Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 час, DevilWish каза:

Кючек или денс песен? Сигурно ще я пусне в началото на ноември ? Или пък още по-рано? Дано е днес! 

Време е за кючек. 

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, GSA каза:

Време е за кючек. 

И аз искам, но тя дали вече пуска такива песни? Последния сигурно е "Нежна полиция"?

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

И аз искам, но тя дали вече пуска такива песни? Последния сигурно е "Нежна полиция"?

“Дива котка” също беше доста мазна. С по-як текст и добро изпълнение, щеше да се получи. Все пак Биолчев е направил най-бруталните кючеци на Азис. 

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , fengergana каза:

мами не е била толкова продуктивна от 2011

Според мен готви поп фолк и фоклорен албум.

Със сигурност скъпа. Хайде днес да пуска парчето. Не знам какво е това бързане. Да не би да пуска и 5ти трак? 

Сподели в други сайтове

Нека си припомним, че преди 15 години Райна спечели „Vip Dance“, по същото време навсякъде вече се знаеше, че с Кокаин са разделени, а и гърмеше този хит, който и до ден днешен ми е един от най-любимите нейни ❤️

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Grinch каза:

Нека си припомним, че преди 15 години Райна спечели „Vip Dance“, по същото време навсякъде вече се знаеше, че с Кокаин са разделени, а и гърмеше този хит, който и до ден днешен ми е един от най-любимите нейни ❤️

Това е един секси хит, да. Жалко, че тогава не изпяха “Не ми пречи” заедно, което наистина щеше да е сензацията на годината. 

Сподели в други сайтове

От 25.10.2024 г. от 11:05, Grinch каза:

И за тези 15 години не успя да направи едно дете! Само ходи по екскурзии и издава никому ненужни песни. На колко е вече 43, 44? Тя няма ли да има деца. Отдавна е минала ръба.

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Balkandji1 каза:

И за тези 15 години не успя да направи едно дете! Само ходи по екскурзии и издава никому ненужни песни. На колко е вече 43, 44? Тя няма ли да има деца. Отдавна е минала ръба.

Може така е преценила, а може и да има проблеми, никой не знае. 

И за Камелия много се говореше, а само тя си знае през какво е минала. Накрая успя да стане майка. Никога не е късно.

Сподели в други сайтове

• 4 months later...
преди 5 часа , GSA каза:

Прекрасна реклама:

8-ми? Няма лошо, нека има такива албуми, но изобщо някой купувал ли ги е или го прави за себе си...Иначе винаги подкрепям проекти с български фолклор.

Явно използва като за последно договора си с Пайнер, че не се знае до кога ще ги има... 

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Jake каза:

8-ми? Няма лошо, нека има такива албуми, но изобщо някой купувал ли ги е или го прави за себе си...Иначе винаги подкрепям проекти с български фолклор.

Явно използва като за последно договора си с Пайнер, че не се знае до кога ще ги има... 

почти всички от албумите й са изчерпани от склада на пайнер,останали са последни бройки,някои от които по 1-2 броя. Както друга никоя и Райна 2007 бяха преиздадени и свършиха пак, едва се уредих с този от 2007.  Мислех,че в емаг информацията е невярна,но писах имейл и си е така

вярно,че може и 100 копия да прави,но все пак си ги купуват хората

Сподели в други сайтове

Току що, fengergana каза:

почти всички от албумите й са изчерпани от склада на пайнер,останали са последни бройки,някои от които по 1-2 броя. Както друга никоя и Райна 2007 бяха преиздадени и свършиха пак, едва се уредих с този от 2007.  Мислех,че в емаг информацията е невярна,но писах имейл и си е така

вярно,че може и 100 копия да прави,но все пак си ги купуват хората

Аз не говоря за поп-фолк албумите, а за фолклорните. 

Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

Аз не говоря за поп-фолк албумите, а за фолклорните. 

аз говорих и за тях

Единствено Българийо една и първият й самостоятелен от 2007 са в наличност,другите са последни бройки или изчерпани

Сподели в други сайтове

преди 16 часа , fengergana каза:

аз говорих и за тях

Единствено Българийо една и първият й самостоятелен от 2007 са в наличност,другите са последни бройки или изчерпани

Може би се пускат малко бройки...но знам ли, има доста коментари под народните и песни, може би си има аудитория. Аз също обичам народно, но нейните са трудно смилаеми. 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, GSA каза:

Липсва ми тази мами

дано изкара албум с поне 4-5 нови песни и ако може да са без бидона Камен!!!

