Stela Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 И аз това да питам? Не стига, че трият на поразия, ами и затварят теми. От къде на къде? Отворих я.. И нима е добре да оставим вътре коменгари с нападки и дори клетви? Такива са правилата на форума, когато бъдат променени ще процедираме според тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Аз съм този, който ще те накара да живееш в щастие Животът ти наистина ще бъде по-добър с мен Аз съм този, който ще те накара да живееш в любовта и страстта, животът ти наистина ще бъде по-добър с мен Ако кажеш да, мечтите ти ще станат реалност аз ще направя, кълна се, звезда да се появи за любовта ти предпочитам да изгубя живота си отколкото да те изгубя, ти минаваш през кръвта ми Всичките му песни на този певец ги има с превод на английски, страхотни текстове. Спечелил е Арабския Идол и има 2 албума, много е обичан. Много ми харесва. Добре, че е Масари, че да разбера за него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Кво ще кажеш за тая брадичка? Ми прекалено ми е изпито лицето като цяло :1000 (29): Но пък е секси, харесва ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Стела, уоооу баси якия аватар Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Стела, уоооу баси якия аватар Налиииии.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Стела, уоооу баси якия аватар Прилича на Зорница Линдарева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Прилича на Зорница Линдарева Много си е хубава даже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Много си е хубава даже Аз харесвам Зорница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Аз харесвам Зорница Галена е по якаааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Вече му имам и двата албума на този певец. Дано все така да продължава да има успехи. даже му писах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Защото се обръща на чат между потребителите. Тъпо е без скандалите Таман се надъхах Заради теб Конди е с бан, Смит и други... Аман! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Заради теб Конди е с бан, Смит и други... Аман! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 А коя е Кайли Дженър ?!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 А коя е Кайли Дженър ?!?! На Кайли Миног транс щерката. Всъщност е няква пачичка от клана на Кардашиян. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Призовавам всички несъгласни с удължаването на срока за наградите да оттеглят своя глас! #БОЙКОТ #СТЪКМИСТИКА #НАГЛАСЕНИНАГРАДИ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Призовавам всички несъгласни с удължаването на срока за наградите да оттеглят своя глас! #БОЙКОТ #СТЪКМИСТИКА #НАГЛАСЕНИНАГРАДИ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 ГЛАСУВАЙТЕ Годишни музикални награди на Ramania за 2017 - ОФИЦИАЛНИ НОМИНАЦИИ, Втори кръг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 ГЛАСУВАЙТЕ Годишни музикални награди на Ramania за 2017 - ОФИЦИАЛНИ НОМИНАЦИИ, Втори кръг Напротив, не гласувайте! #БОЙКОТ #СТЪКМИСТИКА #НАГЛАСЕНИНАГРАДИ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Призовавам всички несъгласни с удължаването на срока за наградите да оттеглят своя глас! #БОЙКОТ #СТЪКМИСТИКА #НАГЛАСЕНИНАГРАДИ 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 Големи бойкоти, на церемонията дя не хвърляте домати? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Големи бойкоти, на церемонията дя не хвърляте домати? :1000 (29): А коровки? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 А коровки? :1000 (29): С коровки ще е по-добре, прав си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 С коровки ще е по-добре, прав си! Обмислям следващия път да напием Тропчо и да го носим на гръб. :1000 (29): Така не се бях смях отдавна, казвам ти - със сълзи, още ме напушва, като се сетя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 Обмислям следващия път да напием Тропчо и да го носим на гръб. :1000 (29): Така не се бях смях отдавна, казвам ти - със сълзи, още ме напушва, като се сетя. :1000 (29): Ох и мене така.. сетя ли се и се смея сама като луда. В метрото беше върха вече на смеха щом Тропчо искаше да слезе. Съгласна съм да го напием, поне ще има шоу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари