативи от изявени противници на чалгата - за мелодията, посланието и целия проект. Въобще говорим за песен прецендент в историята на жанра с невиждан социален отзвук.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

2010-2019 си е точно оная на Азис дето пратих по горе. 🙂

Азис е (дали Сен Тропе или Хабиби..?), но въпросът беше кой е най-големият пайнерски хит.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Cally-Pressyfan' каза:

А имаш ли мнение относно този летен трак на леля ти? Тръпна да чуем продължението му.

Не ми харесва. Тук вече Ивана почна да се излага. Последните й яки песни са Ало, девойките и Мадона.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, BobiTo каза:

Брутален хит! Ако сега направят клип дали ще се забележи? 

Не.

Анелия сега пее кючеци. А Нелина я изписват по лого-тата като "Нафталина".

Сподели в други сайтове

Току що, TSARvul каза:

Азис е (дали Сен Тропе или Хабиби..?), но въпросът беше кой е най-големият пайнерски хит.

Доста трудно да се каже. Всичко минава и си заминава от пайнер това десетилетие. Всеки може да твърди че е песента която подкрепя. Но, топ 5 според мен са Влез, Кой, Пей сърце, Дай ми още, Кой и Да те бях ранила. Абе десетилетието на дуети и feats.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, WindWalkerMonk каза:

Не ми харесва. Тук вече Ивана почна да се излага. Последните й яки песни са Ало, девойките и Мадона.

Не забравяй невероятните тракове "Падни на колене", "По дяволите Рая" и "Остави ме", които са от същия период. Но не стават за кючечета и може би не ти става готинко на тях :(

Сподели в други сайтове

Нелина трябва да я поканят за реклама на био-дезодорант - без алуминий и парабени.

"Аз съм певицата Нелина, мажа мишницата с Нафталина Есенциал Форте, оу Йее!" :1000(29):

Сподели в други сайтове

Току що, Cally-Pressyfan' каза:

Не забравяй невероятните тракове "Падни на колене", "По дяволите Рая" и "Остави ме", които са от същия период. Но не стават за кючечета и може би не ти става готинко на тях :(

Остави ме е яка много, и още една и до дъното да стигнеш дори също!

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
  • Fast locked, unpinned, unlocked and locked this Тема
  • Fast pinned and unlocked this Тема
  • Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...