Jump to content

Препоръчани коментари

Кое му е готиното на Борчо, с това селско излъчване? :1000 (29):

Янева, има и друго... Глория и Ивана са били номер едно вече, но в друго време, с други нагласи и мислене на хората. Когато те правеха песни от типа на "Радост тревога" ние сме били на годините на днешните масови консуматори на фолка. Разликата е обаче, че харесвахме тогава тези песни, а сега млажежите не искат да ги слушат. Времената са други и много ясно, че Галена ще се нагажда според това, което се търси. Въпреки това тя пак винаги изпипва нещата и предлага огромно качество. Нима няма песни със стойност? Аз мога да ти изброя много такива, макар да не са на темата за майката, бащата и децата.
Че кой оспорва, че Галена има хубави песни?

Толкова стойностни като тези на Ивана и Глория - не, разбира се.

Пък и нали Галена вече била уж най-голямата звезда, обществено призната от всякакви хора, дори 60 годишни... Тя защо ще се нагажда само към това, което слушат младежите? Ако е такава национална знаменитост (за каквато я гласите тук цяла вечер), би трябвало да пее за целия народ, който я боготвори. Моето мнение е, че тя е един добър дискотечен изпълнител и толкова. На голяма сцена все нещо липсва при нея, колкото и да се е постарала за тоалета, декорите и статистите. Но ако вие сте прави и тя е един комплексен и универсален изпълнител, би следвало и с голям концерт да я видим, пък да я чуем и с брилянтно пеене, да поразшири и репертоара.

Кое му е готиното на Борчо, с това селско излъчване? :1000 (29):

Еее, по-готин е от Велислав. Така изкушаващо е да му звънна на Коцето.

Абсурд. Коцето е много готин на живо, а Борето е по-готин от брат си.
Не се излагай!

Той да те сграбчи на Борьо брат му, ще видиш ти какво ще те прави...

Пък и нали Галена вече била уж най-голямата звезда, обществено призната от всякакви хора, дори 60 годишни... Тя защо ще се нагажда само към това, което слушат младежите? Ако е такава национална знаменитост (за каквато я гласите тук цяла вечер), би трябвало да пее за целия народ, който я боготвори. Моето мнение е, че тя е един добър дискотечен изпълнител и толкова. На голяма сцена все нещо липсва при нея, колкото и да се е постарала за тоалета, декорите и статистите. Но ако вие сте прави и тя е един комплексен и универсален изпълнител, би следвало и с голям концерт да я видим, пък да я чуем и с брилянтно пеене, да поразшири и репертоара.

А ти какво мислиш? Че ако спре с участията за 1 година, но не спре с продукцията няма да напълни някоя голяма зала ли? И двете с Преслава са способни на това, не им се занимава обаче, фирмата и те самите не искат да губят от ежедневните си хонорари.

А ти какво мислиш? Че ако спре с участията за 1 година, но не спре с продукцията няма да напълни някоя голяма зала ли? И двете с Преслава са способни на това, не им се занимава обаче, фирмата и те самите не искат да губят от ежедневните си хонорари.
Остава екзистенциалният въпрос защо националната знаменитост, призната от мало и голямо в България, Галена се нагаждала единствено спрямо младежите... Да не стане така, че само те я слушат. :3fdb8960598fa63e:

Брилянтно пеене не твърдя, че има, но поне пее на живо по участията си, за разлика от Преслава. Втората с голям глас, а дъни на плейбек. Глория с огромен глас, пее на живо, но пък няма усета да вдигне хората, не подбира правилно репертоара си. Ето ти два различни примера, които доказват, че за да си изпълтител не е важно само да имаш глас. Ако ти липсват и други фактори, значи нещо не е наред. И Галена не е съвсем без глас, както тук я изкарват. Не е славей, но си има прилични данни. Има доста добри изпълнения на живо. На концерта на Миле пя доста добре, беше на ниво.

Остава екзистенциалният въпрос защо националната знаменитост, призната от мало и голямо в България, Галена се нагаждала само спрямо младежите... Да не стане така, че само те я слушат. :3fdb8960598fa63e:

Естествено, че не само те я слушат. И хора като нас около 30-те я слушат, а ние не сме младежи. И 40-годишни я слушат. От 50 нагоре рядко вече някой слуша това, което чалгата предлага като продукт в наши дни. Но това не е проблем на Галена, а генерален за целия жанр.

Остава екзистенциалният въпрос защо националната знаменитост, призната от мало и голямо в България, Галена се нагаждала единствено спрямо младежите... Да не стане така, че само те я слушат. :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Дори Андреа има песни експерименти,само следващата Лили Иванова от Смядово-не. :1000 (30):

Еее, по-готин е от Велислав. Така изкушаващо е да му звънна на Коцето.

Не съм го виждала тоя Велислав.

Преслава в никакъв случай не е "по-невзрачна" версия на когото и да било в чалгата. Камо ли на Глория и Ивана.

Пълни стадиони са скандирали името й и е мачкала с хитове, когато го е правила и Ивана. (2005-2006)

С тая разлика, че Преслава все още вълнува масата хора и е актуална, а Ивана - не.

Дори майка ми и баща ми, където са на 40+, са на ясно, че Ивана и Глория "са се изгубили отдавна", а Преслава е все така успешна.

Преслава постигна много и направи достатъчно. Мисля, че отдавна хората (включително и тези на средна възраст) са я признали точно толкова, колкото Ивана и Глория.

