Jump to content

Препоръчани коментари

преди 6 минути, MrKidGSA каза:

От къде е това инфо, че е бил жиголо, в което всъщност няма лошо, след като си го е избрал човека. Разни хора - разни идеали. Дано и те са направили добър продукт. Очаквам силно лято за поп-фолка. 

От Шумен е. Там не е тайна. Освен това докато беше в Миконос качваше снимки с дядки и травестити. 

Ами всъщност си прав. Всеки както може. Кой съм аз, че да съдя. 

Гледах го в На кафе. Да поработи малко над правоговора си. От доста време е вече под прожекторите. Срамота е. Да вземе пример от Галин! И как се изцепи, че едва ли не съдбата му поднесла Джулия , за да си сбъдне мечтата за песен. 

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 минути, asylum каза:

Галин говори потресаващо. То не е е говор, а мякане.

В сравнение с говоренето му преди 4-5 години, си е много добре дори. 

преди 5 часа , Mr. Greshen каза:

Песента е на Даниел Ганев. Току виж Джулка пръсне този път както си му е реда :flex:

Голям хит става песента, в разни общи чатове дето имам я пращат, пишат някакви неща, а тези хора почти не слушат поп фолк. Истината е, че е вложено много, мислено е и се е получило супер.

преди 1 час, Born to Die каза:

Голям хит става песента, в разни общи чатове дето имам я пращат, пишат някакви неща, а тези хора почти не слушат поп фолк. Истината е, че е вложено много, мислено е и се е получило супер.

Кажи честно :1000(34):

преди 11 часа , Danger. каза:

Нали в средата на песента една циганка пее 🤣

Циганката пее в началото и края. В средата е чернокожа баба.

• Haha 2
преди 10 часа , Mr. Greshen каза:

Кой е този от татуировката? Муамар Кадафи ли?

преди 10 минути, Jouey каза:

Джулия се е скарала с Пашев. :3fdb8960598fa63e:

Да, отпоследвала го е и от Инстаграм неблагодарната селянка. 🤣

преди 31 минути, Jouey каза:

Според мен Пашев не е искал да прави песен за музикален инвалид като Крис и оттам... 

В хавана частта на бабата е най-якото и музикантско нещо ;)

• Love 1

Голямо възхваляване на Емилия, сякаш е направила нещо невиждано и нечувано. И тази песен ще е като дуета с Емрах - голям хит и никой няма да я помни догодина. На Галена и Миле е много по-добър дуета

• Love 1
преди 17 минути, Гальо каза:

Голямо възхваляване на Емилия, сякаш е направила нещо невиждано и нечувано. И тази песен ще е като дуета с Емрах - голям хит и никой няма да я помни догодина. На Галена и Миле е много по-добър дуета

То така е с цялата чалга. И на Галена и Миле не вярвам да се помни дълго. 

Ами постарали са се да предложат проект на ниво. Защо да не де оцени. 

Изтриха един клип на Акула със 100ка. Верно се прецака Емилия с тези диалози през цялата песен. 

На мен пък много ми харесват диалозите. И всички са се представили отлично с актьорската игра. Башар е много добър актьор и това много личи в клипа. Емилия  и тя е изненадващо артистична. Денис и младата, която не знам коя е, пък идеално представят партията си. Коя е младата актриса? Време е да сложат песента в трендинг. Тия "умници" от Планета - този клип е много по-добра реклама за канала им. Но пък Галена и Миле Китич са капарирали мястото. 

преди 10 часа , Jouey каза:

Има друга, по-яка духалка Пашев. Ще се чуе много скоро

преди 38 минути, meleto каза:

На мен пък много ми харесват диалозите. И всички са се представили отлично с актьорската игра. Башар е много добър актьор и това много личи в клипа. Емилия  и тя е изненадващо артистична. Денис и младата, която не знам коя е, пък идеално представят партията си. Коя е младата актриса? Време е да сложат песента в трендинг. Тия "умници" от Планета - този клип е много по-добра реклама за канала им. Но пък Галена и Миле Китич са капарирали мястото. 

В трендинга са. На първо място.

От 2.05.2019 г. от 16:28, Fast каза:

Радвам се че поне API-то им не е осакатено, за разлика от сайта им. 

Топ 20 най-гледани музикални клипа в България от 30.12.2016 (най-ранната възможна дата) до 29.04.2019
1. Азис - Мотел 38840637

2. Криско ft. Слави Трифонов - Гледай как се прави 33681489

3. Гери Никол ft. 100 Кила - Напрао ги убивам 33603819

4. Luis Fonsi feat. Daddy Yankee - Despacito 30571636

5.  ТоТо Н  - Чужди Усмивки 25000755

6. Криско - Bazooka 21540884

7. Тита - Антилопа 20626902

8. 100 Кила - Няма такава жена 19690786

9. Криско ft. Pavell & Venci Venc - Герои 19128326

10. Тита - Късай 18134558

11. Криско х Дим х Боро Първи - Мърдай 15502615

12. Преслава - Не се изтриваш 14381690

13. Amar Jasarspahic - Imam ljubav ali kome da je dam 14197988

14. Анелия - Зоопарк 13695945

15. Nikos Vertis - Thelo na me nioseis 13665725

16. Галин - #MeGusta 13360086

17. Криско ft. Тита - Искам да бъда с теб 13294365

18. Ed Sheeran - Shape Of You 13266479

19. Преслава - Да гори в любов 13106514

20. Теди Александрова ft. Adnan Beats, Game Over и Nasi - От София до Банско 13096955

а къде е Галена ?

преди 4 минути, Donatella каза:

а къде е Галена ?

Певици с купени гледсния не се класират. Явно на Моро му са купувани... Няма друго обяснение защо не е в класацията за гледанив от България. 

• Haha 1

и тази класация показва че периода от 2016 - 2019 Преса по успешна от Галена ли ??!?!

преди 20 минути, Donatella каза:

Анелия - Зоопарк 13695945

Значи тая песен има 5 млн. извън България ли? Яко са купени.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...