GSA Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 час, DevilWish каза: Кючек или денс песен? Сигурно ще я пусне в началото на ноември ? Или пък още по-рано? Дано е днес! Време е за кючек. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 31 минути, GSA каза: Време е за кючек. И аз искам, но тя дали вече пуска такива песни? Последния сигурно е "Нежна полиция"? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 преди 4 часа , DevilWish каза: И аз искам, но тя дали вече пуска такива песни? Последния сигурно е "Нежна полиция"? “Дива котка” също беше доста мазна. С по-як текст и добро изпълнение, щеше да се получи. Все пак Биолчев е направил най-бруталните кючеци на Азис. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 мами не е била толкова продуктивна от 2011 Според мен готви поп фолк и фоклорен албум. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 25 Author Report Share Публикувано Октомври 25 преди 9 часа , fengergana каза: мами не е била толкова продуктивна от 2011 Според мен готви поп фолк и фоклорен албум. Със сигурност скъпа. Хайде днес да пуска парчето. Не знам какво е това бързане. Да не би да пуска и 5ти трак? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Нека си припомним, че преди 15 години Райна спечели „Vip Dance“, по същото време навсякъде вече се знаеше, че с Кокаин са разделени, а и гърмеше този хит, който и до ден днешен ми е един от най-любимите нейни ❤️ 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 25 Author Report Share Публикувано Октомври 25 преди 34 минути, Grinch каза: Нека си припомним, че преди 15 години Райна спечели „Vip Dance“, по същото време навсякъде вече се знаеше, че с Кокаин са разделени, а и гърмеше този хит, който и до ден днешен ми е един от най-любимите нейни ❤️ Това е един секси хит, да. Жалко, че тогава не изпяха “Не ми пречи” заедно, което наистина щеше да е сензацията на годината. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 От 25.10.2024 г. от 11:05, Grinch каза: Нека си припомним, че преди 15 години Райна спечели „Vip Dance“, по същото време навсякъде вече се знаеше, че с Кокаин са разделени, а и гърмеше този хит, който и до ден днешен ми е един от най-любимите нейни ❤️ И за тези 15 години не успя да направи едно дете! Само ходи по екскурзии и издава никому ненужни песни. На колко е вече 43, 44? Тя няма ли да има деца. Отдавна е минала ръба. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 48 минути, Balkandji1 каза: И за тези 15 години не успя да направи едно дете! Само ходи по екскурзии и издава никому ненужни песни. На колко е вече 43, 44? Тя няма ли да има деца. Отдавна е минала ръба. Може така е преценила, а може и да има проблеми, никой не знае. И за Камелия много се говореше, а само тя си знае през какво е минала. Накрая успя да стане майка. Никога не е късно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 26 Author Report Share Публикувано Март 26 Прекрасна реклама: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 5 часа , GSA каза: Прекрасна реклама: 8-ми? Няма лошо, нека има такива албуми, но изобщо някой купувал ли ги е или го прави за себе си...Иначе винаги подкрепям проекти с български фолклор. Явно използва като за последно договора си с Пайнер, че не се знае до кога ще ги има... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 28 минути, Jake каза: 8-ми? Няма лошо, нека има такива албуми, но изобщо някой купувал ли ги е или го прави за себе си...Иначе винаги подкрепям проекти с български фолклор. Явно използва като за последно договора си с Пайнер, че не се знае до кога ще ги има... почти всички от албумите й са изчерпани от склада на пайнер,останали са последни бройки,някои от които по 1-2 броя. Както друга никоя и Райна 2007 бяха преиздадени и свършиха пак, едва се уредих с този от 2007. Мислех,че в емаг информацията е невярна,но писах имейл и си е така вярно,че може и 100 копия да прави,но все пак си ги купуват хората 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Току що, fengergana каза: почти всички от албумите й са изчерпани от склада на пайнер,останали са последни бройки,някои от които по 1-2 броя. Както друга никоя и Райна 2007 бяха преиздадени и свършиха пак, едва се уредих с този от 2007. Мислех,че в емаг информацията е невярна,но писах имейл и си е така вярно,че може и 100 копия да прави,но все пак си ги купуват хората Аз не говоря за поп-фолк албумите, а за фолклорните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Току що, Jake каза: Аз не говоря за поп-фолк албумите, а за фолклорните. аз говорих и за тях Единствено Българийо една и първият й самостоятелен от 2007 са в наличност,другите са последни бройки или изчерпани Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 16 часа , fengergana каза: аз говорих и за тях Единствено Българийо една и първият й самостоятелен от 2007 са в наличност,другите са последни бройки или изчерпани Може би се пускат малко бройки...