rakim Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Златка беше една от най-ужасните имитации на Мадона. Евър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Златка беше една от най-ужасните имитации на Мадона. Евър. Тя не се справи и днес особено добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Днес Златка наистина не беше толкова добре като предните, но пък Иван разби! Толкова стряскащо изпълнение, сякаш наистина Менсън беше на сцената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Днес Златка наистина не беше толкова добре като предните, но пък Иван разби! Толкова стряскащо изпълнение, сякаш наистина Менсън беше на сцената. Топа на вечерта от тези които минаха. Много ми е интересен Коцето като Бритни. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Топа на вечерта от тези които минаха. Много ми е интересен Коцето като Бритни. :1000 (29): Пълен смях бяха и Коцето, и Боби. :1000 (29): Да не забравяме Софка с най-добрия и английски досега! Марги също беше супер, влезе изумително добре в песента. Тази визия й отива много, подмладява я. И Славин се представи добре, добър Азис, само не разбирам защо трябваше да пее латино версия. Гери-Никол средна работа, но се постара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Пълен смях бяха и Коцето, и Боби. :1000 (29): Да не забравяме Софка с най-добрия и английски досега! Марги също беше супер, влезе изумително добре в песента. Тази визия й отива много, подмладява я. И Славин се представи добре, добър Азис, само не разбирам защо трябваше да пее латино версия. Гери-Никол средна работа, но се постара. Иван разби тази вечер, абсолютен топ. Софка милата другият път пак ще пее на английски, хич няма късмет. Коцето изби рибата, много ми е забавен. Той е моят фаворит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Коцето ме уби направо. А Геро не знам защо ми прилича на колегата Ники. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Плача :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Следващата седмица Софи ще е Тита с Антилопа 😂😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Следващата седмица Софи ще е Тита с Антилопа 😂😂 Ще падне смях с нея :1000 (29): Тази вечер Боби и Коцето бяха абсолютен топ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 не мога да повярвам !!! Гери-Никол е по бездарна и от Андреа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 не мога да повярвам !!! Гери-Никол е по бездарна и от Андреа Какво и се падна за другата седмица, че забравих? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 Какво и се падна за другата седмица, че забравих? Деси Добрева - Катерино моме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Браво на Гери! Много добре се представи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Гери, като Деси Добрева, пълна излагация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Софка смаза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Софка ме разби тази вечер.. :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Кралица Софи смазааа :roll1: Ням втора! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Коцето ще е Орлин Горанов, дано смаже, трябва да си запази лидерско то място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Софка ме пръсна!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Фънки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Огромна грешка да си пусна Софка между 2 лекции в университета. Разплаках се от смях. Велика Софка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Софка пръска - 31к! Дали ще мине 100к за ден? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 "Победителят" на вечерта Славин с 21к гледания vs. сензацията Софи с 300К. Личи си кое харесват хората и на кое искрено се забавляват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Тази вечер чалга звездите Софка, Константин и Гери-Никол бяха ТОП. Който от тях да спечели- ще съм доволен. На Константин понякога му се чудя как може да е такава плейбек звезда в неговата си кариера, след като очевидно все още има онзи красив и романтичен глас от Черна роза... Прекрасно представяне. И Софка също разтърси с пеене и чувство, въпреки английския. Гери пък направо си беше Кристина, те поначало си приличат. И другите също ме впечатлиха, между другото. Силен лайф. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.