asylum Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Песента си е супер, като изключим слабия припев. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Как да не е комерсиална, това не е балада... Напротив - чист поп, бърза и енергична, лятна готина песен. Заслужава въртене по The Voice , City, Box и BG Music Channel примерно , изцяло, чисто поп, вкл. и клипа, изпяване, текст - всичко. Изцяло ново за Гергана, поздравления. Нощната разходка ме кефи. Абе тая песен ми допадна много. Дори визите и в клипа са много готини, а не просто позиране на плейнове, версачита, мошиновци и не знам си какви. Кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Приятно и неангажиращо. Няма да за завъртят за съжаление по дискотеките, където в момента се целят повечето от жанра. Обаче е точно типа песни "Дара", "Невена Пейкова", които спукват от въртене по "нечалга" радиата. За съжаление Гергана я представя на грешната публика и няма да бъде оценена. Иначе тя е изключително приятна като излъчване и поведение, но с тази песен май няма да има успеха, който заслужава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Приятна песен. Ясно е, че няма да стане хит. Очаквам следващата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Гери не търси комерсиалното! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 На първо слушане бях в потрес, защото се очакваше нещо по-силно за поредното завръщане. Куплетите са ОК, но двете думи в припева, които се повтарят са голям проблем. Липсва ударност. Иначе така като гледам гледанията, Герчу ако беше пуснала една идея по-комерсиална песен с по-добър текст, можеше да скочи на 150 хилки за 24 часа. Мисля, че за толкова неактивен изпълнител, в момента гледанията са много добри, не е като да няма интерес. Клипът ми харесва, липсваше този семпъл и обикновен стил на обличане в клипове, че аман от рокли, палта, прашки и бодита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 А й съдейки по описанието на клипа в YouTUBE, песента е в памет на автора на музиката и текста, което също дава да се разбере, че едва ли Гергана се цели в хит с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Направи 70 хиляди за денонощие. Не е зле, предвид факта че от 2 години и половина нямаше самостоятелна песен. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Направи 70 хиляди за денонощие. Не е зле, предвид факта че от 2 години и половина нямаше самостоятелна песен. Наистина никак не е зле, изненадан съм. Песента е поредната приятна композиция, която ще остане масово незабелязана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 https://signal.bg/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%...-%D1%81-%D1%80/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Гергана е сладур. Песента е приятна, но нещо липсва, някаква тяга и градация. Приятно клипче и дотам. Гера беше супер енергична на сцена и в клипове, танцуваща. Също така пееше и на живо нелошо, не е от бездарните, макар и да не е нещо особено или гласище. Мислех, че щеше да се завърне с нещо на нивото на "От този момент" или по-добро дори, но дано е другия път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Гергана е сладур. Песента е приятна, но нещо липсва, някаква тяга и градация. Приятно клипче и дотам. Гера беше супер енергична на сцена и в клипове, танцуваща. Също така пееше и на живо нелошо, не е от бездарните, макар и да не е нещо особено или гласище. Мислех, че щеше да се завърне с нещо на нивото на "От този момент" или по-добро дори, но дано е другия път. Радвам се да прочета такъв хубав коментар, че от този на кралица Янева се депресирах. С харизма и приятен глас, Гергана с право си беше от топ-звездите 5 години. Неслучайно сума ти фирми я избираха за рекламно лице на продуктите си. Само мощен глас не е гаранция за успех - една Валентина Кристи и куп други пеещи ромки като нея какво постигнаха? Най-много един албум, пълнеж в "Пайнер" и дотам. Не е и до русите букли, защо една Андреа не постигна подобен на Герганиния бум, след като дебютира само 3 години по-късно, с финанси и подкрепата на Иларионов, в години в които "Пламета" все още беше средство за налагане? Явно в Гергана наистина има нещо, за да е била сред любимците на публиката цяла петилетка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Приятна за слушане песен. Радвам се, че някой има смелост да издава и такива, въпреки, че е ясно, че е обречена на провал във времето, в което живеем. Само припева е скучен. И Гери излъчва ефна доброта и невинност. Дано пожъне успех Гергана. Писна ми от коври във фолк... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Много хубава песен. Интересна музика. Жалко, че излиза по тъжен повод (смъртта на авторите и). Ще си я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Страхотна си е песента и аз постоянно си я слушам. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Браво на Гери Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Приятна е, личи си, че не е правена с идеята да стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.