Jump to content

Препоръчани коментари

На мен ми прилича на хибрид между Яко ми е и Акула. И Алисия се отпусна доста последните години. Харесвам и нещата, но преди години беше новаторка, а сега... 

Слабо, както всичко на Ася в последните няколко години. На Борката толкова да не му се получава да пее такъв тип чалги..

На Борката нищо не му се получава, това е пишман певец, който освен, че няма глас, няма и харизма. 

Алисия копае дъното, от много време единствената й песен, която ставаше е "Любов ли е" - дуета с Константин. 

Тази бозичка няма да помирише успех, много безлична песен с малоумен текст с крадени елементи.

Тая па и тя е толко бездарна, веднъж не е пяла на живо. Няма и нищо останало във времето. Головодница пълна, не знам защо се толерира като дори Андреа е пяла на живо. Песента й е като нея - пълна скръб.

преди 34 минути, WindWalkerMonk каза:

Тая па и тя е толко бездарна, веднъж не е пяла на живо. Няма и нищо останало във времето. Головодница пълна, не знам защо се толерира като дори Андреа е пяла на живо. Песента й е като нея - пълна скръб.

Палиш и Имаме ли връзка. Малко могат да се похвалят с такива хитове.

преди 6 минути, Гальо каза:

Палиш и Имаме ли връзка. Малко могат да се похвалят с такива хитове.

За Палиш г/д се пуска, но наистина рядко. Имаме ли връзка само веднъж я чух и направо бях все едно на погребение. Нищо няма горката, сравнена с Емануела е кръгла 0. И тая песен е кръгла 0 също. И поне за мен е най - бездарната някога била във фолка. Няма 1 изпълнение на живо, и по участията е 100% плейбек.

Песента засега върви доста добре. Особено спрямо парчетата на Емануела и Джена. Няма да се нареди до големите и хитове, но все пак ще се слуша. 

Алисия има тотални хитове в лицето на Палиш, Карамел и Имаме ли връзка. Някои да спрат да се изказват по добре като последна инстанция сякаш всяка вечер са били във всички клубове на бг едновременно. 

Алисия не просто има няколко хита, ако отидеш на нейно участие ще се хванеш за главата колко добре й минават и как й се пеят песните, остави колко различни периоди е имала и как е мачкала, колко я въртят. Тази песен мен уж ме зариби, сега нещо не ме кефи. Виж "Яка е жена ти" е друго нещо, много се пуска и се избухва, нищо че гледанията са малко.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...