но знам ли, има доста коментари под народните и песни, може би си има аудитория. Аз също обичам народно, но нейните са трудно смилаеми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 29 Author Report Share Публикувано Март 29 Липсва ми тази мами 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 4 минути, GSA каза: Липсва ми тази мами дано изкара албум с поне 4-5 нови песни и ако може да са без бидона Камен!!! надявам се да е приготвила нещо и за лятото 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 4 часа , GSA каза: Липсва ми тази мами Много любима... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 преди 11 часа , fengergana каза: дано изкара албум с поне 4-5 нови песни и ако може да са без бидона Камен!!! надявам се да е приготвила нещо и за лятото Дано наистина пусне и поп-фолк албум, но да си направи един YouTube канал първо, че срамота… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 29 минути, GSA каза: Дано наистина пусне и поп-фолк албум, но да си направи един YouTube канал първо, че срамота… Според мене вижда, че не се получава в поп-фолка и опитва да се гарантира работа по сватби, площади с народно. Райна от години няма качествена и силна поп-фолк песен...Такива тъпотии и бози пуска, че е пълен смях. Едно време беше силна в баладите, няма такива вече.... Поне кючеци да бяха, пак ще са тъпи, но вървят по кръчми, а те нейните някакви тийн бози тип 2002-ра. Една от най-неадекватните като продукция чалгарки в последните 10 години. Може да хванеш всичките и песни и клипове и директно в кофата за боклук. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 преди 1 час, Jake каза: Според мене вижда, че не се получава в поп-фолка и опитва да се гарантира работа по сватби, площади с народно. Райна от години няма качествена и силна поп-фолк песен...Такива тъпотии и бози пуска, че е пълен смях. Едно време беше силна в баладите, няма такива вече.... Поне кючеци да бяха, пак ще са тъпи, но вървят по кръчми, а те нейните някакви тийн бози тип 2002-ра. Една от най-неадекватните като продукция чалгарки в последните 10 години. Може да хванеш всичките и песни и клипове и директно в кофата за боклук. Чак пък всички песни в последните 10 години.. много крайно изказване със сигурност. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 43 минути, GSA каза: Чак пък всички песни в последните 10 години.. много крайно изказване със сигурност. Извади читавите срещи тъпотията и ще видиш... "Виж се Кво си уасаби, Туп-туп тупоргия, Направо ми заспа, Дива котка, Прости ми мило, Бразилка......." Малка част от тъпотии които извадих от тубата през последните години. Тази жена трябва да си даде поне две години творческа почивка... Няма такива тъпотии.... Тези неща не само са смешни, но и са абсолютно неслушаеми. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 преди 46 минути, Jake каза: Извади читавите срещи тъпотията и ще видиш... "Виж се Кво си уасаби, Туп-туп тупоргия, Направо ми заспа, Дива котка, Прости ми мило, Бразилка......." Малка част от тъпотии които извадих от тубата през последните години. Тази жена трябва да си даде поне две години творческа почивка... Няма такива тъпотии.... Тези неща не само са смешни, но и са абсолютно неслушаеми. И ти си прав. Трябва да започне да пее за ебане, алкохол и бой, за да се котира. 🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 11 минути, GSA каза: И ти си прав. Трябва да започне да пее за ебане, алкохол и бой, за да се котира. 🤣 "don't try,пускам те на switch off, пречиш ни правиме любов.Ти се мислиш, че се давя в алкохол и в сълзи,всяка вечер парти... С екс и сутринта, с екс и вечерта, с екс и през деня, с екс и след това. Тялото ти здраво вдига моя адреналин, искам да усетя този аромат любим. Мойто тяло жадно ..." Райнето отдавна ги е пропяла....Да не говорим, че за толкова години строши доста к..ове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 преди 2 минути, Jake каза: "don't try,пускам те на switch off, пречиш ни правиме любов.Ти се мислиш, че се давя в алкохол и в сълзи,всяка вечер парти... С екс и сутринта, с екс и вечерта, с екс и през деня, с екс и след това. Тялото ти здраво вдига моя адреналин, искам да усетя този аромат любим. Мойто тяло жадно ..." Райнето отдавна ги е пропяла....Да не говорим, че за толкова години строши доста к..ове Говориш за песни от последните 10 години, а цитираш въпросната от 2006? И да ги е пяла, не ги върти във всяка песен, нали така? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.