pacho Публикувано Понеделник в 10:22 Report Share Публикувано Понеделник в 10:22 преди 2 часа , Runevski каза: Може ли снимка? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 12:31 Report Share Публикувано Сряда в 12:31 Тръпнете ли в очакване за новия хит на Рени? 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Сряда в 13:44 Report Share Публикувано Сряда в 13:44 преди 1 час, DevilWish каза: Тръпнете ли в очакване за новия хит на Рени? Да, много ме човърка да чуя до каква степен са си чопнали от Драгана. Но Яни го харесвам, ще пръсне с глас. Трябва да си издействат сръбски ефир, където да изпеят песента. Янко трябваше да е по-настъпателен за тамошния пазар и да се докопа до някой продуцент. В БГ няма да се котира, не може цял живот да пее сръбско в западната част на България при това застаряващо население. 10-35 годишните едва ли слушат толкова този стил. Не е като 80-те и 90-те. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 13:55 Report Share Публикувано Сряда в 13:55 преди 10 минути, pacho каза: Да, много ме човърка да чуя до каква степен са си чопнали от Драгана. Но Яни го харесвам, ще пръсне с глас. Трябва да си издействат сръбски ефир, където да изпеят песента. Янко трябваше да е по-настъпателен за тамошния пазар и да се докопа до някой продуцент. В БГ няма да се котира, не може цял живот да пее сръбско в западната част на България при това застаряващо население. 10-35 годишните едва ли слушат толкова този стил. Не е като 80-те и 90-те. При толкова скука в чалгата и аз очаквам песента Хареса ми тийзъра 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Сряда в 14:59 Author Report Share Публикувано Сряда в 14:59 преди 1 час, pacho каза: Да, много ме човърка да чуя до каква степен са си чопнали от Драгана. Но Яни го харесвам, ще пръсне с глас. Не знам какво чопване предвиждаш, песента си е кавър. Срам - да не знаеш сръбския оригинал, дето си такъв запалянко Авторът им е подарил песента, дори той е предложил да я направят. Още подробности можеш да чуеш в днешното интервю на Рени: Рени на живо в радио Веселина | Рени на живо в радио Веселина | By... WWW.FACEBOOK.COM Рени на живо в радио Веселина 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 15:15 Report Share Публикувано Сряда в 15:15 преди 15 минути, Runevski каза: Не знам какво чопване предвиждаш, песента си е кавър. Срам - да не знаеш сръбския оригинал, дето си такъв запалянко Авторът им е подарил песента, дори той е предложил да я направят. Още подробности можеш да чуеш в днешното интервю на Рени: Рени на живо в радио Веселина | Рени на живо в радио Веселина | By... WWW.FACEBOOK.COM Рени на живо в радио Веселина Ама добре се е получила. Харесва ми. Има вайб на песните й от едно време. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Сряда в 15:31 Report Share Публикувано Сряда в 15:31 То, понеже излиза 1 песен седмично и ги знам всичките. Хубавото поне е, че не прилича в куплетите и припевите на въпросната песен. Въпреки това не ми се струва, че ще стане хит. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 13:17 Report Share Публикувано вчера в 13:17 От 30.04.2025 г. от 15:31, DevilWish каза: Тръпнете ли в очакване за новия хит на Рени? рени не е имала хит от падането на СССР 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано вчера в 15:03 Author Report Share Публикувано вчера в 15:03 24 часа след премиерата на новия българо-сръбски дует на Рени и Яни Янков равносметката е: 108 230 гледания във YouTube 517 400 гледания във Facebook 230 550 гледания в Tik Tok + БГ версията влезе в “Набиращи популярност” За сравнение, вчера своята премиера направи и новата песен на Лидия “Матурата”, която генерира 87К гледания в YouTube за 24 часа. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано вчера в 15:13 Report Share Публикувано вчера в 15:13 Еее, кака Рени е много по-голяма звезда от Лидка. Разбира се, че ще генерира повече. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 15:26 Report Share Публикувано вчера в 15:26 преди 12 минути, pacho каза: Еее, кака Рени е много по-голяма звезда от Лидка. Разбира се, че ще генерира повече. По размери - да, преспокойно теглото ѝ заема 99% от земната площ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано вчера в 16:02 Report Share Публикувано вчера в 16:02 преди 57 минути, Runevski каза: 24 часа след премиерата на новия българо-сръбски дует на Рени и Яни Янков равносметката е: 108 230 гледания във YouTube 517 400 гледания във Facebook 230 550 гледания в Tik Tok + БГ версията влезе в “Набиращи популярност” За сравнение, вчера своята премиера направи и новата песен на Лидия “Матурата”, която генерира 87К гледания в YouTube за 24 часа. Галин Би лайк 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано вчера в 16:10 Report Share Публикувано вчера в 16:10 преди 43 минути, Andrew Cunanan. каза: По размери - да, преспокойно теглото ѝ заема 99% от земната площ. Рени тресеше 2-3 държави! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа преди 4 часа , pacho каза: Рени тресеше 2-3 държави! Оригна се 3 пъти в Турция преди седмица и се усети чак тук: Експерт от БАН: Има последващи трусове след земетресението в Турция - bTV Новините BTVNOVINITE.BG По думите му те могат да продължат и с месеци 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано преди 1 час Author Report Share Публикувано преди 1 час Преди минути чукнаха точно две денонощия от премиерата на Рени и Яни Янков. Резултатите от общите гледания от двата пълни дни са следните: 206K в YouTube 925K във Facebook 365K в Tik Tok 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 8 минути Report Share Публикувано преди 8 минути Евала, Ренката пръска мрака! КИДА, както казват сърболята. Касов хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.