Jump to content

Препоръчани коментари

След като не ти дреме кой какво ще спечели защо толкова ти пука кой спазва правилата и кой не? Темата си е нейна да прави каквото иска.Мен като не ме интересува нещо не го коментирам.

Защото смятам, че не е редно?

И това, че някой е пуснал тема, не я прави негова еднолична собственост, чак до степен да прави каквото си иска. Щом я пуска във форума е собственост на целия форум=всички форумци.

Но да, почвам да забелязвам, че концепцията редно-нередно май не се разбира от част от потребителите ... И ми става тъжно, честно казано.

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Янева, в колко часа стартира грандиозното събитие? :Vishenka_05: Аз присъствах на червения килим на онова на Нов Фолк през 2008, не искам да изпускам и този път!

Ако ще да въртиш, да сучиш, да врещиш,ако ще да целиш наградите да омаловажиш - не вървиш, отиваш да спиш! :3fdb8960598fa63e:

:3fdb8960598fa63e:

Защото смятам, че не е редно?

И това, че някой е пуснал тема, не я прави негова еднолична собственост, чак до степен да прави каквото си иска. Щом я пуска във форума е собственост на целия форум=всички форумци.

Но да, почвам да забелязвам, че концепцията редно-нередно май не се разбира от част от потребителите ... И ми става тъжно, честно казано.

И като смяташ,че е нередно какво промени с няколкоседмичното си мрънкане? Нищо. Тя сама си е направила темата,подготвила се е,нека си прави каквото иска и без това е фенка на певица,която хората тук не отразяват особено,така че какво те бърка? Имаш готин характер,харесвам хора имащи чувство за хумор и ирония,но с това мрънкане не постигаш нищо,само излишни разправии из форума.

Янева гледам се справя прекалено добре и напълно еднолично със задачата за омаловажаването, нямаше необходимост от мое включване.

И като смяташ,че е нередно какво промени с няколкоседмичното си мрънкане? Нищо. Тя сама си е направила темата,подготвила се е,нека си прави каквото иска и без това е фенка на певица,която хората тук не отразяват особено,така че какво те бърка? Имаш готин характер,харесвам хора имащи чувство за хумор и ирония,но с това мрънкане не постигаш нищо,само излишни разправии из форума.

Мрънкори, защото егото му е наранено и се чувства безсилен. :3fdb8960598fa63e:

Мрънкори, защото егото му е наранено и се чувства безсилен. :3fdb8960598fa63e:

Да взема да подкупя с нещо Янева,че и Андреа да спечели нещо. :3fdb8960598fa63e:

Да взема да подкупя с нещо Янева,че и Андреа да спечели нещо. :3fdb8960598fa63e:

Късно е вече, направих графиките. :3fdb8960598fa63e:

Срам нямаш! Сега Андреа като ми спре заплатата ще умра от глад! :girl_cry2:

Почвам и аз да си се чудя що се боря с вятърни мелници и обречено безмислени каузи ... Ще се окаже накрая, че наистина имам нужда от психиатрична помощ ...

Най-после да прочета един добър и качествен извод от теб! :notworthy:

Янева, ще спреш ли да ходиш по мен и да цитираш всеки мой пост? Ми не, не съм обсебена от Преслава, дори чалгата е сигурно 20% от музиката, която слушам. Нали ме обвиняваше, че не познавам жанра и това е грях, трябваше да ти стане ясно, че не съм обсебена по нищо свързано с него, било и любимата ми певица от съответния стил от 13 години насам.

Янева, в колко часа стартира грандиозното събитие? :Vishenka_05: Аз присъствах на червения килим на онова на Нов Фолк през 2008, не искам да изпускам и този път!
Малко след 20:00 стартираме!

Боровинката отсега да си проготви пакет носни кърпи. :3fdb8960598fa63e: Знаем, че не е обсебена от Пресли, но все пак! ;)

И те са чудни, за което благодаря. Доста са арт!

Само не махна онези знаци от главата на една от победителките... :3fdb8960598fa63e:

Печенко!

Плюс това, че страхотно иронизира двата профила за Преса, като нейните неродени деца. :1000 (29):

Пак ти казвам - за мен и Преса и Галя са нищо повече от комерс певачици. Не търси някакви пъклени планове, в които аз съм преценила едната да изпъкне, за сметка на другата. После аз не съм се замисляла...

Само иронизирах профилите.. и до там :dontknow:

Сериозно? :1000 (29):

Е, ако ида на чалга, се кефя като пуснат нейна песен. Или ако ще си пускам чалга у дома, си пускам най-често нейни песни. Но не се карам с приятелите си, ако кажат, че не харесват нея/нейна песен, която ми допада - но това, ако се случи в Рамания, ще бъде атакувано :3fdb8960598fa63e:

А това какво е? :3fdb8960598fa63e:

Закачка

Винаги съм правил такива към нея ( и тя го знае )

Определено не е присмиване :1000 (1):

Малко след 20:00 стартираме!

Боровинката отсега да си проготви пакет носни кърпи. :3fdb8960598fa63e: Знаем, че не е обсебена от Пресли, но все пак! ;)

Съжалявам, че ще те разочаровам, но ще съм навън и ще чета по-късно. За съжаление не можах да отменя уговорката си, но дано да приключи бързо, все пак живот без Рама и награди не е живот!

Да, той ми се подигра, осмя, разкости и унижи. Доволна ли си сега?

Закачка

Винаги съм правил такива към нея ( и тя го знае )

Определено не е присмиване :1000 (1):

Тоест, ти напълно сериозно смяташ, че тя не се интересува от Преслава извън форума?

Ок!

Съжалявам, че ще те разочаровам, но ще съм навън и ще чета по-късно.
Че ти нали не се вълнуваш от подобни неща? Защо ще четеш? :whistling:

Тоест, ти напълно сериозно смяташ, че тя не се интересува от Преслава извън форума?

Ок!

Да..

Не мисля, че момиче като нея се интересува от Преслава или друга чалгарка извън форума :dontknow:

Толкова ли е трудно да повярваш? :1000 (29):

Да..

Не мисля, че момиче като нея се интересува от Преслава или друга чалгарка извън форума :dontknow:

Толкова ли е трудно да повярваш? :1000 (29):

Казах ок! Мисля, че е достатъчно.

Аз ти повярвах, дано и ти да си си! :3fdb8960598fa63e:

Казах ок! Мисля, че е достатъчно.

Аз ти повярвах, дано и ти да си си! :3fdb8960598fa63e:

Щом го казвам, значи си вярвам и съм се убедил в думите си

Ти не спиш ли?

От снощи не си спряла да пишеш :1000 (29):

Щом го казвам, значи си вярвам и съм се убедил в думите си

Ти не спиш ли?

От снощи не си спряла да пишеш :1000 (29):

Не, живея на кофеин и сарказъм. И аз като леля ще използвам готови фрази от социални мрежи и сайтове. :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...