надявам се да е приготвила нещо и за лятото

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , fengergana каза:

дано изкара албум с поне 4-5 нови песни и ако може да са без бидона Камен!!!

надявам се да е приготвила нещо и за лятото

Дано наистина пусне и поп-фолк албум, но да си направи един YouTube канал първо, че срамота…

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, GSA каза:

Дано наистина пусне и поп-фолк албум, но да си направи един YouTube канал първо, че срамота…

Според мене вижда, че не се получава в поп-фолка и опитва да се гарантира работа по сватби, площади с народно. Райна от години няма качествена и силна поп-фолк песен...Такива тъпотии и бози пуска, че е пълен смях. Едно време беше силна в баладите, няма такива вече.... Поне кючеци да бяха, пак ще са тъпи, но вървят по кръчми, а те нейните някакви тийн бози тип 2002-ра. Една от най-неадекватните като продукция чалгарки в последните 10 години. Може да хванеш всичките и песни и клипове и директно в кофата за боклук.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Според мене вижда, че не се получава в поп-фолка и опитва да се гарантира работа по сватби, площади с народно. Райна от години няма качествена и силна поп-фолк песен...Такива тъпотии и бози пуска, че е пълен смях. Едно време беше силна в баладите, няма такива вече.... Поне кючеци да бяха, пак ще са тъпи, но вървят по кръчми, а те нейните някакви тийн бози тип 2002-ра. Една от най-неадекватните като продукция чалгарки в последните 10 години. Може да хванеш всичките и песни и клипове и директно в кофата за боклук.

Чак пък всички песни в последните 10 години.. много крайно изказване със сигурност.

Сподели в други сайтове

преди 43 минути, GSA каза:

Чак пък всички песни в последните 10 години.. много крайно изказване със сигурност.

Извади читавите срещи тъпотията и ще видиш...

"Виж се Кво си уасаби, Туп-туп тупоргия, Направо ми заспа, Дива котка, Прости ми мило, Бразилка......." Малка част от тъпотии които извадих от тубата през последните години. Тази жена трябва да си даде поне две години творческа почивка... Няма такива тъпотии.... Тези неща не само са смешни, но и са абсолютно неслушаеми. 

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Jake каза:

Извади читавите срещи тъпотията и ще видиш...

"Виж се Кво си уасаби, Туп-туп тупоргия, Направо ми заспа, Дива котка, Прости ми мило, Бразилка......." Малка част от тъпотии които извадих от тубата през последните години. Тази жена трябва да си даде поне две години творческа почивка... Няма такива тъпотии.... Тези неща не само са смешни, но и са абсолютно неслушаеми. 

И ти си прав. Трябва да започне да пее за ебане, алкохол и бой, за да се котира. 🤣

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, GSA каза:

И ти си прав. Трябва да започне да пее за ебане, алкохол и бой, за да се котира. 🤣

"don't try,пускам те на switch off, пречиш ни правиме любов.Ти се мислиш, че се давя в алкохол и в сълзи,всяка вечер парти...

С екс и сутринта, с екс и вечерта, с екс и през деня, с екс и след това. Тялото ти здраво вдига моя адреналин, искам да усетя този аромат любим. Мойто тяло жадно ..."

Райнето отдавна ги е пропяла....Да не говорим, че за толкова години строши доста к..ове

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jake каза:

"don't try,пускам те на switch off, пречиш ни правиме любов.Ти се мислиш, че се давя в алкохол и в сълзи,всяка вечер парти...

С екс и сутринта, с екс и вечерта, с екс и през деня, с екс и след това. Тялото ти здраво вдига моя адреналин, искам да усетя този аромат любим. Мойто тяло жадно ..."

Райнето отдавна ги е пропяла....Да не говорим, че за толкова години строши доста к..ове

Говориш за песни от последните 10 години, а цитираш въпросната от 2006? 
И да ги е пяла, не ги върти във всяка песен, нали така? 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...