За Анелия мога да кажа същото.

Не съм го виждала тоя Велислав.

Винаги се мъкне с Коцето нали му е шофьор, озвучител.

Отивам да му звънна.

Дори Андреа има песни експерименти,само следващата Лили Иванова от Смядово-не. :1000 (30):

Ама ти не знаеш ли, че бабите от с. Ягода - Старозагорско, се събрали на мегдана онзи ден и надули до тамошния пазар за грънци и терлъци сложния за изпълнение хит "Феноменален", изпят от най-голямата звезда на чалгата за всички времена, признатата от цяло едно общество - Галка. Внучките им от чужбина пратили одежди и слънчеви очила, с които да се натъкмят, за да се доближат до класата и стила на певицата с кадифен глас.

А президентът Радев плакал у дома си, защото събитието на момата от Смядово било само за нейни фенове, та нямало как да се бута с децата в престижния клуб Илевън, за да уважи националната знаменитост и да връчи лично орден Стара Планина! :Vishenka_05:

Преслава в никакъв случай не е "по-невзрачна" версия на когото и да било в чалгата. Камо ли на Глория и Ивана.

Пълни стадиони са скандирали името й и е мачкала с хитове, когато го е правила и Ивана. (2005-2006)

С тая разлика, че Преслава все още вълнува масата хора и е актуална, а Ивана - не.

Дори майка ми и баща ми, където са на 40+, са на ясно, че Ивана и Глория "са се изгубили отдавна", а Преслава е все така успешна.

Преслава постигна много и направи достатъчно. Мисля, че отдавна хората (включително и тези на средна възраст) са я признали точно толкова, колкото Ивана и Глория.

За Анелия мога да кажа същото.

Мисълта ми беше, че от 2010 насам Преслава е невзрачна версия на Ивана, Глория, та дори на самата себе си от първата половина на кариерата си. Тя имаше късмета да стартира в пика на жанра и да хапне от голямата баница. Впоследствие е просто един клубен изпълнител с дискотечни хитове за хора до 30-35-40 години макс.

Аз казах, че е нормално да се нагажда според това, което се слуша, а не че я слушат само младежи. Попринцип в момента те са основен консуматор и точно заради това дойдоха много от промените в жанра, включително и залитането към хип хоп-а.

Мисълта ми беше, че от 2010 насам Преслава е невзрачна версия на Ивана, Глория, та дори на самата себе си от първата половина на кариерата си. Тя имаше късмета да стартира в пика на жанра и да хапне от голямата баница. Впоследствие е просто един клубен изпълнител с дискотечни хитове за хора до 30-35-40 години макс.

А коя чалгарка в момента с настоящия си репертоар вълнува аудитория 35-40+ ? :mf_surrender:

Ама ти не знаеш ли, че бабите от с. Ягода - Старозагорско, се събрали на мегдана онзи ден и надули до тамошния пазар за грънци и терлъци сложния за изпълнение хит "Феноменален", изпят от най-голямата звезда на чалгата за всички времена, признатата от цяло едно общество - Галка. Внучките им от чужбина пратили одежди и слънчеви очила, с които да се натъкмят, за да се доближат до класата и стила на певицата с кадифен глас.

А президентът Радев плакал у дома си, защото събитието на момата от Смядово било само за нейни фенове, та нямало как да се бута с децата в престижния клуб Илевън, за да уважи националната знаменитост и да връчи лично орден Стара Планина! :Vishenka_05:

Клюките гласят,че Бойко Борисов е наредил да се построи по-голяма зала от Арена Армеец с капацитет близо 10 милиона души,тъй като гореспоменатата се оказала твърде малка за кралицата на България и Банлканския полуостров.

По непотвърдена информация на годишнината й за 15 години на сцена са били и Риана,Лейди Гага,Мадона,Ники Минаж и сие,но били толкова незабележими от Гигазвездата и хората ги помислили за част от персонала. :1000 (30):

Галена няма песни експерименти? :roll1:

Я отиди провери в хладилника за някоя луканка, вземай я и отивай да си лягаш.

Галена няма песни експерименти? :roll1:

Я отиди провери в хладилника за някоя луканка, вземай я и отивай да си лягаш.

Не ям луканки,мило. :Vishenka_05:

Аз казах, че е нормално да се нагажда според това, което се слуша, а не че я слушат само младежи. Попринцип в момента те са основен консуматор и точно заради това дойдоха много от промените в жанра, включително и залитането към хип хоп-а.

Ама ти не знаеш ли, че 15-годишните бабаитчета с масур в уста от София и Пловдив, се кефят на новата резачка "Едно Обичам те" на Ивана? Надуват я от телефони, измислили са й рап версия дори. Криско и 100 кила наддават кой да откупи правата от Ивана за кавър. Песента е с тенденция да направи 30 млн. гледания за 6 месеца. Ивана я слушат от деца в яслите до бабите в село Ягода - Старозагорско.

Не ям луканки,мило. :Vishenka_05:

Аз казах ли да я ядеш? Знам, ти сядаш на тях, не ги ядеш. :3fdb8960598fa63e:

А коя чалгарка в момента с настоящия си репертоар вълнува аудитория 35-40+ ? :mf_surrender:

:Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Ма кво ми размяташ гащи бе???? Ти четеш ли какво пиша - че живеем в ново време и нови обстоятелства, които важат за всички. Тия гащи да не те накарам да ги заръфаш?

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...