Jump to content


Коя от изброените певици е най актуалната и до днес!


Коя от изброените певици е най актуалната и до днес!  

40 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Преслава и Анелия. Но гласувах за първата.

Двете продължават да са актуални сред аудиторията до 18 години, песните им се въртят по клубовете и предизвикват интерес. Пееха пред пълни стадиони още през 2005-та и успяха да задържат вниманието към себе си вече толкова години.

Преди 10 години имаха "Лъжа е" и "Завинаги" , а днес имат "Не се изтриваш" и "Дай ми още". :)

Винаги са били в топ 5 и не потънаха в забвение както Ивана и Глория. А също като тях имат и своите верни фенове. Слушат се и от хора по на 25, 30, 40, 50 години. Особено Преслава.

 

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Link to comment
Сподели в други сайтове

Подобна анкета щеше да даде едни прилични резултати с опция за повече от един отговор. Така е поредната тема, в която всеки ще гласува за любимката си.

 

Иначе ДесиСлава, Анелия и Преслава са трите имена, които могат да се порадват на подобни кариери. При Емилия успешните парчета дойдойха преди няколко години, въпреки добрите и опити и преди това. Ивана и Глория позагубиха масовия слушател и консуматор. Всъщност Азис отново е с едни гърди пред всичките си колежки. Дори виждаме прогреса от 3 години. Всяка чалгаджийка вероятно мечтае за кариерата му.

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Още някоя друга тема, дето да създава скандали и войни няма ли да направите?

 

Фолк почти никой не слуша и народа ми е през оная за това коя била най-актуална. Всичките са един дол курви с глас, най-долната от която Преслава - бяло, наркодилър за гадже и разни престрелки и боеве за разнообразие. Емилия е доказана курвентия, нищо, че е ангелски глас. То не пречи през тая уста като излиза глас, да влиза друго.

 

Ивана мирише на скара, Галена прави хубави клипове за без смисъл. Кой ги гледа и кой го ебе изобщо за чалгата вече?

Останха купчина курви като Мария и Янева да се ебат с дебелаци за слава. И то каква слава, като всички слушат Тита, Криско, Гери-Никол им е през путката майна за чалгата.

 

Включително и на мен.

Всиките се изчерпаха - Ганев, Оцко, всичките. Едно и също. Стораро пак вкара още един син, чакам и жена му да пропее. Бездарно мангалче е тоя Емо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...