Jump to content

Препоръчани коментари

преди 23 минути, DevilWish каза:

Същото нещо ти написах и в линка към "Крепост". Само не мога да се съглася за "Свобода" и там видеото е микс от телевизионната версия и не е особено различно. Мен много ме кефят "Свобода" и "Пияна вишна". Както ти каза - лоша стратегия, дълга пауза, а албума "Влюбена в живота" даже си е много добър. По радио Сигнал Точка Бе Ге "Спасение" си беше доста поръчвана и харесвана песен...... Както написах след "Влюбена в живота" която заедно с "Намери си майстора" за мен е фаворита в този албум трябваше да снима "Свобода", "Пияна вишна", "Мръсни танци" с режисьор Азис както обеща и да си избере "Спасение" или "Обич моя" (която така или иначе получи телевизионна версия, а обещаваха да е клип тип "Крепост" , но това нямаше как да стане)

"Спасение" е приятна и различна, на съгласно бекграунда на музиката и хитовете от 2005-та не знам колко би се възприела, но ако беше изкарала няколко хита преди нея, сигурно и тя щеше да е хит по инерция, или поне щеше да е забелязана, но на етап след "Хепи енд" нямаше нужда повече да се тормози да спасява този умрял албум и затова съвсем резонно се насочи към нова продукция. 

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза:

"Спасение" е приятна и различна, на съгласно бекграунда на музиката и хитовете от 2005-та не знам колко би се възприела, но ако беше изкарала няколко хита преди нея, сигурно и тя щеше да е хит по инерция, или поне щеше да е забелязана, но на етап след "Хепи енд" нямаше нужда повече да се тормози да спасява този умрял албум и затова съвсем резонно се насочи към нова продукция. 

То "Хепи енд" разказа играта на албума....  Много ме е яд. Но пък "Благодаря" беше супер силен и пак лошо реализиран.. Останахме си с обещания за клип "На чисто" и още песни май обещаваше?
Признах я за луда да не снима "За първи път", "На мъжете, които не обичах" и "На чисто". 

Сподели в други сайтове

Ало, старчоците, неща от преди 2 десетилетия не ни вълнуват. Коментирайте най-новите хитове и визии на вечнопроменящата се хамелеонка Гло.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

То "Хепи енд" разказа играта на албума....  Много ме е яд. Но пък "Благодаря" беше супер силен и пак лошо реализиран.. Останахме си с обещания за клип "На чисто" и още песни май обещаваше?
Признах я за луда да не снима "За първи път", "На мъжете, които не обичах" и "На чисто". 

Можеше да ни спести клиповете на "Опиат", "Приличам ли на вятъра" и "Благодаря". Тъкмо бе набрала инерция с "Кръговрат" и "Сезони" и пак се заби в 9-та глуха с малоумни решения.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Ало, старчоците, неща от преди 2 десетилетия не ни вълнуват. Коментирайте най-новите хитове и визии на вечнопроменящата се хамелеонка Гло.

Да коментираме какво?
Това ли?

Е, признали сме го за хита на 2023 и новото десетилетие!

Огнени! Огнени! А-А-А!
Влюбени! Влюбени! Ъ-Ъ-Ъ (я напаниииииииии)

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Набий си една на фона на този непреходен хит и замлъкни с укорителните си забележки!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Можеше да ни спести клиповете на "Опиат", "Приличам ли на вятъра" и "Благодаря". Тъкмо бе набрала инерция с "Кръговрат" и "Сезони" и пак се заби в 9-та глуха с малоумни решения.

Обожавам "Приличам ли на вятъра". Добре тръгна с нея, веднага след това пусна "Град на греха" и "Кръговрат", после и "Сезони". Там ми хареса..... но "Благодаря" то и тя малко като микс от клипове? Можеше просто да присъства като пълнеж в албум.... За "Опиат" ми е трудно да говоря, защото в началото ми хареса, но още не бях чул албума... Тогава вече като чух "Ако те няма" реших, че отново е полудяла да не снима нея като пилотна, ами това...... На мястото на "Благодаря" - можеше да бъде "На чисто"..... На мястото на "Опиат" пък "Ако те няма", на нейно място "За първи път" и да снима "На мъжете, които не обичах". Наистина, точно се беше засила с яки песни и потенциално хитов албум. Кой изобщо я посъветва да преебе яките песни така?

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DarkChild каза:

🤣🤣 имат фетиш към тоя албум. Мине-не мине някакво време и му правят подробен анализ. Какво било, какво трябвало да бъде… Гюр едва ли помни този период, нали точно по това време я подмениха с клонинг-аутист. 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

🤣🤣 имат фетиш към тоя албум. Мине-не мине някакво време и му правят подробен анализ. Какво било, какво трябвало да бъде… Гюр едва ли помни този период, нали точно по това време я подмениха с клонинг-аутист. 

Те имат фетиш към цялата Глория. Плюят я, но тайно фантазират да ги шиба с камшик.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DarkChild каза:

Те имат фетиш към цялата Глория. Плюят я, но тайно фантазират да ги шиба с камшик.

И да й обличат старите рокли 🤣и екипчето от Майстора

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, asylum каза:

И да й обличат старите рокли 🤣и екипчето от Майстора

И да правим като нейните муцки ли?🫠😁
Глория ми е една от любимите певици, така, че освен да подхождам иронично към тях с Емилия... няма как да ги плюя, защото са ми от любимите певици. Особено Глория.

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , DarkChild каза:

Фетишът е към Глория хол, съвсем редовно място за шибане със и още повече без камшик. Присъствието на Гюр вероятно е допълващ елемент към извращението, все пак раздава шЪмари с втория номер копита. 

Сподели в други сайтове

преди 20 часа , DarkChild каза:

и как ни мушка а нал ни броеници. ❤️ 

Сподели в други сайтове

Мисля, че трябва да стартираме DMS кампания, с която да помогнем на Гюр да си оправи тръбите в кочинката:
image.png.cfc4346224922ad6e66cdb1a073e5ab9.png

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

Мисля, че трябва да стартираме DMS кампания, с която да помогнем на Гюр да си оправи тръбите в кочинката:

Направо върви и ги смени.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , pacho каза:

Това не е тръба, а най-вероятно комин.

Викнете Елвира!

Елвира няма да е зле да заеме някоя перука на Гюр, че трактористката все ходи загладена като близано от крава.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:

Елвира няма да е зле да заеме някоя перука на Гюр, че трактористката все ходи загладена като близано от крава.

Като няма пари за нафта, явно е впрягал някое говедо да дърпа трактора заедно със Симон. 

Сподели в други сайтове

От 6.10.2025 г. от 21:31, Andrew Cunanan. каза:

👨🏻‍🔧👨🏻‍🔧👨🏻‍🔧👨🏻‍🔧Търси се, търси се .... 

Сподели в други сайтове

Фетиша към ремиксите. И "Приятелко, ти моя най-добра". 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...