Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Всички я чакаме, аз даже на жертвоприношения съм готов. Колко лампи си готов да жертваш за каузата и защо още не си го направил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Още ли не е излязла Яница.... пффф :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Съгласен съм за крещенето и обидите, но невинаги е възможно. А и любимката ти изобщо не си поплюва в това отношение. Смитището е с Асцендент като твоя - Риби. Но при него е в опозиция със зодията му и енергията е много по-ирационална и взривоопасна. Ами кво да правя, ще я гледам. Слави ми вкарва нерви по принцип, но заради Глория си струва. Дева ми е Асцендента, как не го научи - не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Дева ми е Асцендента, как не го научи - не знам. И моя е дева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 И моя е дева Аз съм двойна, защото съм Септември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Аз съм двойна, защото съм Септември. Ееее да, ти съвсем. Пък и аз съм си лъвче, само това признавам. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Ееее да, ти съвсем. Пък и аз съм си лъвче, само това признавам. :1000 (19): Харесвам лъвове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 След като билета е подарък нямам право на претенции за леглото :1000 (29): Само билета е безплатен Другото сама плащаш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Само билета е безплатен Другото сама плащаш :1000 (29): Билета е достатъчен напълно. Плащането не е проблем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Билета е достатъчен напълно. Плащането не е проблем Ко прайш Що не спиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Ко прайш Що не спиш Ми щях да спя ама нещо се разсъних. Ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Ми щях да спя ама нещо се разсъних. Ти? Чакам теб и да се почваме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Чакам теб и да се почваме Какво ще започваме по това време :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Какво ще започваме по това време :1000 (29): Ще готвим Какво се прави според теб по това време? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Ще готвим Какво се прави според теб по това време? Това помислих и аз. В момента мисля за рецепта, която да си сготвим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Това помислих и аз. В момента мисля за рецепта, която да си сготвим. Аз предлагам палачинки с бял шоколад Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Аз предлагам палачинки с бял шоколад Чудесно! Обожавам палачинки :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Чудесно! Обожавам палачинки :1000 (19): Аз пък да пръскам бял шоколад върху тях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Аз пък да пръскам бял шоколад върху тях :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Щом е шоколад все е добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Щом е шоколад все е добре. Мога да добавя и бял сос :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Мога да добавя и бял сос :1000 (29): Много екстри, замина ми диетата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Много екстри, замина ми диетата Секса също е диета Там ще изгориш доста калории Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Щом е шоколад все е добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Секса също е диета Там ще изгориш доста калории Е да но ние ще правим палачинки, няма да ги гледаме само после :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Е да но ние ще правим палачинки, няма да ги гледаме само после :1000 (29): Палачинките са за загрявка Все пак трябва да имаме сили Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари