Jump to content


Online: ТоТо Н - Чужди усмивки


Препоръчани коментари

Няма да се учудя. Той винаги е бил двигателя на Скандау.

 

Готин проект!

Не е точно така, просто е по-общителен и на пръв поглед е фронтмена, Лъчо стои зад много от нещата, които остават "зад кадър".

Иначе имат и други солови проекти и си продължиха като група, не се разделят и в момента.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Просто е по-приказлив и "отворен", затова така ви се струва.

 

Много autotune, бе, то направо се е насрал. Малко по-естетсвено де, на места е отблъскващо. Уж се правим на някакви...

 

Комплектчето е хубаво, в илиянци вървят по 35 лв долнище и горнище. Липсва само голфа и винкела.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Хубаво, че го каза в ефир и го преписаха 100 клюкарски вестника и сайта, че да го знаеш. Те не са разделени от вчера, а малко след брадъра. На Тото не му понася славата хич, пропинцип е стабилно момче, ама го хвана от днес за утре и с 2 песни и едно риалити стана актуален. Лъчо някак не е под светлините и по го няма така пред камера, този го тресе грандоманията, освен това е с доста беден речник. Този на Лъчо - не знам, то почти не говори. Не знам дали може.

 

Тия двамата им е въпрос на време да им приключи кариерата до някоя година - брадъра му даде тласък, сега изневярата, после ще е някое гадже и сватба с нея, после ще се разделят и ще омръзне на медиите. И до там.

 

Ама не е първия и последния отъпкал този път, правят го мнозина от години и само той не е разбрал , че е поредната жертва на медиите за слава и някой лев. Да събира пари здраво някоя година, че после няма да го има.

 

Тия се мъчат като група от 10 години и едва сега прокопсаха. Какво очаквате? И то едва сега, когато е актуална тази музика. Защо не прокопсаха 2011, когато пях бяха група (годината е примерна), ама актуалното беше чалга?

Ако бяха интересни, щяха да станат още тогава. Каризма как успяха, макар, че Галка-откачалка е по-инфантилна и от Анелия и Десислава взето заедно?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Има още годинка-две най-много да гърмят. После ще има друго гадже, ще има сватба, ще има раздяла, ще са се минали още 2 години, после може някой скандал а с някоя плеймейтка, я с Евгени Минчев, те така... тоя филм сме го гледали много пъти. И задължително риталитита и всеки месец при Гала.

Нагледахме се на простотии отдавна, тоя не е първия , дето върви по тоя отъпкан път. Сега ще има друга, много ще се обичат, пък ще се вземат, пък ще се разделят..

След 4-5 годинки да смята, че ще се наложи да се пусне някое порно, че дотогава славата ще изветрее. Комплектова се с изяви по интервюта, че това не бил той на клипа, че не знае за какво става въпрос, но пък имал нова песен и премиерата и баш с порното съвпадала.

 

Те така...

 

Отъпканата пътека вече я минаха много и сценария е същия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тия успяха да яхнат тийнчeтата, така чe очаквам да досаждат по-дълго. И на мeн са ми супeр антипатични,особeно Тото с нeговитe измислeни истории за тeжко детство в отровната Враца и 100тe им години пробив, но комбинацията комeрс хип-попчe, влогочeта и рeалити e много силна.

 

Стадото 12-годишни, които навсякъдe пишат СкандаусаГосподи са най-добрия пазар. Купуват всичко и са прeдани.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ама след 3-4 години тия 12 годишни няма да са на 12, и тия на 16 няма да са на 16. Времената се менят, звученето се променя, колко ще се задържат тези, то се почна с цирка с разделите, нали ви казвам - ще има изневери, сватби, може и някое порно...

В комплект с риалитита и новото - "влогъри" може и да се задържат някоя друга година.

 

От тия в момента, които са хипер-актуални единствено Гери-Никол и евентуално Тита виждам за актуални, като втората даже ме съмнява - звученето на Криско ще се изтърка както се изтърка Оцко, колкото и да е актуално в момента. Гери-Никол е различна във всеки проект, докато Криско и прави на мацето кавъри на собствените си песни.

Дара изпадна яко и изобщо не я коментирам.

 

Та както казах, освен Гери-Никол след 5 години друг не виждам да остане актуален. Или ще останат в треотазрядните категории, или направо ще замрат. Тя и Ивана беше мегазвезда (тия 200 кила освен мега да са, друго какво?), ама...

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...