Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Вчера видях Преслава уникално красива е станала след раждането!

Публиката я посрещна много мощно , залата беше напълнена до пръскане с 25-35€ вход и отделно по 150-200€ консумация на всяка маса , мислех си че няма да има хора ,но всичко беше фул. Всичките и песни бяха пяти от публиката , която не спря да я аплодира бурно. Лошо беше ,че охраната не допускаше до нея , но някак си се добрах до нея и успях да се снимам с нея. Направи ми впечатление ,че през 2016 когато беше пак при нас в Мюнхен беше на пълен плейбек, сега мога да кажа ,че повечето песни ги изпя на живо. “Да гори в любов” и “Изтрезняваш ли” бяха фаворитите на вечерта изпя ги по 2 пъти. Публиката не я пускаше да си върви , много силно скандираха ПРЕСЛАВА и се почувствах всеедно на ония награди където освиркаха Галена хахаха. С две думи мога да кажа ,че Преслава е вечната номер 1

Едно нещо не ми хареса , Павел беше с нея и някак си много странно я наблюдаваше отзад , имам чувството ,че Преслава има страх от този човек , изобщо не ми хареса тоя Павел , доиде с едни изхабени маратонки човек да каже ,че пари няма.

Сподели в други сайтове

много силно скандираха ПРЕСЛАВА и се почувствах всеедно на ония награди където освиркаха Галена хахаха.

:roll1:

Защо не излезеш от филма?

Клипче на Изтрезняваш ли има ли?

Сподели в други сайтове

Публиката я посрещна много мощно , залата беше напълнена до пръскане с 25-35€ вход и отделно по 150-200€ консумация на всяка маса , мислех си че няма да има хора ,но всичко беше фул. Всичките и песни бяха пяти от публиката , която не спря да я аплодира бурно. Лошо беше ,че охраната не допускаше до нея , но някак си се добрах до нея и успях да се снимам с нея. Направи ми впечатление ,че през 2016 когато беше пак при нас в Мюнхен беше на пълен плейбек, сега мога да кажа ,че повечето песни ги изпя на живо. “Да гори в любов” и “Изтрезняваш ли” бяха фаворитите на вечерта изпя ги по 2 пъти. Публиката не я пускаше да си върви , много силно скандираха ПРЕСЛАВА и се почувствах всеедно на ония награди където освиркаха Галена хахаха. С две думи мога да кажа ,че Преслава е вечната номер 1

Едно нещо не ми хареса , Павел беше с нея и някак си много странно я наблюдаваше отзад , имам чувството ,че Преслава има страх от този човек , изобщо не ми хареса тоя Павел , доиде с едни изхабени маратонки човек да каже ,че пари няма.

Лъжа ееееееееееее. За малко да ти повярвам преди да видя това в червено. Разбира се клипче на новия бълвоч не си направил, защото си бил твърде зает да избухваш на този невероятен мегахит. Познах ли?

Сподели в други сайтове

:roll1:

Защо не излезеш от филма?

Клипче на Изтрезняваш ли има ли?

Да ще има после ще ги кача! Само да видя дали аз се виждам , че неискам аз да се гледам хахах бях мн пиян!

Сподели в други сайтове

Това обяснява всичко :)

Нормално да си пиян на тези места а и все пак не кой да е , а самата Преслава е там!

Другият път организаторите казаха ,че ще гостуват Фики и Галена та тъкмо може пак Галена да му бутне някоя както направи с Гюлджан в Белгия!

Сподели в други сайтове

Да ще има после ще ги кача! Само да видя дали аз се виждам , че неискам аз да се гледам хахах бях мн пиян!

Само да не кажеш после, че се виждаш на всеки клип и да не качиш нищо!

Сподели в други сайтове

Галена отново на призова позиция

10.03.2019 15:40Signal.bg

Галена си върна лидерското място в „50-те Най…“. След като отстъпи първенството за 2 седмици, фолк звездата пак е на върха в най-престижната попфолк класация с актуалния си хит  „Сърце“, който отново е фаворит за читателите на Signal.bg и записа общо 5 победи.

На второ място слиза Преслава с песента „Изтрезняваш ли“.

Галин и Лидия запазват позицията си в челната тройка на чарта с колаборацията си „Няма да ми мине“.

Сподели в други сайтове

Имаше ли много цигани

Сподели в други сайтове

E, ще те видим теб на 50...

Искаш да кажеш, че всички жени на 50 изглеждат така ли? Не мога да се съглася, има доста запазени и по-добре изглеждащи. Ивана се е отпуснала съвсем от рязкото сваляне на килограми.

Сподели в други сайтове

• Fast featured and pinned this Тема
  • Fast unfeatured, unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...