Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 112
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Видеото е убиец, напомня на стила на видеата на Махмут Орхан, особено е началото къде Галена измача с черното и конете.

Не знам защо Цветелина е оставена с по-смотани визии и много малко външни кадри. Тя и по принцип е по-статична.

Песента е приятна, но доста позната особено на помнещите 2010,2011.

Дано имат ремикс.

Папая на Кали е най-различното от Пайнер. А за Галена уж на майтап Дай ми любов е най засега

Великолепен клип, браво на Нанков.

Песента е притоплена "Бонбони".

Можеше да избухнат жестоко с малко по-ориенталска песен с денс елементи, ама...

Много ме е яд за слабата песен. Не харесвам Галена, но е огромна загуба за жанра, че и тя почна да пуска слаби песни. До преди 2 години всичко, което пуснеше беше различно, взривяващо и мегахит, не знам какво се случи. И като си помисля, че това го чакахме от началото на годината.

Малко преувеличавате... Да, песента не е нещо нечувано, но подобни е нямало от 2013, така че на фона на всичко еднакво, си е много добре. Най-важното е, че е слушаема, за разлика от почти всичко, което излиза. В никакъв случай не можем да говорим за разочарование. Да, може би няма да е най-големите хит това лято, но пък за мен за 2018 Галена има най-разнообразна и приятна за слушане продукция - ГиМиЛов, това и дуета с Тони Стораро са коренно различни проекти един от друг и дори да нямат мулти милиони ще бъдат сред най въртяните в клубовете. Освен това са приятни за слушане. Миналата година освен Моро му и баладата с Фики, другото и лично за мен не ставаше за слушане.

Доволен съм от Галена и Янева. Иначе да - много си приличат гласовете им. Помислих си, че Янева пее и в партията на Галена. Освен това не рразбирам как композитор като Кости може за години да няма никакво развитие. Странно ми е...

Лина, Лина, Лина цвете Цветелина

Лена, Лена, Лена галена Галена

:happyppl:

Приятна песничка, става за фон.

Уникален клип!!!Просто ме оставиха без думи,а тази Галена колко да е яка.Точно в клипа Цветелина като принцеса,а Галена като кралица.Песента зарибява след няколко слушания,а мен лично ме грабна началото,където Янева пее нейната част.

Леле, такава умряла песен...Това ли щеше да разбива класации и конкуренции?? Направо заспах. А клипът е обощение на кариерата на двете - много ефекти, малко умисъл.

Песента по аранжимент е лека и не натоварва, но след няколко слушания определено зарибява!

Поздравления за Галена и Цветелина Янева. Галена не спира да държи на нивото, което поддържа от години ... Клипът е един от най-хубавите и стилни, правени изобщо в България, песента не е нещо уау, но пак е по-слушаема от всички издадени до момента за лято 2018.

Според мен, вместо да си изливате злобата и омразата към Галена, по-добре се радвайте и бъдете благодарни, че се старае и вдига нивото като цяло на българската музика, защото с толкова неблагодарни хора, хич не е длъжна да го прави. Ако не я харесвайте нея, поне и бъдете благодарни, заради българската музика, че има такива изпълнители ...

Държи нивото откъм клипове, факт. Но не и откъм песни, това е кавър на "За контакти" в чистия му вид.

Да държи ниво откъм песни - не, поне от две години вече не е това, което беше като песни, единствено клиповете я спасяват - факт, скъпи, лъскави, направени, визия - стоп, визуално продуктите и са не клипове, а живи филми. Не го отричам и ми харесва да ги гледам. Но песните, виж... НЕ.

• 8 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...