-A. Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 http://sharemania.us/, но с регистрация. Мерси, но реших, че е най-добре да тествам трите месеца apple music и ако ми хареса да си плащам всеки месец. Така слушаш колкото искаш без да се занимаваш с глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Скучно е в неделя следобед на работа. Трябваше да съм първа, ама нали смених колежката, че имала племенник Георги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Ари веее, неска няма какво да правя, а тук никой няма. Някой да се явява моментално!! Пием и ядем младо, крехко агънце. Добре гледано и охранено, но не тлъсто. Кръстил съм го Денис. Не знам защо, трябваше да е Гошо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Ари веее, неска няма какво да правя, а тук никой няма. Някой да се явява моментално!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Тая песен е писана за Стела и Боровинката. Поздрав. Тия двете сладурани колко ли забрани този път ще нарушат? 🎵🎵🍻 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Много слаб ден като за Гергьовден-няколко слаби резервации, а само дето ми казваха, че много работа ще има. Шефът искаше уиски да ми налива за именния ден на майка му, отказах му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Много слаб ден като за Гергьовден-няколко слаби резервации, а само дето ми казваха, че много работа ще има. Шефът искаше уиски да ми налива за именния ден на майка му, отказах му. Защо не цапна едно уиски, да ти стане густо на душичката? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Тая песен е писана за Стела и Боровинката. Поздрав. Тия двете сладурани колко ли забрани този път ще нарушат? 🎵🎵🍻 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Защо не цапна едно уиски, да ти стане густо на душичката? Защото му казах,че ме замайва. Защо театрите вече са от 19:00:20:30 часа? Преди бяха до 21:00. Много кефи. Утреее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Свърши се любовта, Свърши се любовта между теб и мен Свърши се любовта, Въпреки че те обичах, затова днес ти казвам "Сбогом" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Дори научно е доказано, че Рики и Джей Ло са пример за перфектна красота, тъй че приказки другаде. Научно доказано вика Красотата е субективна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Freestyle ей така.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Научно доказано вика Красотата е субективна. Толкова си чел новината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Рики просто с всеки изминал ден става все по-готин и секси. 😍😍😍❤😊😉😎 Който си е готин, си е готин. Енрике Иглесиас пасти да яде пред Рики. 😉 #Summer2018 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Този сериал ми беше много любим едно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 8 Report Сподели Публикувано Май 8 Този сериал ми беше много любим едно време. Топ е. Норкис Батиста е жестока - перфектно си е изиграла ролите, но любимки са ми Каталина и Анастасия. От другите - Agrapina & Constanza. Голям бум беше преди години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 8 Report Сподели Публикувано Май 8 Само 5 часа ме делят от почивката ми. Иглесиас днес имал рожден ден, на 42 ставал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 8 Report Сподели Публикувано Май 8 Как е възможно фенка на Рики да е честитила днес рождения ден на Иглесиас във фейса си и да му ходи на концерта в Гърция след 2 дена. Излага се. Така предава Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 8 Report Сподели Публикувано Май 8 Как е възможно фенка на Рики да е честитила днес рождения ден на Иглесиас във фейса си и да му ходи на концерта в Гърция след 2 дена. Излага се. Така предава Рики. Може да харесва и двамата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 8 Report Сподели Публикувано Май 8 На същото съм мнение със Симеонова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 8 Report Сподели Публикувано Май 8 Как е възможно фенка на Рики да е честитила днес рождения ден на Иглесиас във фейса си и да му ходи на концерта в Гърция след 2 дена. Излага се. Така предава Рики. :1000 (10): Ти защо харесваш Борис Дали, Константин и Райна? Така "предаваш" Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 8 Report Сподели Публикувано Май 8 :1000 (10): Ти защо харесваш Борис Дали, Константин и Райна? Така "предаваш" Рики. Иглесиас и Рики са вечни съперници, то е като Галена и Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 8 Report Сподели Публикувано Май 8 Иглесиас и Рики са вечни съперници, то е като Галена и Преслава. Нито на Рики и Енрике им пука, че някой си там ги харесва и двамата, нито на Галена и Преслава. Нали си правят пачките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 8 Report Сподели Публикувано Май 8 Кой е на Асен Блатечки в момента. 😊❤😍😉Закъсняват 10 мин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари