stereoto_ Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Току що, Амброжка. каза: Ами вече е Стара Десислава, нали си имаме Нова, тя е над всички.🤣🤣🤣 Питам, къде е пича? Очаквах за толкова години във форума да не ме репликираш по този начин, но да Новата Десислава е по-варвежна от старата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Вижте коментарите под снимката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Току що, stereoto_ каза: Очаквах за толкова години във форума да не ме репликираш по този начин, но да Новата Десислава е по-варвежна от старата. По-вАрвежна може и да, ама по-вървежна към днешна дата цък.Фак, фак, фактите го сочат. 🙄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Малко се преиграва ми се струва. Вярно, че си оправи носа и това й смени физиономията, но не е чак неразпознаваема. По очите, устата и формата на лицето се разпознава. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Малко се преиграва ми се струва. Вярно, че си оправи носа и това й смени физиономията, но не е чак неразпознаваема. По очите, устата и формата на лицето се разпознава. Как се чувстваш, че Преслава се превърна в бледо копие на Галена ?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 11 минути, PHILIPP PLEIN каза: ПРЕСЛАВО ТИ НЕ СИ ДОБРЕ!!! Нито по очи,нито по лице по нищо не се познава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 14 минути, stereoto_ каза: Как се чувстваш, че Преслава се превърна в бледо копие на Галена ?! Повече ми прилича на смесица между Емилия и Алисия. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Къде е качена тази снимка? Сигурни ли сме, че това наистина е Преслава? На мен по-скоро ми прилича на много сериозна фотошоп еб@вка с нея - нереално е да имаш такива скули. За носа няма да коментирам - ясно е, че е фарс. Другият, за съжаление по-лош, вариант е пластичният й хирург да се е изгаврил с нея така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 6 минути, dan!el каза: Къде е качена тази снимка? Сигурни ли сме, че това наистина е Преслава? На мен по-скоро ми прилича на много сериозна фотошоп еб@вка с нея - нереално е да имаш такива скули. За носа няма да коментирам - ясно е, че е фарс. Другият, за съжаление по-лош, вариант е пластичният й хирург да се е изгаврил с нея така. Инстаграм профила на Преслава... По-лошото е че трие хейт коментарите, а те бяха много. Добре че направих снимка.😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Тая комплексарка е почнала да трие лоши коментари в Инстаграм.Дъно! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Искам нова песен от Джена!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Преди известно време направих този едит, за да не се сещам за гадните цигари когато слушам песента и реших да го направя публичен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Доказва, че е комплексарка. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Самият факт, че си клъцна носа показва, че е комплексарка. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 часа , Putin каза: Валя прилича на жълтия телетъбис ЛяЛя в тоя клип, ужасна. Това е някакъв скелет от гардероба излезнал. 90тарка дето се мъчи да ни напомни, че е жива. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 минути, Mara.Shulevna каза: Това е някакъв скелет от гардероба излезнал. 90тарка дето се мъчи да ни напомни, че е жива. Стартира кариерата си през 2000. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 4 минути, Mara.Shulevna каза: Това е някакъв скелет от гардероба излезнал. 90тарка дето се мъчи да ни напомни, че е жива. Да, аман от тези несретници, как не си е намерила друга работа за толкова години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Помним ли ужасно горещото лято, в което този трак беше тотален хит? 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Траяна е ТОП.Жалко, че си стопира кариерата, имаше хляб в нея.”Нещо подобно” е страшно парче.Самостоятелния и албум е също е страхотен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 21 минути, Putin каза: Да, аман от тези несретници, как не си е намерила друга работа за толкова години. Ама какво говорим бе, какви са тия завръщания с повръщания. Или си певица и звезда или не ставаш. При тая е ясно. Относно Преслава да кажа и аз: дреме й на путката, сигурно е админа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 6 минути, Амброжка. каза: Траяна е ТОП.Жалко, че си стопира кариерата, имаше хляб в нея.”Нещо подобно” е страшно парче.Самостоятелния и албум е също е страхотен. Невероятна мацка! Помниш ли как скандализира с визия на травестит при завръщането си? Смаза! 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 От 14.06.2019 г. от 8:40, Амброжка. каза: @Slavi @NazzkO @SG Довечера Фатме ще пее в “Шоуто на Слави” с едно от хлапетата.Дали ще се представи на ниво или ще станем свидетели на поредния резил? Беше жалка карикатура. Няма за какво да се хване човек, за да я похвали. Визия - противна, подпухнала,капка чар не е останал в нея. Глас - ужасен, тих, измъчен, фалшив. Дори и сръбското и не и се получи. Общо взето това бе една жалка гледка особено като знаеш каква жена и певица до преди 2 години. И да,Джена е класи над Деса към днешна дата. Ситуажията при Десаже непоправима вече.се 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Деси наистина беше зле, поне пя на живо за разлика от Емилия и Денис, които можеха да забият и направят фурор. Но толкова им стига акъла на българските ни звезди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Не се сещам за друга певица, която след операция да не прилича на себе си. Какво и е станало на Петя? Не мисля, че и по участия или публични изяви ще я разпознават хората вече. Не мога да повярвам, пълна карикатура. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари