Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Зайка тръгваше да залязва, когато окончателно беше спряла с историите и само говореше за Рики, но сега официално мога да кажа, че отново е в играта.

И тя като Преслава, трудно ще залезе. Това е истината!

00079553.jpg

Сподели в други сайтове

Константин е пял участието си на живо, включително и песни на БТР, Васил Найденов и руски шлагери?? Айде стига. Защо тогава на концерти не му се чува гласа? Каква е логиката на участия да си на живо, а на голяма сцена да градиш име на "пиши го бегал"?

Сподели в други сайтове

Константин е пял участието си на живо, включително и песни на БТР, Васил Найденов и руски шлагери?? Айде стига. Защо тогава на концерти не му се чува гласа? Каква е логиката на участия да си на живо, а на голяма сцена да градиш име на "пиши го бегал"?

Той е като Алисия - пее в/у плейбека.... А тези песни, които е изброила Танчето, предполагам, че не ги е пял целите, а само рефрени.

Поне така е минавало, когато аз съм бил на Коцето... :girl_in_love:

Сподели в други сайтове

Той е като Алисия - пее в/у плейбека.... А тези песни, които е изброила Танчето, предполагам, че не ги е пял целите, а само рефрени.

Поне така е минавало, когато аз съм бил на Коцето... :girl_in_love:

Добре. Поздрави се с тази песен. Химн на есен 2018 :pepsi:

Пиши някакъв як текст за чалга, тука домусите да те иронизират, докато се чудят защо са на поредна диета, а гъза расте ли, расте. :1000 (30):

Сподели в други сайтове

Добре. Поздрави се с тази песен. Химн на есен 2018 :pepsi:

Пиши някакъв як текст за чалга, тука домусите да те иронизират, докато се чудят защо са на поредна диета, а гъза расте ли, расте. :1000 (30):

И нея я пя. Исках да пее "Аз бях тук", даже му го писах днес.

На Галена "Сърце' в ремикс звучи много яко и хората й се кефят.

Сподели в други сайтове

И нея я пя. Исках да пее "Аз бях тук", даже му го писах днес.

На Галена "Сърце' в ремикс звучи много яко и хората й се кефят.

Красавице, може ли да видим новия цвят на красивата ти и бляскава прическа?

Сподели в други сайтове

Преслава е споделила "Хайде, откажи ме" във фейса. Ти да видиш. Дали не иска стопяване на ледовете?

Тя го иска. Тя редовно го иска. Не е за първи път това. Няма да й се получи обаче. Да се беше сетила за приятелката си, когато взимаше нейните награди с усмивка до ушите.

Сподели в други сайтове

Чудесна си, кралице. :Vishenka_05:

Мерси, ама това е на слънце. Ако няма слънце, е съвсем друг цвета, променя се на по-тъмно и отстрани се забелязват лилавите и розови кичури.

На слънчева светлина е една, на тъмно е друга.

Сподели в други сайтове

Тя го иска. Тя редовно го иска. Не е за първи път това. Няма да й се получи обаче. Да се беше сетила за приятелката си, когато взимаше нейните награди с усмивка до ушите.

То ако се получи, Галена трябва да е за бой. Но не ми се вярва. Галена е жена с достойнство преди всичко и си държи на позицията. Така трябва. На никой не му трябват завистливи приятели.

В истаграм Преслава и Глория постоянно си лайкват. Преслава й коментила, слага сърца, целувки.

Сподели в други сайтове

Мисля, че не го иска. Поне не е показвала публични индикации. Това, че е споделила песента с Галена, не мисля че показва нещо. Тя всеки ден споделя някоя песен. Още повече, че наградите ги спряха след онази случка и дори да не се бяха сърдили една на друга, "войната" по естествен път щеше да утихне.

Сподели в други сайтове

Мерси, ама това е на слънце. Ако няма слънце, е съвсем друг цвета, променя се на по-тъмно и отстрани се забелязват лилавите и розови кичури.

Надя на Коце идва при мене да й правя муски за събиране на съпрузи. След участието му в Бургас почнал да спи в хола, бил все умислен. Купил на дъщеря си зайче да гледа.

Сподели в други сайтове

Мисля, че не го иска. Поне не е показвала публични индикации. Това, че е споделила песента с Галена, не мисля че показва нещо. Тя всеки ден споделя някоя песен. Още повече, че наградите ги спряха след онази случка и дори да не се бяха сърдили една на друга, "войната" по естествен път щеше да утихне.

А войната до голяма степен я направиха и феновете на Преслава, бутайки я навсякъде и освирквайки така грозно Галена.

Сподели в други сайтове

ДесиСлава живее в кошмар от месец!

Eднa oт нaй-тaлaнтливитe пeвици в „Πaйнep“ Дecиcлaвa, зa cъжaлeниe, e cpeд нaй-ниcĸo oцeнeнитe oт пyблиĸaтa и coбcтвeницитe нa нoщни зaвeдeния.

Блoндинĸaтa c aнгeлcĸи глac cepиoзнo гo e зaĸъcaлa зa пapи, зaщoтo нямa ниĸaĸви yчacтия. Cпpaвĸa в пpoфилa нa звeздaтa в coциaлнaтa мpeжa пoĸaзвa, чe пocлeднaтa й изявa e билa нa 28 дeĸeмвpи в cтoличнa диcĸoтeĸa, пиca „Гaлepия“.

Дecи oбaчe нe мoжe дa ce пoxвaли c aнгaжимeнти, a oщe пo-мaлĸo c xитoви пecни. Cлeд мeceци зaтишиe в ĸpaя нa 2018 тя пycнa нoвo пapчe, ĸoeтo oбaчe нe ce пpиe мнoгo дoбpe oт фeнoвeтe и дaлeч нe e нaй-въpтянoтo пo нoщнитe зaвeдeния.

Πocлeдният иcтинcĸи xит нa блoндинĸaтa e oтпpeди двe гoдини, a ocтaнaлитe пecни мoгaт дa бъдaт oпpeдeлeни пo-cĸopo ĸaтo пocpeдcтвeни. Дecиcлaвa нaпpaви няĸoлĸo ĸpacиви бaлaди, в ĸoитo яcнo ce oтличaвa глacът й, нo пo диcĸoтeĸитe ниĸoй нe иcĸa дa cлyшa тъжни пecни и тaĸa пpoдyĸциятa нa пeвицaтa нe й нocи ниĸaĸви финaнcoви дивидeнти.

Зa дa ycпee дa изплyвa oт ĸpизaтa, тя нaй-вepoятнo щe пoмoли зa пoмoщ cвoятa дpyжĸa и бaджaнaчĸa Гaлeнa. Πpeди няĸoлĸo гoдини двeтe нaпpaвиxa дyeт, ĸoйтo ce пpeвъpнa в xит. Hищo чyднo cъвceм cĸopo пeвицитe дa нaпpaвят oщe eднa oбщa пeceн, c ĸoятo Дecиcлaвa дa излeзe oт твopчecĸaтa дyпĸa.

Сподели в други сайтове

Забележете как "лидерките" се подкрепят през поколение - Глория с Преса, Ванча с Галена.

Все едно по-старата лидерка благодари чрез подкрепата си на по-новата, че е причинила същото на онази, която я е изместила в миналото. (Ако ме разбрахте) :3fdb8960598fa63e:

п.с. Макар че при Г. и П. тази смяна не е факт, но ..

Сподели в други сайтове

Надя на Коце идва при мене да й правя муски за събиране на съпрузи. След участието му в Бургас почнал да спи в хола, бил все умислен. Купил на дъщеря си зайче да гледа.

:roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

То ако се получи, Галена трябва да е за бой. Но не ми се вярва. Галена е жена с достойнство преди всичко и си държи на позицията. Така трябва. На никой не му трябват завистливи приятели.

В истаграм Преслава и Глория постоянно си лайкват. Преслава й коментила, слага сърца, целувки.

Преслава осъзнава мощното недоволство към себе си от колеги, хора в бранша и феновете на тази музика. Хората са разделени на два лагера. Тя гледа да се мазни на възможно най-много люде, за да излезне симпатична. Ами популистките словоизлияния в мрежите "Не ми пука за мен!!! Пука ми единствено за студентите, които бяха наречени "пияни". :mf_surrender: Споделяния на дуети с Галена - дай да умилим Галена и феновете й. Мине се не мине известно време - забравя за стратегията и се изтъпанчва в национален ефир да застава открито срещу колежки от собствената си фирма, които на всичкото отгоре са й засвидетелствали уважение и признание.

Сподели в други сайтове

Кели, хайде припомни си интервюто й в Открит Микрофон след скандала около наградите. Преслава показа, че я боли! Истински. Четеше се в погледа й, личеше си по казаните думи. "В Америка телефони ли няма??"

Ами като има телефони в цял свят, що ти първа не й звънна? Щото ти е гузна съвестта и знаеш, че си алчно прасе.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...